Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helennn

Bezczelny koleś

Polecane posty

Gość Helennn

Słuchajcie, od niedawna mam taką dziwną sytuację- podrywa mnie gościu, którego widuję w tramwaju ok. 1-2 w tygodniu, wiem, że mieszka w mojej dzielnicy, nie powiem - typ jest b. przystojny i cieszy mnie jego zainteresowanie, ale ostatnio widziałam go na mieście ( nie w tramwaju) z... jakąs dziewczyną, objętych. Ok, dałabym sobie spokój, gdyby nie to, że gościu mnie zauwazył, rozpoznał i obejrzał się ponad ramieniem swojej dziewczyny, uśmiechając się do mnie znaczaco i gapiąc jak zwykle. Co mam sobie myslec o takim zachowaniu? Bezczelne? Cwaniackie? Poproszę o poważne odp.

Gość Helennn
? nie bardzo rozumiem? raczej nie będę rozwijać znajomości z wiadomego powodu, chociaż w głębi ducha mam gdzieś jego dziewczynę i ciesze się, że się obejrzał ;/

Gość Helennn
no jestem jestem, ale olać go ze względu na tę laskę czy kuc żelazo póki gorace? to jest buractwo waszym zdaniem?

jak mozesz byc zainteresowana kolesiem ktory majac dziewczyne podrywa inna girl???? a no masz to gdzies bo jest przystojny -.-

Gość zaniepokojonamaua
ja piertole dgowniary doszukujace sie drugiego dna bo sie koles obejrzal buahaha zenua autorko

Gość Helennn
nie doszukuje się 2-go dna, ta sytuacja trwa już jakiś miesiąc, wczoraj zobaczyłam go z dziewczyną i nie jestem gówniarą :] nie miałam wobec gościa żadnych konkretnych planów, po prostu było miło poflirtować, tylko trochę zaskoczyła mnie wczorajsza rzecz - skoro był już ze swoją, to chociaż udawałby, ze mnie nie widzi, a nie tak bezczelnie - jakby był dumny, że zobaczyłam go z kimś :]

Gość dzifny
no i w czym problem? ty siedzisz i przezywasz teraz, a on sie swietnie bawi :classic_cool: :D