Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesznica:)))

poszukuje chetnych do wspólnego odchudzania:)))

Polecane posty

hej dziewczyny. Moze znajdzie sie wsród was jakas chętna do wprowadzenia zmian w odżywianiu. Ja juz jestem na diecie ok 3 miesiące ale ostatnio troche sobie odpusciłam i zauważyłam ze niestety za bardzo. Od jutra chce znow zaczac zdowy tryb rezygnując przede wszystkim ze słodyczy i mysle ze majac wsparcie bedzie mi łatwiej.

to może napisze cos o sobie. Mam 169 cm wzrostu i waze 55 kg moje marzenie to 50 jak bedzie 52 tez bedzie ok. Jutrzejszy dzien juz mam zaplanowany . A wiec: wstaje rano i pobiegam. O 8.30 Ś- 2 kromki razowca z wedliną drobiową i warzywami. 2 Ś- 100g twqrogu z kilikoma truskawkami 14;30 O- 0,5 woreczka kaszy gryczanej, jajko na twrdo i sórówka, , 17;30 K- bark pomysłu:p

Gość To wszystko jest takie smutne
Jestem załamana:( ja mam 163/164 cm i waze 54 kg czyli jestem gruba :(

Gość weissse
hej ja jestem na innym topiku,ale chetnie ci pokibicuje.zycze powodzenia:)

a dziekuje przyda sie:)fajnie bedzie jak czasem zajrzysz:)

to może i ja się dołącze:) od 9 maja byłam na diecie MŻ i więcej ruchu i schudłam z 76 kg do 69,9(dziś rano). Wzrost 172 cm. Od tygodnia jem mniej i trzymam się diety do 600 kcal:) Mój plan to schudnąć do 60 kg do połowy lipca(wakacje nad morzem):) Dziś zjadłam: I błonnik truskawkowy z rossmana 66 kcal II sporo truskawek+3tabl. słodziku+ mały jogurt naturalny light III kalafior i kapusta kiszona IV błonnik jabłkowy 66 kcal mam nadzieję że wątek nie upadnie i że będzie nas więcej

witaj summer11 fajnie ze sie przyłaczysz razem zawsze raźniej:) a wiec od jutra zaczynamy tzn ja zaczynam i tak naprawde to ja sie przyłącze do Ciebie:)

to trzymam kciuki za nas:) i mam nadzieję, że ktoś się jeszcze do nas dołączy, bo nas trochę mało:)

hej szkoda ze nie macie ochoty sie dołączyc no trudno a ja sobie tutaj poisze troche to bedzie tak jakby motywaja dla mnie. Wczorajszy dzien zaliczam do udanych. Mój plan na dzis Ś(juz po:D)- 200 ml mleka 0,5%,+2 łyżki płatków owsianych+3 łyżki płatków kukurydzianych+ łyżka otrębów pszennych + 3 truskawki 2Ś- 2marchewki+połowa jabłka O- jajecznica z 1 jajka z warzywami K-jogurt naturalny z otrębami Może na rowr sie dzis wybiore:D

Gość odchudzająca__się__
witaj grzesznica:)) ja się mogę dołączyć do Ciebie, mam okropnego doła, nie umiem schudnąć:( juz od kilku dni jestem na diecie, ale waga mi nie drgnęła...oprócz diety tez się ruszam, dużo jezdze na rowerze, chodze na basen.... i naprawde NIC...:( już nie wiem co jesc a czego nie...przez oststni czas nie jadłam ani chleba, ani ziemniaków...ani pieczonego miesa... jem same lekie rzeczy....zaczelam nawet pic herbatki odchudzające od tygodnia juz pije i nadal nic..., tak więc jeśli masz ochotę słuchać mojego marudzenia o tym ze nie chudnę to będzie mi miło... a powiedz, jaką Ty dietę stosujesz??

witaj odchudzająca__się__ fajnie ze sie przyłączysz razem bedzie nam raźniej. A co do marudzenie to w pełni Cie rozumię tylko tak sobie mysle skoro ćwiczysz to moze dlatego twoja waga stoi w miejscu. Po prostu może spalasz tłuszczyk a wyrabiają Ci sie powolutku mieśnie moze spróbuj zmierzyc obwody:) A co do mojej diety no to od 2 miesiecy nie jem białego pieczywa, ziemniaków, makaronu, ryżu, nie słodzę, smaże tylko czasami i to tylko na maśle, nie jem po 18.30 i staram sie jak najwiecej ruszac i powiem Ci ze to mi dużo daje. Moim największym problemem są słodyczami. Niestety ostatnio za duzo sobie pozwoliłam no i cóż są efekty :/

Gość odchudzająca__się__
no właśnie nie wiem co ze mną jest nie tak....już mnie to zaczyna zniechęcać powoli do odchudzania, dlatego potrzebuje motywacji powiedz mi ile juz schudłaś? ile ważysz i ile chcesz ważyc??

Kochana no ja waze 55 kg a wazyłam 52;/ Moim marzeniem jest 50 mam nadzieje ze sie uda. Razem będzie łatwiej tak mysle:) A Ty sie nie poddawaj ja Cię będe motywowac :)

Gość odchudzająca__się__
dziewczyny ja mam doła:( robie co moge, a nie chudne.... a chce zrzucić 8 kg... co myslicie o diecie norweskiej??

...norweska...? no nie wiem. Na tej diecie je sie tylko jajka i grejpfruty tak??? Ja juz sie przekonałam do zdrowego lekkiego odżywaiania sie no ale skoro Tobie nie pomaga a szybko chcesz schudnąć to może spróbuj ale nie boisz sie efektu jojo???

oooooooo i super im nas więcej tym lepiej :D nitejszyn1 a powiedz długo jestes na diecie? ile schudłaś i ile chciałabys wazyc????

ja dziś zjadłam: I jogurt nat.light(75 kcal)+10 truskawek(??kcal)+kiwi(60kcal) II 2xwafle ryżowe paprykowe(100kcal) III gorący kubek(80kcal) IV maca czosnkowa+wafel paprykowy(89kcal) ile może mieć kcal 100 truskawek?;d jestem uzależniona od wagi, bo ważyłam się kilka razy dziennie przez co postanowiłam, że nie waże się przez min tydzień

czesc dziewczyny:) kolejny dzien przed nami. Ja wczorajszy zaliczam do udanych nie licząc tego ze strasznie nie chce mi sie d*py ruszyc :/Zobaczymy co bedzie dzisiaj :) Summer111 jedna truskawka ma ok 3 kcal, wiec nie ma sie co przejmowac. Ja w niedziele zjadłam chyba o,5 kg :D

dziś: I 2xmaca czosnkowa (79kcal) II 2xwafle ryżowe (100kcal) III gorąc kubek ogórkowa (62 kcal) IV jogurt naturalny light ze słodzikiem (75 kcal) Powiem Wam, że z dnia na dzień czuję się coraz lepiej i już praktycznie wgl nie czuję głodu. W szkole duże zamieszanie związane z wystawianiem ocen. A co u Was słychać?

summer11 to masz dobrze ja dzisiaj miałam kryzys i sie złamałam:/ kurcze to wszystko przez to ze siedze w domu i cały czas mysle o jedzeniu:/ musze cos ze sobą zrobić bo niewyrobie:/

Grzesznica nie poddawaj się, tylko staraj się żeby takich napadów było jak najmniej.. Mi pomaga tak duża motywacja, jaką są wakacje nad morzem ze znajomymi i jak tylko myśle żeby coś więcej zjeść to zapala się taka lampka WAKACJE i jak ja się pokaże na plaży. Może też postaraj się znależć dla siebie jakieś motywacje, wypisz sobie je gdzieś i miej pod ręką jak będziesz chciała rzucić się na jedzenie.

Dziś: I pierś z kurczaka (?? kcal) ok 170 kcal chyba ma, nie lubie potraw przy których nie wiem ile kcal zjadłam;d II 2xwafle ryżowe paprykowe (100kcal) III jogurt nat. light ze słodzikiem i 15 truskawek (75kcal+30kcal) IV jabłko (ok 80 kcal) Nie mam dziś kompeltnie siły, mam straszną ochotę na słodycze, ale nie mogę! Wakacje czekają. Teraz idę spać a później nauka i ćwiczenia(stepper 20 min+ takie różne). Dziś mija miesiąc mojego odchudzania w tym czasie schudłam 7 kg. Od 9 maja do 30 maja byłam na MŻ, dopiero potem do 600 kcal:) Nie wiem czy to dużo czy mało ale chcę do 15 lipca ujrzeć 60 kg!! a najlepiej 58!!!:) Czy się uda? Hm..Mam 1 miesiąć i 6 dni.

Dziś: I 2x maca czosnkowa(79kcal) II 2xrazy wafle ryżowe paprykowe (100kcal) III jogort naturalny+truskawki(75kcal+ok.50 kcal?)

hejka:) summer11 widze ze trzymasz sie swojej drastycznej diety???Silną masz wolę:) A ja dzis 1. serek wiejski lekki (160 kcal) 2. 2 kromki chleba razowego z wedliną drobiową i warzywami (ok 200 kcal) 3. truskawki... no cóz sporo zjadłam 3. jogurt naturalny +1 łżka płatków owsianych+ 2łyżki płatków kukurydzianych+ 1łyżka otrębów ...i jestem głodna ehh:/

zawzięłam się i chcę dążyć do wymarzonej wagi, są trudne momenty ale nie poddaję się. Chcę ładnie wyglądać na wakacje, a poza tym chce pokazać byłemu co stracił. A lipiec coraz bliżej więc się trzymam. Dziś wypiłam mnóstwo wody i coli zero. Nie skusiłam się za to na szampana i piwo:) Grzesznica mój sposb na głkod jest dużo wody albo sen, albo zajęcie się czymś, może ćwiczenia, albo spacer:)