Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evesta20

Mam kilka pytan do MAM dzieci w wieku okolo 2lat

Polecane posty

Gość zapytajklaa
Moje dziecko ma 2 latka i 2 m-ce i pije praktycznie ze wszystkiego od kubka niekapka, bidonu do szklanki z tym,ze do szklanki nalewam i/4 zeby za duzo nie powylewać :) Juz nie sypia w dzien takze drzemki brak. A waży ok 11,5kg hmm a wzrost coś ok 86cm.

jedno nie na temat czytajac wage waszych dzieci jestem przeszczesliwa bo myslalam ze mam w domu chudzielca malego bo wazy 11.300 ale widze ze wiekszosc dzieci w tym wieku tak wazy:) pocieszylyscie mnie

Gość ja dziś
Moja córka ma 19 miesięcy, popija ze wszystkiego po trochu oprócz słomki, ale sama i najczęściej to jeszcze z butelki. Niestety odkąd skończyła rok, drzemki w dzień zdarzają sie nam barzo rzadko...:-(

mój ma 20 miesięcy...pije z niekapka, ze słomki i sam z kubeczka...czasami jeszcze się zaleje ale idzie mu już coraz lepiej..generalnie co mu się da z tego wypije. Pije wszystko, ale staram sie mu dawać samą wodę lub wodę z sokiem robionym przez babcię:) Śpi ok 13-14 po spacerku przed obiadem..ok 2, 3 godz

mój waży 12,5 kg, 89 cm...jesteśmy 8 dzień na etapie oduczania od pampersa...idzie nieźle dzisiaj nie było ani jednej wpadki. Pampersa nakładam jeszcze na spacer i na spanie, ale generalnie jest suchy i od 3 dni używam jednej pieluchy. Zobaczymy co dalej:). Mówi średnio..tzn nie mówi jeszcze zdaniami, ale powtarza coraz więcej słów

Gość jaaa mam od moich
za 2 m-ce bedzie mial 2 lata. pije z kubka swojego, z butelki ze smoczkime, ze szklanki, przez slomke. Ubrania na 104/13 kg

Gość jaaa mam od moich
imili moj jest z tego samego dnia co twoj

Gość jaaa mam od moich
ma drezmke w ciagu dnia okolo 11. spi poltorej godziny, 2 , nieraz 3 ale rzadko

Gość jaaa mam od moich
moj pije wode niegazowana smakowa, herbate slaba, sok.

Gość jaaa mam od moich
moj maly jest chudy bo wysoki

no faktycznie strasznie wysoki moj ma ok 86 cm nie wiem dokladnie..tyle ze w ciagu pierwszych 4 miesiecy zycia nie przybieral nic na wadze bo mial wade serduszka..i wiadomo potem ciezej bylo nadrobic bo w sumie pierwsze 4 miesiace to okres kiedy niemowlak najwiecej rosnie...wiec sadze ze i tak nie jest zle czytajac ile wasze dzieci waza

Gość moj synek pije z kubka,
szklanki jak mi bardzo zalezy zeby wypil calosc ( witaminy itd.) niekapek spi raz dziennie okolo 2/3 godziny okolo 14 lub 16

Gość moj synek pije z kubka,
REBEEEEEEEEEEEEEEEEE pindziu co Ty tu robisz :P madz

Gość najszczęśliwsza mama naświecie
a ja się pochwale swoim reż a co. synek ma równo 2 latka waży 12,5 kg. pije ze szklanki a czasami przez słomkę(nigdy nie pił przez smoczek) od pół roku nie używamy pieluch w dzień a od trzech msc też w nocy wogóle. budzi się około 9 rano więc spać idzie ok 15 i śpi od 1,5 godz nawet do 3 godz. no i lubi jeść po prostu wszystko, sama przyjemność gotować dla niego