Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka po 30.............

Jakie jest Wasze podejście do sexu po kilku latach małżeństwa? Nadal pełen ogien

Polecane posty

czy już raczej rutyna? Jak często się kochacie? Jak sobie to urozmaicacie?

Gość znudzony monsz
taa ogień to ja mam w szopie

Gość ciagle ogien a
urozmaicamy sobie roznie np ostatnio zawiazalismy sobie wzajemie oczy i byla komenda przez pierwsze pol godziny tylko dotyk rozbieralismy sie wzajemnie i pesciclismy dotykalismy a potem namietny czuly sex innym razem maz mowi na kolana ty suko i wez go do buzi a potem rznie mnie ostro ciagnie za wlosy bije po twrzy ( tylko na moja prosbe i tylko w lozku) dzisiaj np bylismy nad jeziorem i tam sie kochalismy ludiz pelno mimo ze bylismy w takiej zatoczce i tak nas musieli widziec po przeciwnej stronie innym razem na wakacjach na plazy pelnej ludzi taka para obok nas byla strasznie ciekawa teraz marzy nam sie na lace nago w czasie deszczu

Gość on 28 -gej
związałem skurwysyna jak psa a pozniej sztos za sztosem w dupala az ogien szedł a na bonus kutasem po czole i wylew spermy do gardła

Gość ciagle ogien a
Mężatka po 30............. autorko a jak u ciebie ??

Gość iwka36
15 lat razem, zero ognia, zero seksu!

Powiem szczerze, że na kilka lat jakby wygasł. Trzeba było się nieźle napracować, żeby było dobrze. Żałuję, że kiedyś nie przykładałem do tego wystarczającej wagi - i pewnie za mało się starałem. A teraz - cóż - nastolatkami z powrotem nie zostaniemy ale w łóżku bywa całkiem fajnie.

U mnie w porządku. Staramy się urozmaicać nasze współżycie bo najgorsze co może być to wygaśnięcie tego pociagania fizycznego. Często jest u nas oral, anal, kajdanki, sztuczny penis (wtedy to ja gwalcę mojego męza:) ) no i próbowalismy ass to mouth, pissing i te sprawy:)