Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocomajolcala

DOBRY PREPATAT NA ROZSTĘPY?

Polecane posty

Gość cocomajolcala

tak jak w temacie, poszukuje dobrego prepatatu na istniejce rozstepy ale takze zeby im przeciwdzialać. cena nie gra roli. moze polecic cos skutecznego?

Gość minimo
Najdrozsza Mustela- podobno dobra, mnie prawdę mówiąc odstraszyła cena- ok 100zł. Równie dobry Pharmaceris- w aptece ok 40zł. Polecam, używam od początku ciąży. Czytałam o nim dobre opnie. Można używać naprzemiennie z oliwkami- grunt żeby skóra była bardzo dobrze nawilżona.

Gość babymama
polecam oliwke z babylove .minus jest jeden .ja kupilam to w niemczech.w drogerii dm. cena ok 3-4 euro. jak dla mnie rewelacja.polecily mi go znajome i jest naprawde super.swietnie sie rozsmarowuje i starcza na baaaaaaardzo dlugo:)

Gość jak masz skórę poddatną nic
nie pomoże :( ja wydałam z 500zł na durnowate kremy, a i tak ich nie uniknęłam. A moja przyjaciółka używała oliwki Bambino, ale często zapominała, a rozstępów nie ma

Gość cocomajolcala
a revitol? cena ok. 140 zl podobno tez dobry??

jednym pomoze balsam czy krem na rozstepy za 10 zl a innym za 100 nie pomoze,ja smarowalam sie drozszymi a mi sie posypaly,wiec raczej tendencja do tego przewaza a nie srodek zwalczający,smarowalam się o początku

Gość MI_zielone
Najlepszym sposobem na brak rozstepow jest staranne, czeste smarowanie rozciagajacej sie skory, to czym sie smaruje ma tu niewielkie znaczenie.Polecam oliwe z migdalow ( nie pachnie niczym ) i smarowac smarowac smarowac az do znudzenia.