Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady w grochy

ile zapłacę za przeinstalowanie systemu w kompie?

Polecane posty

Gość lady w grochy

czy ktoś przypadkiem wie ile kosztuje przeinstalowanie systemu? umówiłam sie na wtorek i nie wiem ile kasy szykować :o

Gość a sama nie mozesz sobie zrobic
ja jestem kobieta i takie rzeczy robie sama chociaz informatyki nie skonczylam i sie tym nie intereeruje nawet glupek potrafi to zrobic

Gość ryerysf
To zależy z kim się umówiłaś. Widziałem oferty firm w granicach cenowych nawet 100-130 zł.

Gość no to super!
to jest banalnie proste! (dalej, dalej, dalej) chyba ze to sie łączy z formatowaniem to juz "wyzsza szkola jazdy" ale i tak nie jest takie trudne ;)

Gość lady w grochy
tak,w iem, ale ja u nich zawsze naprawiam i jakoś nie zapytałam bo sie zagadałam za bardzo ;) sama nie umiem, nigdy tego nie robiłam, nie wiem od czego zaczać i nie mam płyt z programami itp

Gość gondolier znad wisly
Ja moge Ci to zrobic za kawe :)

Gość lady w grochy
to zapraszam :D

Gość no to super!
wkladasz plyte (zalezy jaki system) np windows wciskasz przycisk ktory pokazuje na ekranie (np F5) i zaczyna sie instalacja, wybierasz ile chcesz miec GB na danej partycji (czyli dysku) i potem juz z górki "dalej, dalej, dalej :D

wskaz tylko droge malenka:)

Gość lady w grochy
tylko ja nie mam płyty z windowsem, to jest cały ból :o kieleckie - zapraszam ;)

Ja mam wszystko co potrzeba.Od programu do robienia partycji do antywirusow:)Wiec.....?|

Kielce sa duze,ale dojazd 150 km to nie problem:)Z kim mieszkasz?:P

Gość lady w grochy
teraz przez te remonty to naprawdę się pół dnia jedzie z jednego końca miasta na drugie ;)

dyrektore napewno nie tak duze jak moje miasto,ale co ja na tych bilbordach napisze ze szukam pewnej pani z kafe,aby jej sys zainstalowac?Jak ja znalezc posrod tlumu?:)

Gość lady w grochy
dzieki bogu nie mieszkam w kieclach tylko kaałek od nich wiec będzie mniejsze miasto do przeszukania ;) a powiedzice mi, gdybym skołowała taką płytkę zwindowsem to co, wkładam i samo się robi? nie musze nic robić, samo się skasuje stare i wgra nowe? sorry za durne pytanie ale nie wiem ;)

Gość no coz........
uuu czyli chcesz tez formatowac :D to juz troche gorzej ;) bo musisz ustawic w biosie zeby "odpalało" z plyty, ale przedtem radze wszystko zgrac na dysk zewnetrzny albo plyty, wkladasz plyte wciskasz potem to F5 czy iles (nie pamietam juz ale bedzie napisane) i komp zapyta czy chcesz naprawic system czy sformatowac, Ty wcisniesz formatuj oczywiscie ;) no wiesz w ogole ma znaczenie jaki system? ktory windows bo np w XP jest troche inaczej niz w W7 wydaje mi sie ze W7 jest prostszy

dyrektore nawet nie wiesz jak prosto sie szuka ludzi na wsi:) win nie wgra sie sam,bo trzeba dysk sformatowac.Potem najlepiej poidzielic na partycje,poustawiac wszystko i zainstalowac rozne programy i kodeki.

Gość no coz........
no dlatego W7 jest pod tym wzgledem lepszy i prostszy bo instaluje wszystko sam z internetu, choc mi np poinstalowalo starsze sterowniki niz sa dostepne :O i i tak trzeba bylo szukac na wlasna reke nowszych, no ale tak czy owak wszystko dzialalo, dzwiek grafika wszystko od razu bylo ok

to nici z kawy,wiec ide szukac dalej darmowej kawy:P

Gość no coz........
no to jest trudniejsze ciut przyznam, warto widziec jak ktos to robi z 2 razy zeby potem moc sobie samemu robic bo to naprawde nie jest takie trudne, ale no trzeba wiedziec takie doslownie PODSTAWOWE info, ja jestem kompletnym laikiem w tych sprawach ale po podpatrzeniu juz umiem sformatowac :)

format jest prostszy niz drut.Instalacja rowniez,a potem wgranie sterownikow do plyty glownej i audio no i kodeki i rozne programy.Robi sie samo,a czas mozna spedzic w milym towarzystwie popijajac kawe czy kto co tam sobie lubi.

" [zgłoś do usunięcia] ryerysf To zależy z kim się umówiłaś. Widziałem oferty firm w granicach cenowych nawet 100-130 zł." Ja za tyle bym kupił zasilacz z obudową do kompa:D.A za około 2 razy tyle kupiłem całego kompa:P.Co prawda używany ale nie taki zły:classic_cool:.

Gość odbudwa końcówke
to nie masz jakiegoś kolegi, który by Ci to zrobił za piwo? masa ludzi umie to robić, lepiej popytaj znajomych, taniej Ci wyjdzie niż jakiś frajer z ogłoszenia widzieliscie to pytanie gdzieś na necie o tym, że jakaś osoba poprosiła gościa który jej instalował neta zeby jej zainstalował google i on ją skasował za to 50 zł, ustawił jej skrót na pulpicie, a teraz ona sie boi czy nie poniesie konskekwencji za nielegalne google. normalnie nie wiadamo czy śmiać się czy płakać

Gość lady w grochy
zaraz brat przyjdzie to poszukamy kogoś znajomego, ale tamte chłopaki tak jak mówię, zawsze mi wszystko robią, przeważnie za darmo bo mam od nich neta od lat