Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobilam cos okropnego

Zostawil mnie facet, a ja przespalam sie z innym by zlagodzic bol

Polecane posty

Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mozemy jeszcze do siebie wrocic, a ja nie bede mogla mu o tym powiedziec. Malo tego przespalam sie za kase:O Tak, wiem, zalosne, ale musialam odreagowac, myslalam ze bedzie mi potem lepiej. I co najdziwniejsze tak bylo, jakos sie chyba dowartosciowalam, jednak wyrzuty sumienia jakies tez mam.

Gość dfdsfsdfsdf
a daj spokój!! przecież go nie zdradziłaś, on z Tobą ZERWAŁ a ty PO ZERWANIU się przespałaś... było, minęło!

Gość karuzela niespełnionych marzeń
kup sobie "śmiejżeliki"

zale po fakcie, stalo sie trudno, trzeba zyc dalej a nie rozpamietywac, kac moralny jest - minie, glupia bylas wiesz i co dalej? nic, czasu nie cofniesz!

tak, ale ja chce do niego wrocic, mowie mu caly czas, ze nie moglabym z innym, ze tylko go kocham. A tu sie okazuje ze hipokrytka jestem:O

To nie kac moralny, ja wciaz sie zastanawiam jak moglam tak po prostu isc do lozka z nieznanym mezczyzna. Jak moglam po tylu latach bedac tylko z jednym? No i co najlepsze jeszcze wziac kase:O No niezla jestem.

nie ma tu nikogo kto tez probowal tej metody na zlagodzenie bolu?

Gość karuzela niespełnionych marzeń
ale po co Ci ktoś kto zrobił tak samo? - sama musisz się z tym uporać we własnej głowie

Gość Biedny_Muzyk
nie marudz mnie dzis odrzucila dziewczyna mimo szczerych checi na zasadzie "nie bo nie" nie odzywa sie do mnie unika a zlozenie zyczen urodzinowych okreslila mnianem "psucia ich przeze mnie" ot co! i wiesz co ci powiem chcialbym teraz miec taka laske tylko do wyruchania zeby sie lepiej poczuc ale nie mam tak dobrze wiec NIE MARUDZ

ale mi nie chodzi o to, ze to straszne itd. Po prostu wlasnie dziwi mnie to ze mi to pomoglo. Wszyscy mowia ze tak nie powinno sie robic, ze jest jeszcze gorzej, ze trzeba przeczekac a ja wlasnie zobaczylam ze to nie jest takie zle. Dlatego chcialam zapytac ludzi, ktorzy zrobili to czy tez to czuli czy to tylko ze mna cos nie tak?

Gość migotka srotka
ja tak zrobilam i bylo mi lepiej:) to byla taka gruba krecha ktora sie odcielam. moze to glupio brzmi, ale mi pomoglo i huj wam do tego:PP

Gość zielonynuun8uh8yy8g87
nie przejmuj się odkryłaś swój sposób na przetrwanie kryzysów, przydatna wiedza, brawo.

mnie przeraza tylko to, ze wciaz chce z nim byc, ze nie czuje z tego powodu wyrzutow, ze to nieuczciwe, ze nie powinnam. Ja sie niestety nie odcielam, poprawilam sobie nastroj, ale wciaz cel jest identyczny