Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaljenka

prezent na 50-te urodziny:)

Polecane posty

Gość magdaljenka

W piątek mój tata będzie obchodził 50-te urodziny:) Zastanawiam się już od dłuższego czasu co można mu kupić i nie wiem. Książka odpada, portfel i pasek też. Czy może jakieś ładne perfumy? Co radzicie?

Gość mija żmija
A może jakąś ciekawą książkę,modele samolotów do składania... no nie wiem,na pewno coś co lubi, coś czym się interesuje albo coś czym chciał by się zainteresować.

Gość pepsi 330 ml
załatw mu wejściówkę do klubu nocnego z panienkami;) jakie kurwa składanie samolotów:O

Gość uuuuppppppssssss
zamów mu dziwkę albo kup sznurek

Gość magdaljenka
Z zainteresowań to na pewno dużo czasu spędza z rybami i oglądając programy o nich, także może jakiś atlas, tylko nie wiem czy uzna to za prezent dla siebie czy jako kolejną książkę na półkę...

Może zegarek? Albo właśnie jakaś dobra książka, chociaż jakieś dobre perfumy też nie są złe. Może jakiś dobry alkohol?

Gość magdaljenka
Może zegarek:) Tata bierze leki i nie może pić alkoholu,a ten zegarek to chyba dobry pomysł:)

Gość asdddd
viagre mu kup :D

Gość salianka
A może spróbuj go zaskoczyć czymś niebanalnym, np.: -album ze zdjęciami rodzinnymi opatrzony fajnymi tekstami i sentencjami -wydrukowane jego ulubione zdjęcie - format A0 na papierze fotograficznym to jakieś 70zł (plus antyrama) Jeśli chcesz kupić książkę,wybierz kryminały lub coś związanego z jego hobby.

Gość mija żmija
"składanie samolotów" to tylko pomysł na prezent bo nie wiem czym się interesuje ten Pan więc to tylko podpowiadanie było. To kup mu coś na ryby czego nie ma jeszcze,nie wiem może nowe spławiki,nowe wygodniejsze krzesełko lub zapas żyłek... no pomyśl co mu się przyda.

Gość mija żmija
Może taki "organizer" na te wszystkie rzeczy potrzebne do wędkowania.

Gość vriessa
Ja zawsze stawiam na oryginalne prezenty, nie lubię nudy :) Polecam sklep internetowy podarunkowo.pl zawsze przysyłają rzeczy na czas i do tego naprawde tanio mozna znalezc fajne upominki np. szachy alkoholowe, kaski piwne, gasnice na alkohol itp. :)

Gość zawsze ryby
Spraw mu fajny aparat fotograficzny...będzie sobie uwieczniać te ryby