Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzyni zennnnnn

Niby głupi problem mam. CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość mistrzyni zennnnnn

Byłam jakiś czas temu na wakacjach razem z pewną grupą znajomych. Jak to na wakacjach, każdy robił zdjęcia. Po urlopie każdy wiadomo - zgrał zdjęcia, zwłaszcza, że często gęsto na tych zdjęciach były podobizny koleżanek (więc wypada każdemu więcej zdjęć, niż sam zrobił, prawda?) Wszyscy, no właśnie... Otóż jedna koleżanka miała dość dużo MOICH zdjęć. Prosiłam ją o podrzucenie mi ich, nieważne, linka do albumu, czy przyniesienia na płycie, czy do zgrania na pamięć przenośną. Pracujemy razem, więc wydawałoby się, że dużych problemów z tym być nie powinno. Zaznaczam, że bardzo mi na tych zdjęciach zależy, bo wyjeżdżam i chcę je pokazać rodzinie. Mimo moich próśb i przypomnień koleżanka do dzisiaj nie podzieliła się zdjęciami. Macie jakiś pomysł, jak je od niej wydobyć? Co więcej, wiem, że część z nich już umieściła na naszej-klasie i fotce, więc nie bardzo rozumiem, jaki problem po prostu mi je przynieść? :(

Gość mistrzyni zennnnnn
Pomysły na postąpienie w tej sytuacji mogą być różne :D Od najdziwaczniejszych po najskuteczniejsze. Byleby zadziałały, bo mi zależy :O

Gość mistrzyni zennnnnn
Nie macie samodzielnych pomysłów? A co myślicie o tym, żeby zadzwonić na Policję ewentualnie podłożyć jej świnię w pracy?

Gość mistrzyni zennnnnn
Kurde, poradźcie coś. Zależy mi na tych fotkach, też bym je chciała dać na nk i na fotkę. Dużo mam sweet foci , w ładnym stroju kąpielowym, extra opalona itp.

Gość mistrzyni zennnnnn
Help!Pomocy! Pisać ludziska kochane he he :classic_cool:

Gość mistrzyni zennnnnn
0Genialne podszywy :D Pewnie, że też bym chciała dać, ostatecznie przezajebiście na nich powychodziłam :D Myślicie, że za dobrze i ona mi ich dlatego nie chce dać? :D

Gość jak to przynieść
:o sama dupska nie ruszysz?

Gość mistrzyni zennnnnn
Ruszam :O Cały czas jej przypominam. I to nie jak nie jak siedzi w wannie, tylko np. Dzień przed dniem pracującym, kiedy się widzimy... Naprawdę nie wiem, jak grzecznie to załatwić i osiągnąć cel.

Gość mistrzyni zennnnnn
Nawet zaproponowałam że wpadnę do niej do domu i zgram, ale zdecydowanie odmówiła, obiecując po raz milionowy, że przyniesie. No ja już nie wiem, co zrobić :O

Gość mistrzyni zennnnnn
Strzeliłabym, ale jestem zbyt dobrze wychowana :O