Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wyjechac do uk

wyjazd do uk

Polecane posty

Gość chce wyjechac do uk

chce wyjechac do uk ale nie mam znajomosci dlatego chcialam skorzystac z agencji ktore posrednicza w wyjazdach studentow badz ludzi po studiach. mozecie cos takiego polecic?

moge ci tylko polecic stronki o prace ktore tam sa mozesz szybciej znalesc www gumtree.com www.londynek.net www.poloniusz.pl moze sie zalapisz na jakies au pair czy cos:D

Uważaj na agencje szczególnie odradzam JARK..lądujesz w uk, pracujesz za grosze zabierają Ci za mieszkanie dużo za dużo a mieszkasz w jednym pokoju z kilkoma osobami. Agencja jest niewypłacalna. Nie daj sobie zamydlic oczu, w uk polaków się już niestety nie szanuje. Jak nie znasz dobrze angielskiego i pójdziesz na warehouse pracować nie spodziewaj się kokosów. To już lepiej za grosze robić w Polsce ale przy rodzinie i znajomych. Kto Ci tam pomoże?

I nie mówię tego po złości, mieszkałam w uk kilka lat w west yorkshire i niestety ale Polacy są wykorzystywani. Ja bardzo się cieszę, że wróciłam dobijała mnie tam pogoda.

Gość chce wyjechac do uk
tak tylko te stronki moze by byly dobre na szukanie na miejscu a ja chcialabym miec cos pewnego jak zajade. znalazlam strone jednej firmy srudent point ale posrednictwo niemal 2tys kosztuje;/ au pair bylam w innym kraju - mam dosc dzieci,