Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinka20

Jak przyjaźnić się z ładniejszą koleżanką?

Polecane posty

Gość sabinka20

Z Kingą przyjaźnię się od kilku lat zawsze wszędzie wychodzimy razem, nieważne czy to imprezka czy spacer. Jednak jest coś co mnie boli. Ona jest ładniejsza ode mnie (nie jakoś dużo, nie jest najładniejszą dziewczyną na globie, ja też nie jestem jakimś paszczurem). Jednak to zawsze do niej ustawia się tłum wielbicieli, a ja stoję sama gdzieś w kąciku:/ Ją to bawi, jednak ja powoli tracę ochotę gdziekolwiek z nią iść. Bo jaki jest w tym cel jak mam się tylko przyglądać?;/

E pewnie nie jest tak źle ;] Może zacznij coś robic żeby do Ciebie tez się ustawialy kolejki wielbicieli a nie stój w kąciku ;]

Gość IMO13830
UTYJ! A na baletach blokuj wszelkich amantów do niej uderzających. Wtedy ci konkurenci do Twej psiapsiółki, będą ZMUSZENI przyprowadzić jakiegoś biedaka, który odwróci Twoją uwagę. Proste i skuteczne. :classic_cool:

Gość eee tam znam to
Kiedyś miałam taki sam problem... Przestałam bawić się z tymi pannami i teraz to z mojej paczki ja jestem najbardziej rozchwytywana ;) Zastanów się czy aby na pewno chodzi o jej wygląd czy może dziewczyna jest łatwa albo coś w tym stylu? :) Głowa do góry:)

moze sprobuj zadbac bardziej o siebie, np nowa fryzurka ktora podkresli twoja urode, zmiana koloru wlosow, nowy makijaz, niekiedy niewielka zmiana moze zdzialac cuda :p jednak wazne jest zebys czula sie dobrze sama ze soba, bo to podstawa pieknego wygladu :) zycze powodzenia :)

ja uwazam ze jeseli kobieta nie jest za ladna na twarzy to zadem fryzjer czy ubior nie pomoze:(

Gość sabinka20
Od nikogo nie usłyszałam jeszcze że jestem brzydka czy coś w ten deseń, staram się dbać o siebie i naprawdę nie wiem gdzie leży problem:/

"Przestałam bawić się z tymi pannami i teraz to z mojej paczki ja jestem najbardziej rozchwytywana. Zastanów się czy aby na pewno chodzi o jej wygląd czy może dziewczyna jest łatwa albo coś w tym stylu?" Już wiemy jak stałaś się rozchwytywana :classic_cool:

Gość Metalucifer
Kultura mam na drugie - :D:D:D nie ma to jak strzelic gola do własnej bramki

Gość dokładnie te wydajace się łatw
e zawsze sa najbardziej rozchwytywane, wiadomo w jakim celu :D... ja bym , na twoim miejscu, z politowaniem popatrzyła z boku i rozejżała się za kimś na prawdę wartościowym, poza tłumem pustych palantów lecacych na łatwizne jak muchy do lepu :O

nie twierdze ze nie dbasz o siebie. Jestes byc moze w cieniu swojej kolezanki, i faceci zauwazaja najpierw ja a nie ciebie. Moze za bardzo sie przejmujesz?

dziewczyna moze byc bardzo ladna,atrakcyjna i moze wydawac sie latwa tylko dlatego ze ma taki wyglad.wcale nie oznacza ze ladna dziewczyna jest latwa.nie wiem jaka ta twoja kolezanka jest.moze gadatliwa bardziej.a moze to ty jestes ladniejsza,tylko spokojniejsza.

Gość Sa ladne kobiety
typu Miranda Kerr, Jennifer Lopez, Aleksandra Ambrossio ktore nie maja wulgarnego a delikatny typ urody. Mnie najblizej do Mirandy Kerr. Faceci do mnie lgna, ogladaja sie. Wcale o to nie zabiegam. Zawsze jest tak (no prawie zawsze) ze jak siedze z grupa koelzanka do mnie faceci rwa. Duzo kobiet przez to mnie nienawidzi. Staram sie byc mila ale to nic nie daje. Kobiety bardzo zle znosza gdy sa tymi z tylu. A taka dziewczyna oskarazna jest o puszczalstwo co nie jest prawda.

Gość mały odkrywca
też mam taką przyjaciółkę:O Tylko że jest tak zarąbista że to że to ona zawsze przyciąga facetów mogę przeboleć.

Gość owszem ale twoj kol
MOJE KOELZANKI NIE MOGLY zaczely mnie suczki oczerniac paszteciatka

Gość gość
Up