Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YESIKNOW.

O to cechy kobiet, które muszą spełniać bym się nimi zainteresował

Polecane posty

Gość YESIKNOW.

Na pierwszym miejscu bezapelacyjnie - duże poczucie humoru! sam mam bardzo duże i nie wyobrażam sobie bliższej gadki z jakimś snobem... następnie, aktywny tryb życia: aby lubiła pójść czasem na basen, wyjść na rower, pograć w coś, pójść gdzieś, do tego dobrze jakby sama chodziła też np na fitness, musi mieć ładną sportową sylwetkę i być zdrowa fizycznie (i nie mam na myśli przypadków, gdzie nagle kobieta choruję... tylko o zdrowe kobiety, które z lenistwa, otyłości są po prostu słoniami, którym nawet dupy się nie chce ruszyć) kolejne cechy: pewna siebie... uwielbiam kiedy kobieta jest pewna siebie, która wie czego chce, co robi i nie poddaje się spontaniczna... kobiety, które nie są spontaniczne są dla mnie nudne i beznadziejne... np: aby poszedł plan wyjazdu nad morze na weekend, a ona idzie-pakuje się i jedziemy jeszcze tego samego wieczora no.. to takie główne cechy :) po za tym oczywiście musi potrafić się zachować, aby nie robiła mi wstydu, musi mieć klasę, być wierna-to wiadomo.. szkoda, że o tą cechę najtrudniej u kobiet i fajnie by było jakby miała dobrze płatną pracę, albo chociaż dzianych rodziców :)

Gość ghjjdjjj
co ma wspolnego snob,snobizm z poczciem humoru ?

Gość Amicorum
fajnie by było jakby miała dobrze płatną pracę, albo chociaż dzianych rodziców Tyle że gdyby tak kobieta na cafe napisała - odrazu by nasi Drodzy panowie stwierdzili że jest pustą materialistką.

Gość YESIKNOW.
A widzisz.. bo to jak z sexem, jeśli facet ma sporo kobiet na koncie to wszystko gra a odwrotnie kobieta jest uznawana za szmatą w przypadku pieniędzy jest tak samo, jeśli facet by chciał aby kobieta miała też pieniądze to jest to normalne i naturalne, a odwrotnie kobieta uznawana jest również za szmatę i materialistkę :)

Gość wewew
"Tyle że gdyby tak kobieta na cafe napisała - odrazu by nasi Drodzy panowie stwierdzili że jest pustą materialistką." Gdyby babcia miala wasy to by dziadkiem byla, gdyby...

Gość carrieeeee
jezuu czemu wszyscy lubią pewne siebie, dominujące osoby:o to jest takie imponujące nie, a reszta to co flaki z olejem?:o

Gość YESIKNOW.
/// jezuu czemu wszyscy lubią pewne siebie, dominujące osoby /// nikt nie chce zadawać się z leszczami

Gość carrieeeee
"nikt nie chce zadawać się z leszczami" wow cóż za elokwentna wypowiedź:D a może taj jaśniej? A kto to w ogóle"Leszcz"? jak ktoś nie wierzy w swoje możliwości, ma zaniżoną samoocenę( z różnych czynników) to jest od razu dyskwalifikowany, staje się "leszczem" i NIKT nie chce przebywać w jego towarzystwie!!? ;O

Gość YESIKNOW.
carrieeeee ale co Cie boli? jesteś leszczem i próbujesz udać , ze wszystko jest ok? przecież od zawsze tak było że silniejsi mogą wiecej i tacy sie podobają

Gość hahaha hahahaahaha buhahaa
oczywiście, po co komu niepewne siebie, zakompleksione gówno, które trzeba wlec za rączkę? :O

Gość carrieeeee
jestem leszczem fajnie widzieć:o oczywiście na Kafe sami śmiali, zdecydowani ludzie siedzą:D

Gość hihihihihhi
jestem niesmiala, nie jestem pewna siebie, sporta nie uprawiam ale jestem szczupla, a poza tym mam cie w dupie :P

Gość YESIKNOW.
do 'hihihihihhi' ja również mam ciebie w dupie :)

Gość lakierniczka
hihihihihi dolaczam sie do twojej wypowiedzi:-D

Gość Amicorum
YESKINOW zapomniałęś dodać że nie powinna od Ciebie niczego wymagać

Gość YESIKNOW.
są dwie rzeczy które chce by kobieta ode mnie wymagała... abym caly czas był przy niej i abym cały czas się z nią kochal

Gość YESIKNOW.
jem gówno ofermy :)

Gość autor tematu.
offerma to cwel

Gość madziaaaaaaaaaa
to sie dowartościowałam troche po przeczytaniu tych wymagań, ideał ze mnie :D

Gość do Autora ....
jestem wysportowana, pewna siebie, dobrze zarabiam itd... i w ogóle bym się takim chłopaczkiem jak ty nie zainteresowała

Gość YESIKNOW.
madzia, wylizac ci cipeczke?