Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samud

Ból brzuch a ciąża

Polecane posty

Gość samud

Witam ! Mam pytanie -czy kogoś bolał brzuch i jajniki w 3 tyg. ciąż? Podejrzewam że moge być i od początku 3 tyg. pobolewa mnie brzuch ijajniki ale inaczej niż zwykle przy owulacji. To już 4 dzień i wydaje mi sie żę ból narasta. Dziś boli tak że przwie mie biorą mdłośći. Czy ktoś tak miał? POMOCY!!!

Gość samud
PROSZE NIECH KTOŚ SIĘ WYPOWIE NIE WIEM CO MYŚLEĆ

Gość a moze okres sie zbliza
a moze to poprostu na okres + wyobraznia?

Gość samud
Na test za wcześnie jestem przed okresem. # tydz. obliczyłam od 1 dnia ostatniej @

Gość samud
Może na @ ale na wyobraźnie to troch za bardzo boli :-(

No to to nie może być napewno 3 tydzień ciązy. Masz jeszcze tydzień do okresu więc pewnie na okres boli Cię brzuch. Spokojnie.

Gość samud
Chciałam sie dowiedziec czy któraś z was tak miała a potem się okazało że w ciąży. Bo zastanawiam się czy brać leki na bół bo jak by była możliwość ciąży to się jakoś przemęcze i nie będe sie truła

czyli kiedy ma byc ten okres?

w ciazy mozna brac nospe. zwykla 2 tabletki na dobe, forte - 1 tabletka na dobe.

Gość samud
@ ma być 15 więc jeszcze daleko . 29 kochałam się do końca a potem policzyłam że to 3 dni przed owulacją. i teraz tak myśle.

Gość samud
A można brać ibuprom?

napisalam chyba ze w ciazy mozna brac nospe a nie ibuprom, prawda? wiec jak masz nospe to wez. Mysle ze to bedzie bol na okres, tak szybko nie czuje sie boli i objawow ciazowych.

Gość long repair nivea
mnie bolal brzuch tak jak na okres, na kilka dni przed data spodziewanej miesiaczki. Myslalam, ze okres dostane normalnie a tu niespodzianka :D ja dodatkowo mialam podwyzszona temperature, ok 37,3 - 37,6 (mierzona w pochwie)

Gość long repair nivea
a moze okres sie zbliza "tak szybko nie czuje sie boli i objawow ciazowych." wiesz, kazda ciaza jest inna :) ja jeszcze dodatkowo oprocz podwyzszonej temp. mialam zgage- od samego poczatku ciazy- nawet nie podejrzewalam jeszcze, ze w ciazy jestem i sie dziwilam skad ta zgaga? :D Aaa i jeszcze cos: wczesniej, zanim zaszlam w ciaze, to brzuch tez mnie zawsze bolal przed okresem- dlatego teraz w ogole nie myslalam, ze w ciazy jestem

Gość samud
Bardzo wam dziękuje za rade. Fajnie że może być fasolka i ciesze się że moge wziąć tabletke bez obawy bo normalnie mnie mdli od tego brzuch. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za wszystkie wypowiedzi :-)