Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhththtr

Moja żona nie jest atrakcyjna

Polecane posty

Gość fhththtr

możliwe jest że uczucie wygasło? mówiąc szczerze czasem nie chcę mi się wracać do domu najchętniej zostałbym po godzinach często tak jest o potem tylko się tłumaczę a poprostu w tym czasie jadę gdzieś. Jest mi źle wiem że jestem nie w porządku ale również nie pociąga mnie fizycznie . chciałbym żeby zmieniła styl ubierania makijaż fryzurę nie wiem.. ma krótkie włosy wiadomo że nie są tak atrakcyjne jak dłuższe ubiera się wyjątkowo nie apetycznie czy ja dużo oczekuje?

Gość vSVB
nie oczekujesz zbyt dużo ale zamiast nam to mówić powiedz lepiej swojej żonie. wierzę, że prawdziwe uczucie nie wygasa nigdy

To może jej zasugeruj by ubierała się inaczej np zabierając ją na zakupy? Pomożesz jej w wyborze, pokażesz jej co Ty byś dla Niej wybrał, albo sam jej kup jakiś fajny ciuch i powiedz, że chciałbyś ją w tym zobaczyć itp. A co do włosów powiedz, że jesteś ciekaw jakby wyglądała w długich włosach i że byś bardzo chciał by miała długie. Może zapuści specjalnie dla Ciebie :) A przed ślubem też taka była czy ubierała się inaczej? Bo coś chyba spowodowało, że wziąłeś ją sobie za żonę?

wlasnie, opowiedz jak to sie stalo, ze zostala ona twoja zona? owocowa89 ma dobre pomysly, o tym samym pomyslalam, o wspolnych zakupach i o tym, zebys jakos w rozmowie dal jej do zrozumienia, ze chcialbys zeby cos zmienila w sobie

Gość To wszystko jest takie smutne
Dlaczego jest tyle nieszczęśliwych ludzi gdzie nie spojrzę kłopoty, dramaty :( chcialabym zeby bylo inaczej

Gość fhththtr
jest tyle pięknych kobiet miło popatrzeć. są zgrabne super się prezentują zadbane śliczne uśmiechnięte ciągnie mnie do tego ... do takiej wesołej uśmiechniętej piękniej dziewczyny która nie wstydzi się ubrać krótkiej sukienki spódnicy spodni a moja żona wiecznie niezadowolona z pretensjami

Gość juz widze jaki ty jestes
idealny pod kazdym wzgledem :D

Gość 123456ppppppppppp
A GRUBA JEST? nie goli ppppy? nie goli nog? tluste wlosy? zolte zeby? co jest w niej w koncu nieatrakcyjnego? sprecyzuj troche facet bo nie kumam jakim cudem sie z nia ozeniles.

Ale jakie pretensje? Może Twoja żona ma kompleksy? Może za mało jej mówisz, że jest ładna, może ma za mało motywacji i wsparcia hm? Może chciała by się zmienić, ale nie wiem jak, od czego zacząć?

Gość grttt434
Typowa skwaszona Polka. Wiec po co sie z nia zeniles? Kiedys byla inna? A tak wogole to najwazniejsza w zwiazku jest komunikacja, jesli nie powiesz co ci lezy na sercu to wynikaja takie nieciekawe sytuacje jak u ciebie.

Gość 123456ppppppppppp
bo to kwestia czasu jak zaczniesz skakac w bok. mi sie wydaje ze ona moze sie nawet na rzesy postawic: nie kochasz jej i nie pociaga cie seksualnie. jak zmieni to i tamto to bedzie chwila ze bedziesz sie cieszyl a potem wroci do normy. wiesz ja poznalam faceta: wyobraz sobie tak. facet niby biznesmen, fure ma jak nie wiem co, kasy od cholery i troche...no co bede dalej gadac nie.. w koncu opowiedzial mi o bylej zonie ze ona sie nie myla :-O podmywala sie dziennie pod pachami jakos tak ale prysznic brala ponoc raz w tygodniu nie no i nie golila sie nigdzie. no i ten facet byl z nia 15 laz i dwoje dzieci ma z nia. teraz wolny i ma wymaganie w chooj i troche, i se mysle kootasie jak kasy nie miales to z brudaska byles i brudaske ruchales nie a teraz kasiory sie dorobiles ( bo odszedl 5 lat temu i dopiero interes otworzyl nie) to teraz ma wymagania w chooj. 26 lat ma i lata za 20-letnimi i ja mu za stara chyba bylam :-O

Gość 123456ppppppppppp
kurwa 46 lat ma a z brudaska 15 lat byl. i dlatego se mysle ze faceci to chooje. wezma babe za zone choc im nie pasuje. nawet myc sie nie musi apotem sie brzydza i filuja na inne.

Gość madziag195
widziały gały co brały

Gość 123456ppppppppppp
pewnie dla niej tez jestes nieatrakcyjny to i sie nie stara.

Gość madziag195
jesli jej nie chcesz powiedziec wprost że Ci sie nie podoba jej styl to zacznij jej kupować jakieś ciuchy które Tobie sie podobają jako prezenty może zaś sama będzie takie ciuchy kupować

Gość 123456ppppppppppp
e tam ciuchy:-O inna poruchac chce i tyle :-O