Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepeesaaaa

Jak to rozwiązać? TP SA

Polecane posty

Gość tepeesaaaa

Od 10 lat mieszkamy w domu po babci, w którym telefon został założony przez wujka(brata mojej mamy). On 8 lat temu się stąd wyprowadził i rachunki za tel płaci mama, bo korzystamy z tego tel. 2 lata temu założyliśmy neostradę(w sumie nielegalnie, bo kurier zgodził się przymknąć oko na fakt, że umowy nie podpisuje właściciel telefonu). W kwietniu tego roku podpisaliśmy umowę przedłużającą korzystanie z neta+ mieliśmy otrzymać liveboxa.(umowę podpisał mój brat-ale nadal nie właściciel) Było to w połowie kwietnia, do tej pory nie otrzymaliśmy liveboxa(miał dotrzeć w ciągu 2 tygodni), dodatkowo rachunek w maju był tylko za telefon, mimo, że Internet nadal działa. I nie wiemy jak to rozwiązać, a wujek kilka lat mieszka już za granicą i rzadko bywa w Polsce, więc na razie o przepisaniu telefonu na mamę nie ma mowy. Jak to teraz odkręcić, bo zdaje sobie sprawę, że zaległy rachunek za maj zapłacić będziemy musieli, bo net ciągle jest. Pracuje ktoś w TP SA?Będą robić problemy, jeżeli zgłosi się nie właściciel telefonu tylko ktoś inny?

Gość niech jakis facet zadzwoni
na niebieską linię i poda sie za wujka.... przygotujcie tylko jego dane nr dowodu, pesel imoiona rodziców i powinno przejść...

Gość tepeesaaaa
tzn wiesz, do tej pory to i mój brat dzwonil a nawet jak technicy przyjezdzali to wszystko przechodziło, ale my zastanawiamy się czy nie lepiej do nich zajść, do siedziby w naszym mieście i tam to załatwic.

Gość WDR - Wujek Dobra Rada
Ciesz się nie bierz livebox - to jest gówno które sie nie przyjęło w Hiszpanii kilka lat temu bo był to szajs totalny. Kup sobie normalny router ADSL np Linksys, D-Link, Pemtagram czy TP-Link

Gość tepeesaaaa
WDR no tak, ale umowa jest już podpisana tylko livebox dotrzec nie moze :/