Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie spie od paru dni

Nie rozumiem kobiet.

Polecane posty

Spotykalem sie rok z dziewczyna rozstalismy sie poniewaz ona nie byla pewna czy mnie kocha...Spotkalismy sie teraz po dwoch miesiacach i spedzilismy razem wspaniale czas, na drugi dzisn napisala do mnie, ze zle to wszystko wyszlo i ze przeprasza za swoje zachowanie, dodam, ze to ona do mnie przyszla, ona rozmawiala ze mna, zjej inicjatywy wyszedl blizszy kontakt...I pytanie nalegac na spotkanie teraz i sobie wyjasnic, czy dac spokoj??Mi bardzo na niej zalezy..

Gość sdggerhhfffg
Wykorzystała Cię. Olej ją. Dlaczego Wam zależy na laskach, które mają Was za śmieci?

Gość a gdzie szukasz
na niej? czy na seksie?daj sobie spokój z tą kobietą. albo nie! czekaj! bo ona znowu przyjdzie za dwa miesiące.

Gość OneTwo
Skupiaj się na dupach i cyckach, to życie stanie się dla Ciebie prostsze. Tylko nie wal w róg nikogo.

Ale ona jest na prawde fantastyczna, powiedziala ze boi sie mnie zranic, sama byla caly czas od czasu gdy zerwalismy. Nasze ostatnie spotkanie bylo na prawde wspaniale, dodam, ze przyznala sie ze szukala mnie na zajeciah, pytala znajomych o mnie. Wiec uwazacie, ze moje wysilki sa tu zbedne?

Gość utko kurczaka
moim zdaniem ten temat stworzył analfabeta, i chociaż raz można analfabecie dać szansę wypowiadania się na forach, to jednak bezmyślne pisanie w ojczystym języku jest wykroczeniem, które powinno być KARANE.

tak analfabeta bez dwoch zdan w dodatku beznadziejnie zakochany od 4 lat;/

Gość utko kurczaka
sam widzisz, że to nie ma sensu. do tego jeszcze głąb zakochany od 4 lat. patologia w męskich szeregach się szerzy.

to po co przyszla do mnie, dotykala, gotowala, i nie chciala ze man sie rozstac...to jest dziwne wszystko

rok się z nią spotykałeś ,nie widzieliście się dwa miesiące , a od 4 lat jesteś beznadziejnie zakochany ?? czegoś tu nie rozumiem:-)

Gość nie spie pare nocy
Poniewaz znalem ja wczesniej. Ale chyba czas zapomniec

Gość pilnujtegoco,,szanujesz,,...
,,kobiet,,y to pojecie ,,ogolne,, co nie rozumie PAN?????????