Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez pasjiiiiii

Jakie mozna miec zainteresowania ?Bo ja nie mam żadnych ,poza oglądaniem seriali

Polecane posty

Gość jestem bez pasjiiiiii

wszędzie piszecie ,ze trzeba miec hobby, zainteresowania, ale jakie ?? mnie nic chyba nie intereusuje, lubie tylko oglądac seriale Housa, Monka, CSI , Simpsonów itp

Gość carrieeeee
znam osoby takie jak ty, jedna to ma naprawdę mają manię na punkcie swoich ulubionych seriali, poszczególnych aktorów etc non stop coś ogląda, ściąga odcinki, sezony, a nawet opowiada o bohaterach serialu jak o prawdziwych znajomych!! ;O a ja mam swoja pasję i chyba tylko niej dzięki niej jestem szczęśliwa:) mogę o tym gadać całymi godzinami, to nie jest zwykłe hobby, ani tymczasowa zajawka, to mi się nigdy nie znudzi i pozostanie na całe życie.:) tylko szkoda, że tyle kasy to pochłania:/ lady w grochy najlepiej mieć kogoś z kim można dzielić jakąś pasję.. ale zawsze możesz kogoś poznać w trakcie jakiejś podróży;) chociaż sama bym się w życiu nie wybrała, co to za frajda samotnie.. ale zawsze możesz spróbować, nic nie ryzykujesz, a poznać fajnych ludzi z różnych krajów i owszem:)

Gość katarzynka..b
Fotografia, rysowanie (rysowania zamierzam się uczyć, bo własnie dostałam super książkę na ten temat). Nauka języków obcych. No i tradycyjnie: zbieranie znaczków i rybki w akwarium:))

Gość kkkkssssssss
Nie mam zadnych ,z wyjątkiem dbania o urodę :P