Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdkkdldl

pomozcie!!!

Polecane posty

Gość gdkkdldl

witajcie 2,5 miesiaca temu zerwala ze mna dziewczyna, powod taki mniej wiecej ze wytknela mi moje wady, ze chce sie wyszalec itd bylem z nia 4 miesiace, po miesiacu mowila ze chce byc ze mna do konca zycia, zebym jej nigdy nie zostawil, ze bardzo mnie kocha itd. uszanowalem jej decyzje nie odzywalem sie do niej zupelnie, zaczela mi puszczac sygnaly, z czasem na gg zaczela pisac, w sumie co jestem dostepny... na poczatku pisala co slychac? pozniej jak tam sprawy sercowe, ze walentynka i muzyka jej o mnie przypomina, czy o niej mysle. Nie wiem co o tym myslec ja staram sie byc oziebly, ale nie do tego stopnia, zeby jej bardzo nie zniechecic? co o tym myslicie?

Gość lotka25
spotkaj sie z nia,bo przez gg to zadna rozmowa i spytaj prosto z mostu o co jej chodzi i czego od Ciebie oczekuje,niech sie ogarnie dziewczyna...

Gość gdkkdldl
no niby tak ale ja nie wiem czy powinienem sam prosic o spotkanie, z reszta nie mieszkamy w tych samych miastach, mamy do siebie 60 km, przejezdzam co tydzien przez jej miasto...

Gość lotka25
wiec zacznij rozmowe na gg,napisz jej to wszystko co tutaj i ze zastanawiasz sie o co jej chodzi,po co szuka z Toba kontaktu,ze nie wiesz co o tym myslec i zobaczysz co odp.

Gość gdkkdldl
no i chyba tak zrobie jak mowisz....

Gość lotka25
Powodzenia zycze :)

Gość gdkkdldl
dzieki:*