Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kriitikko

chce założć zespół

Polecane posty

witam... jest taka sprawa otóż śpiewam od zawsze mam głos o ciekawej barwie może dlatego że jest on dość niski aczkolwiek mocny i czysty, i chciałabym założyć zespół, problem że nie wiem gdzie znajde pokrewne mi dusze które chciałyby ze mną grać... u mnie takich nie ma bo mieszkam w małym mieście,sama pisze teksty , fascynuje mnie zespół nightwish i to mój wzór, taką chociaż troche podobną muzyke chciałabym tworzyć,metal symfoniczny, power metal... niestety nie mam głosu jak Tarja Turunen;] ale mam swoj mocny głos poza tym nie o kopiarstwo sie tu rozchodzi...Mam pomysł na siebie, na wszystko potrzeba mi tylko dobrej ekipy.... co myślicie?

Gość Biedny_Muzyk
jestem w dwoch zespolach metalowych (jednym na wokalu) najskuteczniej? idz do baru dla metalowcow zaczerpnij kilka znajomosci potem nawiazuj do tego tematu im a gdzies cie pokieruja

nie jestem jakąś tam napaloną na granie pseudo emo nastolatką, tylko mam 22 lata, studiuje i traktuje to poważnie. mam dosyć spalania się po kątach chce w końcu zacząć działać, muzyka to mój napęd życiowy, to są emocje nie do opisania, nie chce tego robić dla kasy, nie marzy mi się sława, ale fajnie by było jakby ktoś chciał tego potem słuchać ;] potrzebuje kogoś od kitary elektrycznej, basowej perkusji i kogoś od instrumentów klawiszowych na pewno gdzieś w tym kraju są ludzie którzy tak samo jak ja chcą w końcu zacząć działać w tym kierunku na poważne, ja śpiewam i pisze piosenki po kątach a ktoś może w takim o to kącie gra na perkusji lub gitarze.... i właśnie takich osób mi trzeba.

no to na Ciebie też przyszedł już czas żeby coś w tym kierunku działać.... po co potem żałować, życie ma się jedno ,a ja z marzeń nie chce rezygnować. opowiedz o swojej pasji do śpiewania, czego słuchasz co chciałabyś w tym kierunku zacząć robnić

Słucham wszystkiego, w każdym gatunku jest dla mnie coś ciekawego. Do tej pory zarzucałam w sumie to marzenie, inne rzeczy robię, inne robiłam, chociaż to ciągle tkwi we mnie. Moja bliska koleżanka też "by chciała", na dodatek jej facet jest muzykiem (w Polsce uznanym, nawet w swoim gatunku sławnym). Czasem tak żartem, jak widzimy jakiś koncert, pytam: "Kiedy my tak będziemy stały na scenie i ryje darły?"

ja mam znajomego co ma własne studio, więc demo byłoby gdzie nagrać,.. ale wciąż brak ekipy.. a w karaoke bawić się nie chce..a skąd jesteś ?

Geez ja z Włocławka.... prawda taka że tu w Polsce nie ma szans, nawet jesli ktoś jest kreatywny i ma pomysł na siebie to tu w polsce nie da rady się przebić..za chwile ktoś przyjdzie i Cię będzie chciał zmieniać bo "to" się sprzeda, a twój pomysł nie... a sprzedaje się co? seks....idziesz pół naga na scene, playback- bo musisz tańczyć w jakis głupim układzie z jakimiś tancerzykami i nie dasz rady wtedy czysto zaśpiewać... tak czy owak byle się sprzedało..a w polsce to sie sprzedaje, nie ważny przekaz,muzyka... ważne są światełka pół nagie tancerki i wokalistka w mini z dużym dekoldem i ładną buźką.komercja itd mi nie po drodze.oczywiście nie bior3e pod kreske wszystkich tych naszych "artystów'....

Gość kujawiankaanka
kriitikko mój brat na pewno chętnie do Ciebie by dołaczył, gra na gitarze elektrycznej, my tez z Włocka. Brat ma troche obeznania w temacie bo juz w dwoch zespolach grał wlasnie w naszym miescie. Muzyke tez lubicie tę samą, więc byloby już was dwoje.

DO ''kujawiankaanka' to super sprawa, a możesz coś więcej napisać o swoim bracie? myślisz że byłby zainteresowany? jak chcesz to możemy przejść na priv.

Gość kujawiankaanka
kriitikko podaj swojego maila badz gg cokolwiek, odezwe sie

Gość khagern
ja moglbym sie pobawic ale raczej przez neta bo jestem ze slaska a gram na elektryku