Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danonkowa81

nowy chłopak, mieszane uczucia

Polecane posty

Gość danonkowa81

witam wszystkich, pisze, poniewaz mam mieszane uczucia i chcialabym poczytac opinie innych ludzi. Poznalam bardzo fajnego chlopaka, sympatyczny, troskliwy, inteligentny etc. czuje sie przy nim dobrze, jest chemia, ALE.. chłopak ten uwielbia stopy, kobiece buty, jest to jeszcze do przyjecia, uwielbia masowac stopy, co jest przyjemne.. jednak chce tez byc niewolnikiem, traktuje mnie jak swoja ksiezniczke. poki co nie wiem, czy w seksie tez interesuje go cos w rodzaju dominy, nie rozmawialismy ze soba ani nie uprawialismy seksu,, przyznam sczerze, ze to mnie bardzo zastanawia, takie podejscie.. szkoda by mi bylo konczyc te znajomosc, z drugiej strony, jesli faktycznie chcialby dominy, to nie widze siebei w takiej roli i uwazam, ze jest to nienormalne. czekam na wasze opinie, moze ktos ma takiego chlopaka lub byl w związku z taką osoba?? czuje sie zagubiona, nigdy nie znalam osoby o takich "zainteresowaniach" licze na powazne odpowiedzi. dziękuję.

Gość danonkowa81
na razie tylko wymasował mi łechaczkę.

Gość ravanelli
a co ma masowanie stóp do dominy ?

Gość danonkowa81
podszyw, nie masowal mi lechtackzi, zaraz sie zaczernie, bo podszywy nei spią.

Gość danonkowa81
masowanie stop niby nic nie ma, ale on ciagle mowi, ze chce byc ulegly, ze chce byc niewolnikiem, ze moge go n podeptac.. więc?? mysle, ze to podchodzi pod dominy itd, czytalam o tym dzisiaj na forach i jest to jak dla mnie dziwne, nie wiem skad wynika, to bardzo fajny chlopak, bardzo inteligentny i ma takie dziwne skrzywienie. mowi, ze chce byc ze mna szczery i mowi co go kreci, poki co nie mowil o dominie, ale jak to wszystko zebrac razem, to chyba to rowniez o to chodzi.

Gość ravanelli
a nie mówił czasem ze chcialby zebys zalozyla wibratora i go puknela od tylu ?

Gość wewew
To ze facet lubi jak kobieta dominuje to jest dziwne podejscie? Wiekszosc kobiet lubi jak to facet dominuje w lokzu, ale sa takie ktore lubia rzadzic w lozku - takie kobiety tez sa dziwne?

Gość danonkowa81
nie, nic nie mowil o wibratorze, nie uprawialismy seksu, jestesmy na etapie poczatkowym, ale czuje sie przy nim bardzo dobrze. zdaje sobie sprawe, ze kobiety rowniez lubia dominac, sama tez czasem lubie, ale ciagle?? poza tym wiem, ze lubi lezec u stop kobiet jak niewolnik. wiec nie chodzi w sumie tylko o masaz, wspomnial rowniez, ze uwielbia lizac kobiete, ok, zrozumiale, ale mowil ,ze jest mu to obojetne czy jest po kapieli czy wyszla z wc. moim zdaniem nie jest to normalne, nie mam nawet z kim o tym pogadac.

Gość danonkowa81
????

Gość szafirowaaa
oj nie wiem, co ci doradzic, moze byc trudne to do wytrzymania

Gość frrrrrrrrruuu
daj sobie z nim spokój i szukaj dalej,facet wygląda na skierowanego w jedną stronę-mam wrażenie,że dobrze dedukujesz a Tobie to nie odpowiada,wiec po co ciągnąć związek,ktory jeszcze dobrze się nie zaczął? po co masz czuć niesmak do siebie czy do niego? nie będziesz się przecież zmuszać do seksu,bo to nie ma sensu,szkoda że pod innymi względami jest taki w porządku,ale seks i dopasowanie w związku są ważne,a wy chyba się w tej sferze nie dogadacie :-)

Gość danonkowa81
;((((((((((

Gość ssdddd
nie wiem czy to prowo czy nie, ale powiem ci tak: znalam keidys takiego i bardzo sie w nim zakochalam, on mnie zostawil i ja potem ponad rok psychicznie dochdozilam do siebie. wiec dziewczyno: SPIERDALAJ GDZIE PIEPRZ ROSNIE!!!! bo z takim zwyrodnialcem zwiazku nie stwozrysz nigdy. moj byly walsnie tez lubil stopy, podniecaly go tez rastopki, oczywiscie bicie, poniżanie, no masochista po prostu. na te kurwy dominy tez podobno chodzil keidys. ja sie łudzilam ze cos z tego bedzie ale po prostu jak ktos jest tak skrzywiony moralnie to nic sie na to nie poradzi, tylko uciekac. co ci powiem jeszcze: on sie brzydzil seksu, a masturbowal sie na poduszce... ponad rok sie leczylam z tego związku i do tej pory a minelo juz 5 lat jak go sobie przypomne to mi niedobrze. a morde mial taka brzydką, ze naprawde, milosc jest slepa. uciekaj, tyle

Gość ssdddd
aha ten moj tez udawal bardzo fajnego, sympatycznego, dopiero jak mu sie zwiazek znudzil to pokazal swoje prawdziwe oblicze, czyli taki skurwiel egoista zwyrodnialy zboczeniec co mysli tylko o sobie i swoich chorych upodobaniach

Gość danonkowa81
niestety, ale nie jest to prowokacja........ hmm pisalas, ze twoj chlopak lubil bicie, ponizanie? ale lubil to robic Tobie czy chcial zebys ty to robila? ten chlopak o ktorym pisze twierdzi ze on nikogo nigdy nei skrzywdzil, poki co jest bardzo sympatyczny itd, traktuje mnie bardzo dobrz,e ale czuje niesmak powoli im wiecej sie dowiaduje. Co to za seks, kiedy on byc moze chce zeby go ciagle bic. zastanawiam sie skad to w ogole sie bierze wsrod ludzi. dodam, ze mial 2lata zone, dokladnie nie wiem, z jakiego powodu sie rozstali, byc moze nie chodzilo o to.

Gość gfgfgfggggg
porazkaaaaa

Gość wirtualny_wariat
znacie się bardzo krótko (przyjąłem takie założenie) facet niestety, nie traktuje Cię poważnie, może nawet ma kogoś.

Gość wirtualny_wariat
a żonę miał, no to wszystko jasne.

Gość sffsagaga
To ja Wam powiem z innej perspektywy. Jak byłam kelnerką, to przychodził czasem obleśny staruch (50l. ale zaniedbany trochę) i chciał nam płacić złotówkę za minutę, 10zł za 10 minut za to, że zdejmiemy buty i będziemy boso obsługiwać albo za pomasowanie. Siedział 3h, a my nie mogłyśmy go wyprosić. Spytałam, czy ma żonę i czy ma ona ładne stopy, to powiedział, że tak, ale mu to nie wystarcza. Fetyszyści stuknięci. Uciekaj od niego naprawdę, bo będzie coraz gorzej, a w końcu tragicznie.

danonkowa - ja to bym się takiego bała. uciekaj gdzie pieprz rośnie - na świecie jest mnóstwo normalnych facetów

Gość ssdddd
czesc to znowu ja. napisalam przeciez ze on uwazal sie za masochiste czyli on lubil jak jego sie bije i poniża. on sam też nikomu by krzywdy nie zrobil. tak jak ci piszą dziewczyny wyżej, to nie jest normalny czlowiek i nie da sie z takim stworzyć związku. przekonalam sie na wlasnej skorze. niech cie nie myli to ze on taki mily i fajny i kolezenski i w ogole och i ach, bo ten moj z poczatku tez byl taki, dlatego sie w nim zakochalam. chcial zebym go bila, cos tam niby probowalam zmuszając sie, bo tez mnie to nie bawi ;) seksu nie bylo bo on sie tego w ogole brzydzil, tylko masturbowal sie a mial 30 lat prawie, teraz jest po 30stce. skad to sie bierze to nie wiem, ale sporo jest zwyrodnialcow roznego rodzaju, nie zrozumiemy tego my normalni ludzie. zerwij kontakt jak najszybciej zanim ci namiesza w glowie bo ten moj byly strasznie mi namieszal pierdolami typu, ze szuka powaznego związku, tej jedynej ;) a potem mi powiedzial, ze jednak najlepeij sie czuje jak jest sam i chce dalej chodzic sobie na te dominy. sam fakt ze juz mial zone powinno ci dac do myslenia. myślę, ze zboczeniec po prostu bardzo chce miec dziecko, dlatego szuka sobie kobiety, ale tylko zeby jej dziecko zrobic, o związku nie ma mowy raczej. ten moj bardzo cchial miec dziecko :O

Gość danonkowa81
dziękuję za odpowiedzi, dlaczego myslisz, ze chcialby zrobic kobiecie dziecko? nie iwem, czy chce dzieci, ale ciagle powtarza o tym, ze szuka kogos na stale. Nie wiem tez jak by to wygladalo w zyciu, wczoraj np zadal mi pytanie czy moglabym mu zrobic masaz bo bola go plecy. Ale masaz mial byc w formie deptania, tzn ja deptam go bedac w szpilkach, wiec?? czy to jest normalne??

Gość drogaaaaaa
na początku związku nie jest to normalne, później jak najbardziej o ile obie strony tego chcą. Pogadaj z nim i powiedz o twoich wątpliwościach i spytaj dokładnie co lubi, jak lubi itp. Będziesz miała jasny obraz i wtedy zdecyduj czy ci to pasuje czy nie.

Gość ssdddd
widze ze nic do ciebie nie dociera, sorry ale ejstes glupia ze aż żal. szkoda, ze nikt mnie nie ostrzegal 5 lat temu :O ten moj tez chcial tego typu masaże. pisalam ci po co on chce związku, bo zalezy mu tylko na dziecku, ten moj byly bardzo cchial miec dziecko. a teraz on cie wkreca po prostu zebys z nim byla. no ale twoje zycie, rob co chcesz 🖐️ za jakis czas bedziesz plakac na forum, zycze powodzenia

Gość danonkowa81
rozumiem i coraz bardziej jestem niesmaczona tym wszystkim. Czemu mowisz, ze chce dziecka? myslisz, ze jest jakis powod? jakies kolejne skrzywienie? czy poprostu ot tak?

Gość hkjkjkjkj
ja bym zaryzykowala

Gość jakaś prawicza prowokacj
albo tego zboka co tu pisuje o stopach

Gość antypis
wy jestescie wszyscy zdrowo walnieci na mozg!!!! Co w tym zlego ze ma takie upodobania,moj stary tez uwielbia stopy i co?tez bylo to dla mnie cos nowego,a teraz jestem najszczesliwszom kobietom na swiecie,bo on kocha cale moje cialo nie tylko vagine, i czasami starczom mu moje nogi,ale to jest wlasnie piekne,ze widzi inne rzeczy u mnie ktore go podniecajom i nie jest gorzej jak inni piszom.Kochamy sie ponad wszystko

Gość Herr Thomas
o kurwa jestem najszczesliwszom kobietom i czasami starczom mu ktore go podniecajom jak inni piszom :D:D:D:D:D:

Gość hrahraaaaa
starczajom:) :) :) :)