Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Show nad Showy

Oglądacie Springera ???

Polecane posty

Gość Show nad Showy

Rozmowy w toku przy tym to pikuś :D

Ten program pokazuje że jednak jesteśmy mniej porąbani od Amerykanów%-) Jak można się tak szmacić publicznie?

Gość elisa-
to jest tak durne, że aż niemożliwe :) mi sie wydaje ze to jest wyreżyserowane, a Ci ludzie co tam wystepuja opłaceni. To jest nieprawdopodobne, że Ci ludzie są prawdziwi a nie podstawieni. Np fakt że 99% kobiet tak się rozbiera. Po co one tam lataja z gołymi cycami?? Rozumiem ,że jedna, czy dwie sie rozebrały bo im odbiło, ale wszystkie??? To musi być ustawione.

bo to jest ustawione potwierdzone und udowodnione rozmowy w toku tez sa ustawione, przewaznie wystawiaja tam aktorow ktorzy przedstawiaja historie innych ludzi ( moj kolega pracowal w tej branzy razem z Ewa )

Gość elisa-
aaa :) no to wszystko jasne :)

U Springera ustawione, chociaż tacy ludzie NAPRAWDĘ istnieją ;). Co do Rozmów w Toku to nie wiem nic o tych aktorach i powątpiewam. Kilka moich znajomych było w RwT, do jednej dzwonili, czy by nie chciała wystąpić...

Gość elisa-
Rozmowy w Toku raczej nie są ustawione, moja znajoma też tam wystepowała w programie o ludziach którzy byli adoptowani i odnalezli po latach rodzenstwo i wszystko co tam mowiła było prawda, więc mysle ze sa tam prawdziwe historie a że tacy ludzie istnieja to wiem - ale aż w głowie mi sie to ie miesci ;)

z kazdym dniem dlatego napisalam ze prawie a nie ze zawsze :) ludzie dzwonia, opisuja historie i albo przyjezdzaja albo zalatwia sie aktorow ktorzy maja przedstawiaja ta historie publicznie ( podobno malo w tym prawdy )

zreszta nie wiem :) moze to tez od tematu zalezy :) jezeli o Springera chodzi to jestem pewna, zreszta byl kiedys taki program pokazywali tam jak oni to wszystko kreca, skad biora takich dziwakow itd to ma byc poprostu show

Za to kilka lat temu był temat o dziewczynach, co się mają za królewny i ubierają się różowe, jakieś korony nosza. Takie "słit krejzolki". I jedna dziewczyna mówiła (różowy top, diadem we włosach, jakieś brokatowe berło), że na co dzień tak wygląda, a później spotkałam ją na fotka.pl i normalna dziewczyna, normalnie ubrana :P