Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the Rain Man 2

jak zerwać...

Polecane posty

Gość the Rain Man 2

Muszę zakończyć związek z powodów finansowych, mam problemy w rodzinie i muszę - chce - wspomóc rodziców, jednak jak najlepiej to zerwać? Znamy się dopiero od 3 spotkań, a przez gg, nk trochę ponad 3 miesiące, ona twierdzi że mnie kocha? Ja tego nie mogę powiedzieć - bo bądźmy dorośli... Jak najlepiej zerwać? Argumeny nie przekonują, że mam problemy finansowe - twierdzi że może żyć nawet pod mostem, byle by ze mną. Muszę jednak zerwać, będę skazany na ciągłą pomoc rodzicom przez najbliższe lata, a ona się jeszcze uczy i mieszka ze 100km ode mnie. Dobra moja propozycja Była co - była ze mną 6 lat - chce wrócić a ja chce dać jej szanse, bo ją jeszcze kocham... Muszę wyjechać za granicę, i nie mogę ciągnąć związku... nie chce jej skrzywdzić, nie mogę też jednak przeciągać, bo będzie gorzej. Nie lubię zrywać związków, wole jak ktoś mnie krzywdzi, niż ja kogoś... wiem że robie źle, ale nie mogę zostawić rodziców, bo oni całe życie mnie wspierali, jestem im tego winien.

nie potrafisz szczerze i normalnie jak mężczyzna o tym jej powiedzieć, a myśleć i planować przychodzi Ci łatwo? :D myśleć , że w tym wypadku , jak zostawisz obecną kobietę w spokoju , to będzie dla niej najlepsze rozwiązanie - bo co to za mężczyzna , który rozpoczyna nowe "wyzwanie" i chce wracać do byłej .....masakra...:D

Bądź z nią szczery i powiedz że zamierzasz zejść się z byłą i że między wami nic nie będzie.