Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hshshhhdhdhdhdhd

co mi grozi prawnie za takie cos?

Polecane posty

kosmetyki i środki typu szampon, odżywki , mydła itp to jest spory koszt a ty kupowałaś to dla jeszcze jednej osoby która miała to za darmoche normalnie bezczelność ja bym sie wstydziła brać od kogoś nawet jakby stało w ogólnodostępnym miejscu wolałabym korzystać ze swojego , kupionego za moją forsę niewiarygodne jak niektóre wykorzystują kogoś

Gość jhbjhj
niech sie nie martwi klaki jej odrosna bo to tylko krem do depilacji byl

Gość jak bedziesz wykonywac
lepiej skasowac ten temat i finito. nic ci nie grozi.

Gość xfgtguhytujytu
powiesz ze przelalas sobie swoj krem do swojego opakowania po szamponie i tyle, to bylo twoje , wiec o co chodzi. nikt cie nie pytal czy moze uzywac tego czy nie.

Nic ci nie grozi nie mów ze nie wiedziałas ze ktos ci kradnie, bo ona i jej kolezanka napewno powiedzą ze wiedziałas ze ktos uzywa twoich rzeczy i zrobiłas to celowo. Nic nie mów, jesli zapytają czy wiedziałam odpowiedz ze tak, pytałaś czy ktos uzywa nikt sie nie przyznal, zapomniałas o całej sprawie, a krem do depilacji wlałas do tej buteleczki bo tak ci było wygodniej uzywać, zresztą - to twoja sprawa gdzie i w czym trzymasz swoje kosmetyki, mogłas tam nawet kupe do srodka zrobic a ona nie miała prawa ruszac twojej wlasnosci, nie zapytała ciebie czy moze tego uzyc, ani tez nie wlałas tego do jej buteleczki, wiec sprawy nie ma. Bedzie tylko na policji do sadu nawet nie trafi prawdopodobnie.

Gość werinsak
a tak na marginesie to doby jest ten krem do depilacji z Ziaji ? bo planuje kupić podrażnia skórę na nogach ?

Gość widac dobry
dziala na pewno:D:D:D

Gość widac dobry
ja bym na twoim miejscu sama poszla na policje i powiedziala ze wspolokatorka ci grozi, ze boisz sie do akademika wrocic itd

Rano ktoś odgrzebał temat z przed dwóch lat "bratowa podbiera mi szampon" i prosiła o poradę co z tym zrobić? Ktoś podrzucił pomysł właśnie o kremie do depilacji. Więc temat wyssany :)

Gość Kotek662
Dziś sobota , ładna pogoda . Kociaku na ulicach , poruchal bym sobie, może być nawet czterdziestka , bylebyla szczupła

Gość rąbnięte polano
Ja już poruchałam trzy razy. Mam dosyć. nawet mi się na piwo iść nie chce ;)