Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniam włosy

kolor włosów lub fryzura

Polecane posty

Gość zmieniam włosy

chciałabym zrobić coś szalonego z włosami. tak, żeby oryginalnie wyglądać. mam teraz włosy koloru przyćmiony kasztan [ dawno nie farbowane ;p] naturalnie mam włosy o kolorze jasnego brązu. włosy ,mam wycieniowane i mam grzywkę. nie wiem na jaki kolor mogłabym zafarvować sobie włosy. może jakiś kolor dzieleni? albo dwa kolory na głowie? pomóżcie ;)

Gość zmieniam włosy
aha mam 18 lat wiec chciałabym tak zaszaleć póki jestem młoda ;)

Gość kolejna ona
Tak gorąco to najlepiej na jeża albo na łysolca. Spokój i komfort. POLECAM :))))))

Gość beciaboooo
Spróbuj coś delikatnego na lato, bo w słońcu wszystko szybko płowieje. Może jaśniejsze pasemka we włosach, albo poszalej i doczep sobie jakieś neonowe jedno pasemko do grzywki lub ogólnie. Teraz szalone kolory są bardzo modne :)

Gość mamsuper włosy
Ja codziennie wyglądam inaczejm mimo, że nie k,łade farby. Albo zakładam czapkę, albo robię sobie loczki lub jakąś fryzurke, albo urozmaicam ozdobami do włosów (szczególnie szerokie opaski robią dużą zmianę).

Gość bulbulka
Ja zawsze na lato ścinam włosy na chłopaka i farbuję na jasno.

a ja radze zeby zafarbic wloski na jednolity kolor, moze byc np jasny braz, do tego mozna zaszalec i np grzywke rozjasnic i nalozyc pianke koloryzujaca, np fiolet, roz, blekit to zalezy juz od ciebie :p i np wloski podciac. Beda sliczne, gladkie i lsniace ;)

Gość oliwia newton john
Denerwują mnie stare babsztyle paradujące w opaskach z kwiatkami albo kokardkami. Dzidzie pierniki!

Gość maszynka do mielenia
przesadzasz oliwia, można nosić opaski w każdym wieku, tyle, żeby je dostosować do stroju i wiadomo, że starsza Pani nie ubieże różowego kwiatka, bo to fakt kaszanka

Gość ruda od zawsze
teraz bardzo modne są wszelkie rudości, więc zaszalej i spraw sobie ognisty rudy. Efekt gwarantowany !!!

Gość fryzjereczka
Nie rub rudych, to powoli robi się niemodne. Delikatne pasemka żeby wyglądały naturalnie i co najważniejsze zdrowo.

Gość panzteczka
Kobieta powinna mieć długie błyszczące włosy i najlepiej naturalne,

Gość fetyszysta włosy
kocham szczególnie kręcone i długie. Kolor obojętny, powinny pachnieć kobietą, jej perfumami zmieszanymi z naturalnym zapachem.

Gość perwer on
ciekawe o jakich włosach mówisz? he?

Gość owijka
Ja z kolei zrobiłam się całkowicie na rudo (nawet brwi) i czuję się świetnie. Polecam ten kolor, bo ma coś w sobie szalonego :))))

Gość bubahuba
Dziewczyny, kolor nie jest istotny, wazne żeby wyglądały zdrowo, a nie jak kupa siana

Gość malakaskaaaaaaaa
ja tam nie farbuje mam naturalne kiedyś daaawno temu farbowałam ale postanowiłam przestać ścięłam włosy, został naturalny kolor włosy podrosły, są piękne, lśniące, silne nie muszę się martwić odrostami nie farbuj, włosy farbowane wyglądają sztucznie i brzydko

Gość malakaskaaaaaaaa
"Delikatne pasemka żeby wyglądały naturalnie" sorry ale pasemka nie wyglądają naturalnie :D

Gość malakaskaaaaaaaa
aha autorko a jak już na siłę chcesz zafarbować to istotne są informacje typu- jaki masz typ cery (śniady?blady?), czy masz piegi, jaki kolor oczu w jakie kolory najczęśćiej się ubierasz jaki masz styl ubierania

Gość szczesliwaona
Rzeczywiście, bo jak masz mocno opaloną cerę to wszelkie platynowe blondy będą paskudnie wyglądać, tak samo z czarnymi przy bladej cerze.

Gość pasemka nie
wyglądają naturalnie, zgadzam się, lepiej zrobić beleyage, też pasemka ale bardzo cienkie i te wyglądają naturalnie jak są odpowiednio dobrane.

Gość tylko na łyso
praktycznie i bez problemu jeżeli chodzi o kolor. I żeby nie było że się nabijam, sama mam i chwalę sobie!!!!!!