Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtarepra

Seks, czy najpierw pieszczoty

Polecane posty

Gość dtarepra

Spotykam się od niedawna z fajnym chłopakiem. Jest nam dobrze, czujemy się coraz bardziej komfortowo w swoim towarzystwie. Za niedługo dojdzie zapewne do seksu, ale chłopak sam twierdził, że nie chce naciskać. Rozmawialiśmy na ten temat i wiem, że chciałby, zanim dojdzie do seksu, pieścić mnie nieco odważniej. Moje pytanie brzmi, czy większą frajdę sprawię mu pozwalając mu zająć się moimi strefami, ale bez seksu, czy wstrzymać się z tym, aż do momentu, gdy pójdziemy na całość. Pytanie jest stąd, że chciałabym, aby seks był "odkrywczy", gdy dostanie wszystko. Z drugiej strony mam ochotę na pieszczoty, ale wtedy on będzie już znał moje ciało i reakcje i może seks nie wyda się już taki fajny. Jak się wam wydaje, co facetowi sprawiłoby większą radość?

Gość dtarepra
I jeszcze coś! Chciałabym ten pierwszy raz w pozycji analnej. Najpierw on mnie w pupkę, a później ja jego. Tylko czy mój palec wystarczy, czy mam kupić wibrator (albo marchewkę)?

Gość juba24
polecam romantyczny scat na Wasz pierwszy raz

Gość dtarepra
dtarepra - nie lubię marchewek, więc chyba ją sobie podaruję:p ej no pytam poważnie, co będzie dla niego większą frajdą:)

Gość dtarepra
Wiem co to. I na razie nie zamierzam robić takich rzeczy:( Może za miesiąc. Teraz nie czuję się gotowa.

A troszku na poważniej - każdy ma własne tempo. Wszystko należy robić z podszeptem instynktu. I modlić się, by nie bolało. ;) Ja się modliłam i w ogóle nie bolało. Bo w dniu defloracji mój chłopak złamał nogę. :D

Gość dtarepra
Raz nawet dotknął moich kolan. Przez spodnie, ale myślę, że za dużo sobie pozwolił :(

Gość cagligostro
Będzie dla niego dużą frajdą jak ty go też popieścisz. Seks wyjdzie sam z siebie, a jak nie jesteś gotowa na póscie na całość zawsze może być oral.

Gość dtarepra
Ale ja nie jestem dziewicą - nie chodzi o pierwszy raz w tym sensie:) Nie mam też problemu z orgazmem, dlatego wiem, że mogę dostać podczas pieszczot i sama nie wiem, czy fajniej będzie, jeśli on mnie do niego doprowadzi dopiero przy seksie, czy wcześniej. Bo skłaniam się do drugiej opcji i ciekawa byłam, co by na to tutaj powiedział jakiś chłopak:) A ty od marchewki daj sobie spokój:p

Gość dtarepra
Miałam na myśli do pierwszej opcji - wstrzymać się ze wszystkim do momentu seksu

Gość cagligostro
Ja osobiście wolałbym seks od razu, tzn z grą wstepną i pełna akcją tego samego dnia czy nocy.

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl