Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowie o mnie nie dbają

Urodzę im wnuka a o mnie nie dbają!!!

Polecane posty

Gość zimne piwko i klima na full
aleś ty głupia autorko, do szpitala sie przynosi ocowe, soki, to rozumiem, ale do chaty w odwiedziny????!!!! a ty teściom przynosisz bombonierke i inne słodycze, że na świat twego męża powili???!!! :D hahahaha

Gość Aj tam aj tam...
Ja jestem w ciąży, mąż ciągle w delegacjach - teraz nie ma go już 5 dni i przyjedzie za 2; nikt z rodziny męża nie dzwoni, nie pyta, nie interesuje się czy może jakieś zakupy podrzucić albo mnie zabrać żebym nie dzwigała (jestem początkującym, niedoświadczonym kierowcą i boję się sama jeździć zwłaszcza w ciąży) ze sklepu. No cóż tak to jest - rodzina męża nigdy tak naprawdę nie będzie dla Ciebie rodziną (pewnie są jakieś wyjątki i tutaj pozazdrościć tylko). Wystarczy mi, że codziennie lub co 2 dzień przyjeżdża mój młodszy brat i mi pomaga.

Gość baba ze wsiiiii
to jak mąż w delegacji i ci ciężko to po co decydowałaś sie na dziecko, a jak ci ciężko, to teraz takie bezrobocie, najmij sobie kogoś aby ci zakupy przynosił do domu. Kobiety na wsi pracują do samego porodu i jest dobrze, a tu lalunie, jak wam tak ciężko w ciąży to nie decydujecie sie na dzieci.

Wsiowa babo skoro musiałas tyrać z zakasanymi rękawami to twój ból, inni nie muszą tylko dlatego że ty tak miałaś.

Nie przesadzaj,ciesz sie ze jedna strona dba chociaz i nie wiadomo czy Ci co bardziej nadskakuja nie okaza sie gorsi po porodzie od tych co nic nie deklarowali :P Pamietaj ,zycie jest przewrotne..;)

Gość fhjk
autorce wydaje się chyba, że skoro zaszła w ciążę, to wszyscy powinni się zesrać z tego powodu. zorganizujmy zryw narodowy, bo kobita zaszła w ciążę. kurde, miałam taką koleżankę. można było sobie w łeb strzelić jak się z nią rozmiawiało. sama jestem w ciąży, nic z tego tytułu nie dostałam od teściów i do głowy by mi nie przyszło zastanawiać się nad tym w ogóle. baby są jednak pojebane.

Gość ....moim zdaniem to....
też jestem w ciąży. i nie uważam że teraz wszyscy mają naokoło mnie biegać. wręcz przeciwnie im niej osób się mną interesuje tym dla mnie lepiej. mąż też w delegacji, do sklepu chodzę sama. cięższe zakupy typu większa ilość wody mineralnej robimy jak mąż wraca. albo jak akurat mi się skończy to i tak jadę sama. i wnoszę do domu kilka razy po trochu. zresztą takie użalanie się nad sobą nic nie zmieni. to co przechodzimy teraz to jest pikuś w porównaniu z tym co będzie po porodzie. nocne wstawanie, karmienie, przewijanie itp. wiem bo mam starszego synka.

Gość mama mm
Za to moja tesciowa jak bylam w ciazy to kupila mi tam jakies slodycze, owoce, ale stwierdzila, ze to nie dla mnie, tylko dla dziecka w brzuchu. Chcialabys tak? Poczulam sie jak inkubator jakis a nie przyszla matka i ktos rownie wazny. I ja wcale nie oczekiwalam od tesciow smakolykow i zachwytow z powodu mojej ciazy. Potrafilam sama o siebie zadbac i mam meza, ktory nieba by mi przychylil.

Gość halinkkaw
no jak widać teściowie są rózni. Moi jak sie dowiedzieli ze jestem w ciązy to na drugi dzień teśc przywiózł mi cały koszyczek truskawek:) A że mają swój ogródek no to juz zapowiedzial że będę miała pomidorki, sałatę i wszystkie warzywa z działeczki bez nawozu:) Ale nie martw się tym.Najważniejsze że twoi rodzice okazują zainteresowanie a z teściami to różnie bywa- niestety.:(

Gość małpiszony
no i teściowa miała rację kupując dla dziecka w brzuchu, bo to maleństwo potrzebuje, a ty stara krowa jak ci to przeszkadzało, to trzeba było sobie cipę zatkać kołkiem i zostać panną.

co ty z tymi owocami... po co maja sie w dupe wpychac bez wazeliny sory ale niektóe to mnie smiesza,padam ze śmiechu-przepraszam :) mi nikt przy dziecku nie pomógł,do tej pory nikt mi przy dziecku nie posiedział z teściów,abym mogła iśc do głupiego fryzjera,zakupy spokojnie zrobić czy nadzwyczajnie w świecie troszeczkę odpocząć czy posprzątać w spokoju sobie,dodam ze tesciowie mieszkaja piętro niżej,a nie rzucam się o jakieś owoce które mi nie przynieśli heh,ciąża to nei choroba nie trzeba pielęgnować jak różyczki w ogrodzie :D eee juz nei chce myslec co bedzie jak dziecko sie urodzi:nie przyszli,nie posprzatali mi,nie zrobili zakupow :D brutalna rzeczywistość nadejdzie,dziecko do wózka 10kg zakupów pod wózek i się pcha :D

Gość Odbiło Ci i to ostro
Naprawde Cie pogięło i jednak to prawqda ze w ciązy mózg sie kurczy do wielkosci ziarenka ryżu. Szkoda mi Ciebie bo jeszcze jestes bardzo dziennina i infantylna - nie dostalam owocka to sie obraże. Zenada

Gość wypelnilam wszystko dokladnie
ale jestes załosna.

Gość jezu kochany ludzie !
to jest marne prowo a tu tyle wypwoiedzi i to jeszcze duzo na czarno. Ale z was kretynki ze az zal czytac.