Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda matka polka1985

Mamusie Środa Wlkp

Polecane posty

Gość matka 1 dziecka i koniec
Ja technikum ekonomiczne robiłam ale kiedy to było.... oh:) A widziałas już nas rynek? Podoba Ci się? Bo mi nie za bardzo za mało zieleni

Za to koło liceum ładnnie jest.

Synuś to półbiedy 4 lata to już dzieciak do pogadania itp a drugie ledwo urodzone i dwa nie będzie miał pewnie kto sie zająć pomyślimy :)

Fakt tak jakoś dziwnie. Poprzedni ładniejszy był chodzi mi o tą zieleń no i wogóle tak jakoś fajniej było.:)

o tak zawsze mi sie ta fontanna podobała od czasu jaką ją tam zrobili zawsze tamtędy przechodze jak ide gdzieś w tamtą strone czy do galeri .

też myslałam,że ze Środy to nikogo tu nie ma a jednak:) Wogóle widac,że troche ta środa nam się zmienia na lepsze jest czysciej,ładniej i oby tak dalej

A tak wszyscy narzekali że, burmistrz nic nie robi a ja tam uważam że powinien długo być na tym stanowisku bo dzięki niemu to wszystko tak mi sie wydaje :) masz prawo jazdy ?

Zmienia się, zmienia. Byłam w tym tygodniu w Środzie Wlkp po 10 latach. Zmiany b. duże i ludzie jacyś bardzie z Europy. Zresztą Wielkopolska zawsze była bardziej "zachodnia" niż reszta Polski. Ja zachwyciłam się w Środzie niesamowitą kwiaciarnią http://www.kwiaciarniazielonaweranda.com To czarowne miejsce, tak jak prowadząca ją osoba. Wyczarowała mi taki bukiet, że oniemiałam. Przy tym tyle i opowiedziała o kwiatach...

Gość gość
Podrzedna kwiaciarnia nic specjalnego