Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość towarzyszyć będę

Kolega zaprosił mnie na chrzciny, on bedzie chrzestnym, bardzo mi sie...

Polecane posty

Gość towarzyszyć będę

On bardzo mi się podoba, powiedział,ze chce bardzo,abym mu towarzyszyła. Cos tam między nami iskrzy, i teraz kilka pytan, bo nie byłam na takiej uroczystości jako osoba towarzysząca. Przypuszczam,ze wszyscy bedą myslec ze jestem jego dziewczyną. Czy mam kupic prezent? Jak się ubrac? Tam będzie jego rodzina...A ja już to widzę, usiąde sama w kościele, rodzina z przodu. Chce dobrze wypaść

Gość blair waldorf
o prezent to on musi zadbać jak chcesz możesz kupić jakiś drobiazg tylko ubranko albo zabawkę mała. no i nie zakładaj nic wyzywającego:D będzie dobrze

prezent to możecie razem kupic, będzie taniej ;) aaa.. ubierz sie ładnie ale nie .. odkrywaj za bardzo ciała :) nie rzucaj sie w oczy ale zbór tak żeby Cie zapamiętali :)

Gość towarzyszyć będę
czyli jednak wypada coś kupic? Ja jego rodzinę zobacze pierwszy raz. Jestem raczej wstydliwa, tak mysałam o czarnej sukience takiej do kolan eleganckiej...ja nawet nie wiem jak pożniej się zachowywac tam. Na przyjeciu

Gość towarzyszyć będę
razem? A ona na pewno da kase jako chrzestny. A ja własnie z pustą reką to nie bardzo ja nawet nie wiem jakie to dziecko jest ile ma miesiecy:-( Nic.

Gość blair waldorf
to sięgo zapytaj ile to dziecko ma. zauż coś jasnego albo kolorowego tylko żeby nie z dekoltem i nie mini bo czarna kiecka mi sie wydaje nie pasuje na chrzciny

Gość towarzyszyć będę
To ja nie wiem już co ubrać, chciałabym wiecie tak skromnie. To będzie dla mnie po prostu wyzwanie. Rodzina, obiad z nimi i ona, do którego wzdycham

Gość towarzyszyć będę
on*