Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna5435435

Odezwać się do niego czy nie? :(

Polecane posty

Gość Zuzanna5435435

Ostatnio przeżyłam cudowną przygodę, z pewnością dla mnie niezapomnianą. (Wcześniej ja go tylko znałam ale nie osobiście) Otóż po pewnej imprezie spotkałam się z pewnym mężczyzną który mi się bardzo podobał (jego zapach,spojrzenie) głos mogłabym godzinami z nim przebywać. Był to niewielki motel w którym on chwilowo zamieszkiwał (właściwie tylko na jedną noc) weszliśmy na górę on mnie przepuścił do swojego mieszkania .. pozwolił mi wziąć kąpiel , później wypiliśmy kolejną butelkę wina (wcześniej piliśmy na imprezie) i dalej chyba już nie muszę mówić co się działo ale może dla jasności - uprawialiśmy seks (był to najlepszy seks w moim życiu) zresztą w jego pewnie też. Gdy następnego dnia się obudziłam - jego już nie było po prostu ślad po nim zaginął (a ja na prawdę czuję do niego coś więcej) zostawił mi tylko pieniądze żebym zapłaciła za nocleg, nie mogę wciąż uwierzyć w to jak on mnie potraktował był dla mnie wszystkim niestety nawet nie wiem gdzie ma swoje stałe miejsce zamieszkania... jednak wczoraj znalazłam jego konto na facebooku (chcę mu napisać wiadomość jak wiele dla mnie znaczyła ta noc) tylko nie wiem czy facet który tak mnie potraktował jest czegoś wart , kocham go ale z drugiej strony nie wiem czy potrafiłabym mu wybaczyć (o ile by mi odpisał). Są tu jakieś kobiety? Jak wy byście postąpiły w mojej sytuacji - odezwałybyście się do niego czy już nie?

Gość plota z tym kręgosłupem
"kocham go " hahahah :D

Gość Zuzanna5435435
Tak , kocham Go po ''jednej pijanej nocy'' znałam go już wcześniej ale tylko z facebooka i z innych portali wtedy to było ''tylko'' zauroczenie. Dopiero tamtej nocy zrozumiałam jak wiele dla mnie znaczy. Może i potraktował mnie jak dziwkę ale nie przestanę go kochać!

Gość cOOOle
pijany , ty z tej foty tez nie wyglądasz na szanującą się :O poza tym bzykasz się z b77 ,a nawet na oczy go nie widziałaś :O :classic_cool:

Gość Zuzanna5435435
Jest jeszcze jeden problem ,otóż on jest starszy ode mnie o 10 lat ale myślę że jemu by to nie przeszkadzało ,jestem dojrzałą kobietą jak na swój wiek i wiem czego chcę. Tylko nie wiem czy po tym wszystkim odezwać się do niego?

Gość coz by tu napisac
zuzanna...coz by Ci tu napisac zeby Cie nie obrazic :D jestes glupia...facet Cie kolokwialnie mowiac wyruchal i zostawil - potraktowal jak dziwke, Ty go nie znasz bo niby tylko z "szajsbuka" i twierdzisz ze go kochasz? no przepraszam bardzo ale czy istnieja naprawde takie tepaczki? :O nie radze sie odzywac bo to nie ma najmniejszego sensu...

pijany ,a jaka to jest kobieta szanująca się ? to ,że laska jest po prostu świadoma swojej seksualności to zaraz dupodajka i puszczalska ? świadoma swojej seksualności = dawanie dupy po litrze wina? :D ale tak ogólnie chodziło mi o to, że facet się zabawił, zostawił jej kasę, olał ciepłym moczem, a ona go kocha :D szacunek do siebie to coś więcej niż moralność wszystko wam trzeba tłumaczyć kilka razy, czytajcie moje wypowiedzi dokładnie, bo już mnie to męczy głuptaski 🖐️

zrob to co ci serce podpowiada ... zostawil ci jednak kase na oplate noclegu, wiec nie sadze aby chcial sie tylko "zabawic"

Gość coz by tu napisac
Samosia1979 gg@tlen.pl'; "zostawil ci jednak kase na oplate noclegu, wiec nie sadze aby chcial sie tylko "zabawic"" buaaaaaaaaaaaaaahaha dobre sobie :D:D

Gość Zuzanna5435435
Dzięki niektórym za miłe słowa , spróbuję się do niego odezwać.. choć dziś z tego co wiem był w nie najlepszym nastroju moze jutro spróbuję ,na prawdę bardzo mi na nim zależy jest taki ''niepowtarzalny'' i jedyny w swoim rodzaju :) wgl. kobiety za nim szaleją :) może jakoś się to ułoży, mam nadzieję..

Gość coz by tu napisac
"Dzięki niektórym za miłe słowa , spróbuję się do niego odezwać.." buahaha przeciez wszyscy Ci pisalismy ze nie masz sie odzywac :D :O

Gość Zuzanna5435435
'' zrob to co ci serce podpowiada'' -jednak nie wszyscy :)

Gość coz by tu napisac
jedna osoba Ci tak napisala poza tym nie kojarzaca racjonalnie faktow :O sluchaj takich a daleko zajdziesz :O zblaznisz sie tylko zobaczysz, on Cie chcial tylko na jedna noc taka prawda...jakby cos czul to by sie odezwal, facet z reguly wychodzi z inicjatywa- ten nie wyszedl... o czym to swiadczy? :O