Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skskskskdl

CO mi jest ? !! żadn lekarz nie wie???? czy jest jakis lekarz na sali?

Polecane posty

Gość skskskskdl

ciągle zle się czuj mam okropne zawroty glowy, robi mi się czarno przed oczami, nie mam sily wejsc po schodach bo odrazu musze kucnac bo mi jest słbo!! mam tak jak by zaburzenia równowagi .. i czesto mi jest nie dobrze .. smak w buzi straszny, ciagle musz myc zęby bo od żolądka taki kwas.. czasami mam wrażenie jak by mi serce przestawało bić chociaż puls mam okolo 90! nie moge spac po nocach wali mi serce a raz boli.. bulam juz na wszytkich możliwych badaniach co mozna z krwi wyczytac..morfologia, hormony na tarczyc itp itd!! z moczu tez robilam itp robilam, USG jamu brzusznej, robilam EKG I cho serca.. wszytko jest OK!! już mi wstyd latać po tych lekarzach bo smieja się ze mnie odsylaja mnie do psychiatry .. tak sobie mysle jak mialam z 10 lat (teraz 22) to mialam w glowie kleszcza i strasznie spuchniete w tym miejscu ale to bylo dawno więc nie wiem.. moze to jakas nerwica?

Gość nie wiem naprawde porazka
No mi tylko taki wniosek się nasuwa po przeczytaniu tego - nerwica. Radzę jednak odwiedzić psychiatrę i skonsultować z nim opisane objawy. Skoro zrobiłaś wszystkie wyniki to zabierz je ze sobą.

zrob krzywa cukrowa, wedlug mnie te objawy wskazuja na zaburzenia poziomu cukru

Gość skskskskdl
no ale to po 10 latach dopiero by byly objawy?

Gość skskskskdl
robilam juz cukier i jest ok..

Gość eeee dobre
cos z błędnikiem, nerwica, bolerioza

Gość qwertyuioppl,zxcvbnm,
nerwica

Gość nototerazja
moze odwiedz neurologa

Gość ccccccccccccccd
grzybica układu pokarmowego, wpisz w google i poczytaj objawy, bardzo dużo się zgadza....zrób badania na candide i helicobacter pylori

Gość heeeehhhhe
a jak ma cię boleć jak pusta? pustka nie boli.

Gość przypuszczalnie to,
choroba Menire'a związana z błędnikiem. Wpisz w Google ów termin, a dowiesz się więcej. Nieleczona może doprowadzić do głuchoty!! Zaugeruj lekarzowi nazwę ch. i lek hisimerck. Po wyleczeniu oczyszczaj organizm z toksyn realizując tylko 5 punktów: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość przypuszczalnie to,
sorki, ma być Meniere'a

Gość edwqewer445ie
może skoki ciśnienia?

Gość przypuszczalnie to,
Choroba Mnire'a (idiopatyczny wodniak błędnika, łac. morbus Mnire, ang. Mnire's disease) rzadka choroba (częstość wynosi około 50:100 000 osób), której przyczyną jest nadmierne gromadzenie się i wzrost ciśnienia endolimfy w błędniku. Objawia się układowymi zawrotami głowy, szumem usznym i postępującą utratą słuchu. Chorobę opisał w 1861 roku Prosper Mnire (1799-1862). Spis treści 1 Objawy 2 Rozpoznanie 3 Diagnostyka różnicowa 4 Leczenie 5 Przypisy 6 Linki zewnętrzne ObjawyPoczątek jest najczęściej nagły. W trakcie napadu pojawiają się objawy: nudności wymioty oczopląs pochodzenia obwodowego zawroty głowy objawy wegetatywne zblednięcie skóry zlewne poty szum w uchu uczucie rozpierania w uchu. W wyniku napadów dochodzi do odbiorczego uszkodzenia słuchu. Przytomność jest zawsze zachowana i nie występuje ból głowy, napady występują z różną częstotliwością. Niekiedy może wystąpić tzw. status meniericus, w którym napady trwają nieprzerwanie lub z niewielkimi przerwami przez kilka godzin, a nawet dni.

Gość Histimerck
Opis rozszerzony lekuWskazania: Choroba Menier'a charakteryzująca się następującymi objawami: zawrotami głowy (z nudnościami i wymiotami), postępującą utratą słuchu, szumami usznymi. Dawkowanie: Doustnie. Dawkę i częstotliwość przyjmowania leku ustala lekarz. Lek najlepiej przyjmować podczas posiłku. Nie zaleca się podawania leku pacjentom poniżej 18 roku życia. Skuteczność i bezpieczeństwo stosowania leku w tej grupie pacjentów nie zostało ustalone. Uwaga! W trakcie leczenia nie należy spożywać alkoholu. Aby leczenie było skuteczne i jak najbardziej bezpieczne należy przestrzegać zaleceń lekarza prowadzącego. Zapoznaj się z właściwościami leku opisanymi w ulotce przed jego zastosowaniem. Przed zastosowaniem leku należy sprawdzić datę ważności podaną na opakowaniu (etykiecie). Nie należy stosować leku po terminie ważności. Przechowuj lek w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym i niewidocznym dla dzieci, zgodnie z wymogami producenta. Lek ten został przepisany przez lekarza prowadzącego celem leczenia konkretnego schorzenia. Nie należy go odstępować innym osobom ani używać w innych okolicznościach bez konsultacji z lekarzem.

Gość jeżeli już piszesz
o tym kleszczu to sama się domyślasz że to może być borelioza. Zrób sobie testy na borelioze ale nie Elise bo ona jest najmniej wiarygodna. Zrób western blota w obu klasach