Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasabala

Nie mam juz siły..:( co robić?

Polecane posty

Gość dasabala

przyjaciółka mojej mamy jest chora na raka..moja mama z tego powodu Ciagle płacze,bo jest z nia bardzo zżyta...ciagle sie modli zeby wyzdrowiała..nie wiem już co robic..nie moge patrzec jak sie męczy..:( doradźcie mi coś..:(

Gość orzech w
w zasadzie Twoja mama daje duze wparcie tej pani, ze przy niej jest. Jest takie forum Damy rade na gazeta.pl-tam popytaj, moze dostaniesz konstruktywna rade

Gość dasabala
no daje naprawde duże wsparcie..kiedy tylko może to do niej jeżdzi..i jak przyjeżdza to ciągle placze..wczoraj oglądamy sobie "na dobre i na złe",i w pewnym momencie ni stąd ni z owąt, rozpłakała się..nie wiedziałam o co chodzi..widziałam,ze już wczesniej płakała ale nie chciała mi powiedziec co jej jest..w koncu jej powiedziałam,ze moze jak mi powie to jej ulży na sercu..no i mi powiedziała.jedzie teraz na wycieczkę z pracy do włoch..no i pojada do RZymu na grób papieża i tam chce prosic o powrót do zdrowia..chciałabym jej jakoś pomóc ale nie potrafie..:(

Gość orzech w
popytaj na tamtym forum. Nikt nie umie w takiej syt.pomoc a taka choroba to tez loteria nie zawsze czlowiek zyje tak krotko/dlugo jak mowi lekarz.