Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttnaosoooobasmutnaaaaa

co tu było robić?

Polecane posty

Wiecie siedze w domu i myślę sobie - czy to był dobry pomysł poprawianie sobie opini w Niemczech? Marny. Powiem wam - napiszę był to marny pomysł i tyle. NA SZCZĘŚCIE w nieszczęściu ZNOWU chodziłam na nocki choć WCALE NIE MUSIAŁAM i własnie nie rozumiem czemu. Uwazam, że za pierwszym razem chodziłam na nocki przez 4 krotną a w Niemczech przez 3 krotnego mordercę bo się pozbywali tych osób mną. I TO PASUJE. Bo w 2 firmie chodziłam na dniówki, ale jedno oszustwo - ja się bałam wiecie. A dalej rządziła mną WIELKA FIRMA I ...DNIÓWKi. A czemu je te pierwsze nocki jeśli byłam cały miesiąc na nockach. - Bo pomysł był z biura na Polkę i nic ich nie obchodzi. No dobrze - bo wiecie to jest kolejny rok życia mojego i ciężka depresja. Gdybym wiedziała do szkoły bym wróciła i do dziś bym w szkole uczyła. Tam jest cieżki kryminał za granicą. I tyle. Mam nadzieję, że całe te ksiażki ZAMKNĄ bo to jest JEDEN KRYMINAŁ. I to, że wykorzystywali moje artykuły to jest ich kompromitacja - ja to wszystko napiszę i tyle wiecie - gdzie trzeba. Bo tam miał być np. kurs pierwszej pomocy albo szkolenie BHP a ja miałam iść wyżej dzięki artykułom o ...ochronie przyrody. No wiecie co - to jest na policję. No gdzieś to trzeba dać co grupa wyprawia. Do biura - a jakie dowody. Teraz mam dowody - następna praca po książkach i następna wiecie. Teraz mam dowody i tyle :( Od pierwszej firmy - jakies insynuacje małzeństwa - muszę pomyśleć co z tym robić wiecie. A ogólnie jestem KRYMINALISTKĄ za granicą. Bo wiecie - ja mogę teraz pracować jak wól i być najlepsza i przez ostatnią pracę stałej pracy nie dostanę, ale mam umowę. Polską mi powiedzą - no a jaką inną. Po tygodniu powinna być - won i tyle. I na co wyszło? Że szukałam stałej pracy - ale jak i gdzie? Wyszło daremnie i tyle :(

Wiecie i powiem wam CAŁY MIESIĄC prosiłam biuro w pierwszej firmie, zeby mnie do innego domku dali. CAŁY MIESIĄC I NIC bo nie mam klucza. Był powód. NIE - nawet 4 krotna morderczyni sie wyniosła!!! Nigdy się nie dam - do piekła za te nocki i koniec. A w Holandii bez znaczenia. Jak można mieć opinię z NOCEK? Nie można mieć opini w pracy z nocek. Dalej 2 firma zostaje - co to ma być? Ja całą tę firmę rozpieprzę jak ktoś się tam odezwie. Powód? ALKOHOL i tyle. Ale nie tylko. Dobrze piszę? Myślę, że tak - cały rok do kitu przez bandę kanalii i ostatnich zer. I wszystko, naprawdę wszystko może być ale ja nie. No ciekawe. A inni? Kto tam ma stałą pracę z tych osób, które pracują tam do dziś w tych fimrach - też na policję i koniec. Za pomówienia wiecie. Bo też się wynieść z pokoju nie mogłam, sama mieszkałam. TO SAMO powiem. Bo tak i już :(

Pytanie jest tylko czy można jest mieć opinie dpracy stałej z NOCEK? Nie można nie? Ostatnia praca - walka o stała pracę, nie umieli mi dać rady, wyrzucili mnie i koniec. Bo tak i już. Bo sie do niczego nie przydawałam. Do czego? Nie wiem. Do czegoś i tyle. Bo wiecie - widze jak jest tu - jaka ta Magda dzielna - takie gówno z dupy z 3 dzieci wysranych tyłkiem od męża gwałciciela. Jedynie, że miałam złą opinię z książek, którą ... JEDYNY MÓJ błąd nie miałam sie w ogóle przejmować bo nocki. A one SRAŁY ze śmiechu na mój widok wszędzie powiem bo tego nie wiedziałam, a tylko to pasuje - z nocek nie ma opini o pracy i dlatego miałam się niczym nie przejmować. Taka prawda chyba - dziś tak patrzę :(

Z tej drugiej firmy tez nie mogę mieć wiecie opini o pracy bo wyjechałam transportem firmy - na koszt firmy nie, ale firmowym więc nic nie można powiedzieć bo by transportu nie było i tyle. I niczym się miałam nie przejmować wiecie i nie jechać wcale do tego ogrodnictwa bo wyszłam na ostatnią wariatkę. Ja po prostu nie mam żadnej opini i idę na policję co sie dzieje jak słowo na swój temat usłyszę i tyle. Bo tak i już. Bo takie mam prawo. Bo wyszłam na idiotkę od razu i koniec ale juz sie nie dam NIGDY :(

Wiecie co - czy można miec opinie z nocek? NIe można - przez to było cicho. No ale w takim razie... ale bezsens. Czemu mi tego nikt nie powiedział. Także wiecie - pół roku i koniec książek na zawsze. NA SZCZĘSCIE. PÓL ROKU a inni wiecie - to mozna samobójstwo popełnić. Tak wysoko takie zera - coś strasznego. Licz się ze słowami się dowiem - a wy z więzeiniem bo ja to wszystko powiem dalej , że ja miałam opinię z nocek i co robiły baby z BUTDROMADER. A kogo to obchodzi. Ale opini nie będa mieć. Ty też mi powiedzą. NIE - bo BUTDRIMADER może być, a ja nie. Ale na nocki nie ma opini i koniec. I nigdy się nie dam. UCIEKAJCIE od BUTDROMADER na kilometr. Same kurwy tam siedzą i to jest dobrze, a ja nie :( :(

Wiecie pól roku świnstwa przez AMERYKAŃSKĄ firmę - niemiecką mi powiedzą - to zmieńcie se nazwę wy chuje w dupie i nic poza tym i koniec wiecie - bo normalnie 2 tygodnie w domu i w styczniu dalej a tu CZERWIEC. CZERWIEC!!! ZEro podatku , a przecież oni nie mieli prawa 1 telefonu wykonać. Oby ich zabili ci z dołu. I tak sie to skończy - tego szefa zabiją i dobrze. Niemcy. Bo tak i juz :( Takie rzeczy robic ludziom - oby go kropnęli przed grudniem. Mogą i po ale go zabiją i tyle :(

Teraz po mnie mają prawo do zabójstwa i tylko tak to wszystko rozwiązać a ja jestem tak OBRZYDZONA Niemcami przez to. Oni nie mieli prawa się zmawiać - nie ma zadnej opini po nockach, nie stoi się o stała pracę z nocek - takie są zasady. Ja tylko sie bałam amerykańskiej firmy i tyle. Bo takie pół na poł - powinno byc amerykańskie, a jest niemieckie w sumie. Coś strasznego. OKROPNEGo. Ale by mi całe życie zniszczyli gdybym ustąpiła na milimetr. Tacy są. I Polacy jeszcze im pomagają. A po co? To bez sensu wszystko. Od A do Z. Tych nocek nie powinno być, one są BEZPRAWNE - na to się trzeba zgodzić - tam tylko PAKOWANIE powinno być, a szukanie nie i tyle. To zbieranie nie mogło być i koniec bo złe lampy - na pewno tak było. Do końca tego nie wiem, ale nigdy się nie dam. Oby ich zabili i koniec. A w tym ogrodnictwie też PAN ŚMIERĆ wiecie. Mógł raczej zabić - byłby czytelniejszy , a tak? JEDYNIE kasa, ale wyleciałam ja wiecie. Taki chuj albański a bezdzietny. I to trzeba było WYŚMIAĆ - bezdzietny Alban. To zrobił z siebie katolika i może za mną dzwonić po całych Niemczech bo nie napisałam po papiery do urzędu pracy i zarejestreowała mnie bez papierów a praca, a zwrot podatku. i takie KURWY CIULASTE tam siedzą, że wiecie - na komórkę ciulice mi się polskie nagrywały, a po paier do biura nie poszły. I żeby nie było na mnie, ze do biura ciulica żadna nie dostała się - bo nie wiedzą nawet po co tam iść. A to by była praca od grupy i koniec. A ten mój brat tam jeszcze TFU jeszcze po chuju dostanie, że się nie ożenił a ze mną porównuje. ten drugi też, ale to inna historia. I oni sie do mnie porównują. oni nawet nie wiedzą po co jest sąd. Ten młodszy to jeszcze chociaż, ale ten - i tyle myśle o nim. I co jakiś NIEDZIECIATY ALBAN BĘDZIE ZA MNĄ DZOWNIŁ PO TYCHY NIEMCZECH - bo czemu tam nie jadę. Bo kurwa w polsce to samo miałąm - jakaś pierdolnięta żona chirurgga która się morderstwa nie umiałam domyślić 6 lat życia mi zniczyła, doktorat a tam CIULATY ALBAN z problemami umkysłowymi - KATOLO ARAB. Wiecie ja znam ten adres i ja ich podpalę jeśli nie wyjdaę. I chuica z 2 morderstawami i jakaś ciulata Magda nie będzie mną rządziła ani ruska ani żadna inna CIPA i IPIZDA ani nieżonaty brat. NIKT wiecie. Niech se w luitro popatzą jacy sa piękni. JAK GLISTY W DUPIE. I tyle mnie to obchpodzi :(

Ja ich wszystkich podpalę wiecie nie za to, że mnie wyrzucili po 2 tygodniach tylko za to, ze tak mi źle życzą I NIE TYLKo, ze dzwonią i tyle. jak ten CIUL HAKI nie ożeni sie do końca roku to go zniszczę i tyle. Życie go zniszczy i tyle. Miał odpuścić . NIE. A SKĄD ON JEST KURWA MAĆ ten palant. ja miałam wziąć coś ciezkiego i mi przypiedoliuć tak w chuja wiecie w tej pracy że by mu sie zlamała. bo on zadnej pierwszej lepszej nie umie go wsadzić zeby dziecko zrobić. normalnie czy to jest facet czy ciota. To niech mu ta Zaklina podejdzie i URWIE. Dosłownie taka jest i tak zrobiła w Polsce. Co oni sobie tam nie myślą. A jak chciały mieć te PIZDY Jebane biurowe spokój to miały być papiery i miało sie zgadzać wszystko w Polsce bo nie wiedzą po co do tego biura isć i koniec. Wielkie biuralistki. Ja je wszystkie wyrzucę tam jak tylko będę mogła i tych Arabów też. To nie jest tak jak sie niedorobionym umysłowo ciulom wydaje. I mogą mnie zabić gdzie chcą. GDZIE TERAZ? Za co on mnie wyrzucił? Gdzie ja mam teraz jechać? DO ANGLII? Po tygodniu w pomoorach mu pwoiem CO TY SOBIE NIE MYŚLISZ TY CHUJU ALBAŃSKI NIEDOROBIONY! Ty na sraczu zostałeś zrobiony jak matka szczała a ojciec srał i co ty sobie nie wyobrażasz! Twoja żona Zaklina - se idżcie do stodoły po slub z puszką piwa. jakiś synek kurwy będzie mi podksakiwał wiecie. Jak mi powie gdzie jest zrobiony. NA SRACZU. Bo sie z mojego brata śmieje młodszego. BO JEGO TAM ZROBIONO. Na sraczu!!! Bo czemu nie jest żonaty. On mu się w szkole wszytko pomieszało, a ten? I niech se spojrzy w lustro i oby od trotyla zginął CIUL ALBAŃSKI i koniec!!! tacy są ludzie w ogrodnictwie i ich podpalę jak ich kiedykolwiek spotkam AMEN . :( Bo przez nich nie umiek wyjechac bo wszyscy się ich boją? CZEGO? CIULOW co dzieci nie umieją zrobić. 1 ma córkę a reszta! CIULE NIEWYDANE BEZDZIETNE arabskie - u siebie najgorsze ciule jakie istnieją. ZERA!!! A w Niewmczech wielkie dupy - a papiery? Mają! Oby po nich. KJedyne co maja to kutasy i jakieś ARABSKIE imiona. I odbyty w które se wsadzić nie umieją bo jak są Niemcy to PEDAŁY i niech sobie to zapamiętają nie. Wielkie Niemcy - jak z lesbami trzymają to niech sie PEDALĄ i tyle. Albo mi dadzą święty spokój Bo im ODETNĘ bo ani do dupy nie umieją wsadzić se a co dopiero zgwałcić ciulice nie wiadomo skad. i tyle. Bo se z nimi nie radzą niby bo sie walą na nich, a oni nie chcą sie żenić. Przeze mnie sie nie wydadzą wam powiem - ja sie wydam . ja po prostu pracy nie mam 11 lat i niech mi z drogi zejdą BO ICH WYSADZĘ W POWOIETRZE. Bo tacy są - wsyzstko wysadzają w powietrze i gdzie za to siedzą. Wielki Zachód piperzony wiecie - weźcie i ich w powietrze wysadzajcie - tyle są warci. Się przejmować nimi. Niech wylecą w powietrze i koniec :( OBY!!!

Ja sie nie dam wiecie bo bedzie, ze sobie pojechałam z biura niedaleko na lesbije i nie dałam im rady czyli po co ja pojechałam - pracy szukać czy na lesby nastawać i że ktos mi doniósł - ta z ostatniej firmy z biura bo widać że se dobrze żyją. Czemu za tydzien wyleciałam to nie wiadomo ale coś tam - ja tego Hakiego znajdę i nie wiem czy zabiję ale go pobiję czym ciężkim i tyle. Niech się z tym liczy -zwłaszcza jak będę w Niemczech i dam go na policję bo sie z młodszego brata mi śmieje że musi lesbom robić dzieci - jemu też nic więcej nie zostaje wiecie bo na policję na firmę idę jak w Niemczech bedę . Ja nie chcę wiecie do USA a nawet wiecie - i trzymają się, że nic nie umiem bo jedna Holenderka tak pwoiedziała. I jak będę gdzieś niedako to jago w pysk pierdolnę tego Hakiego że mu spuchnie bo on musi po pysku dostać żeby zrozumieć, że on nie ma racji. I ci swoi mieli go pobić i tyle. On jest chory psychicznie. A Żaklina nie zasługiwała w Polsce na ślub od katolika ze stała pracą więc on nic nie wskóra - zabiła go i tak dalej. Nie zrozumiecie - zabiła W PRACY fizycznej będąc człowieka żeby nie mieć dzieci i tyle. Czyli co? Bo ślubu kościelnego z nią nie chciał. A ten cały Haki to jest MURZYN i fakt, ale pół Arab pół katolik - na Żaklinę i wiecie ja tu jechałam niedaleko i ja sobie nie życzę TEGO POUCYBUTA Z ALBANI nigdy więcej i tyle. I koniec. To nie jest żaden mój brat to jest PUCYBUT mój i tyle. Co on tam robi nikt nie wie. Pali co 5 minut i sie podlizuje i tyle i koniec. I mój młodszy brat to nie jest jego rodzina - niech sie ODPIEPRZY od niego bo do pięt mu nie dorasta wiecie. WYLIZAĆ mu może i tyle. Bo tak lubi lesby to niech mu wyliże. A on mu powie ODBYT bo szkoda chuja na niego i tyle. I tak sie to skończy, że mu dupę wyliże bo takie jest życie i tyle. Bo nawet nie wie kretyn skąd to wszystko jest i tyle. Ja tylko nie dałam starszego brata bo by mi łeb urwali, a on przesadził choć ... no ja się nie znam na szczegółach i nic nie powiem. No ale młodszy w pracy jest uczciwy. A ten Haki? On jest uczciwy? Przestańcie. jakby był normalny to bym sie tak nie wyrażała. Ja go miałam po prostu uderzyć czymś jak do mnie przylazł i mówił. Miałam rzucić w niego czymś i odejść. I ciekawe co by było dalej. BO MIAŁ PRACOWAĆ to już mnie szpiegował. I ja tak powiem na policji że miał być pobity i by zaraz zluzował a tak mnie prześladuje a to morderca ojca i że się bałam o to, że będzie na mnie. Że zabiją właściciela i bedzie na mnie. Moim zdaniem wiecie on chodzi do lekarza i bierze za dużo - na serce albo na coś, spać nie umie i jest jebnięty - ja sie nie dam i koniec. A PAPIERY gdzie moje? Nie mógł mi papierów przysłać? Jest czerwiec. Jak ja wyglądam. Bo w Polsce nie umieją dać rady Zaklinie wiecie - bo zabiła człowieka żeby dzieci nie mieć. Ona 2 zabiła, ale ... oni tego nie rozumieją. Facet nie zrobił jej nic a ona go zabiła bo NIE CHCIAŁA MIEĆ DZIECI W ŻYCIu - za nic. Ze ślubu z nią nie chciał. I ten Arab tego nie rozumie i się wstydzi, że jest takim pół katolem a one są takie zera te baby. No bo zasłużył na taką żonę, a sam jest na pewno na sraczu zrobiony bo normalny on też nie jest. Poziom ma kurde nie wiem z kibla. I po co mu te kwiatki i tak go to nie obchodzi. Ja tam lubiłam kwiateczki, a on? I jeszcze takie słownictwo mam przez niego wiecie - wszystko przez niego. I przez Żaklinę. Oni się tak nie wyrażaja bo już dziecko mają razem - w Polsce. I on tak mówi temu właścicielowi. No wiecie - tak może być tylko ja chcę papiery jak mnie ktoś w taką Francję lesbijsko-miłosno-arabską wysyła. A zwrot podatku? Wszedzie jest baba, chłop i wielka miłość no i co z tego? A papiery to ksiądz mi tam wyślę - dosłownie wiecie. Jak ja wyglądam tu? A on jest chory psychicznie bo na niego sie tabletki bierze. Czemu ta Żaklina go nie chce - taka tragedia. No wiecie - to oni pracują czy co robią. A Arab to jest tylko DZIECKO. Już bez przesady. I to takie świry są wiecie - Arab się żeni na kasę i dzieci. Bo tak pracuje taka dobra, no to sie z nia ożeń. Nie będzie miał dzieci z nią - tego nie powie bo ją skrzywdzi. ale mnie mógł wiecie. ja jestem zero bo sie poddać nie chcę. A ona się poddała. To by była męzatką i nie słuchajcie głupot. Oby razem popełnili samobójstwo jak sie tak kochają to dziecko weżmnie ktos normalny i skończy się cały ten bezsens i ty;le :( A mnie to nie obchodzi. Ale teraz co - jak od osoby kontaktowej mam jechać? Boję sie teraz i tyle :(

Bo wiecie z nocek w pracy ja nie powinnam mieć żadnej opini i tyle. Zostaje firma. PECH CHCIAŁ , ze w październiku 2010 byłam w przekręcie WIELKA FIRMA - tak się przekręt nazywał. No a nie? WIELKA FIRMA. No to gdzie jest ta wielka firma? Gdzie ona jest? Ale wiecie - oni mi powiedzą - a ta twoja z tym makijażem. A ta wasza? I na mnie że przeze mnie dzieci nie mają Z MOIM BRATEM wiecie młodszym, ale starszy jest wolny i tyle kasy. Dlaczego nie ze starszym. Na młodszego sie uwzięły. A czego on sie dorobił w życiu? Starszego. Bo Holender. Jaki Holender im powiem - to tylko papier. To ten HAKI jest Holender - w kwiatuszkach, Żaklina - to jest Holender. Mój brat Holender? Ja Litwinka on Holender i tyle. No on ma papier, ja nie. A one? HOLENDERKI one są? Jak te w tej szkole co się przed nim rozbierały im powiem zamist dupę wypiąć i se zajść bo tyle to było warte, a tak sie rozbierały i mu sie pomieszało w głowie. A temu Hakiemu od czego? Za dużo ziemi się najadł im powiem. A ty czego innego mi powiedzą - ale ja mam wszystkie klepki na miejscu i tyle mnie to obchodzi co moje papiery i tyle. No a co wiećej powinno? WCALE słuchajcie i tyle :(

Ta Żakouna jest chora psychicznie. Po co ja tam pojechałam. Bo wiecie - mnie uwaliły baby z Wrocławia bo ja NIE MIAŁAM POJEĆIA, ze jadę do AMAZON. de i tyle. I koniec. Oby ich tam powyrzucali za moje nieszczęście i koniec. Nikogo nie znam tam i tyle. Koniec. 2 lata byłam w domu na bezrobociu i tyle. Albo wiecie zrozumieją że kryminał to kryminał i tyle. Ja jestem z innego państwa oni są CHORZY PSYCHICZNIE i tyle :( Jak tak można i to taka firma wiecie i oni nie mogli , naprawdę nie mogli mnie zostawić w spokoju 1 osoba. Nie wiem. Oby w piekle szczeźli i tyle. I koniec. Ale i tak wyjdę dobrze na nich bo powiem, że mnie pomawiali i ajk i to wszystko wytłumaczę. Oby wiecie. A tego ogrodnictwa nie było bo to bez sensu i tyle :( Jak oni mogą? To sie siedzi jak sie człowieka zabijue. Na księdza się idzie. I tak mi rady nie dadzą. tak odpokutuje jako ksiądz. A ja jak mam odpoktutować przy takim ksiezu? Nie wiem - potępić się i tyle :(

Bo wiecie ci niemcy tam nie rozumieją dlaczego ten ksiądz woli tam ZAKLINĘ ode mnie. Bo zabiła 2 ludzi, a on ojca. A ona ojca i jeszcze jednego żeby dzieci nie mieć, a on ojca i zrobił se 2 dzieci to jej nie zawiści, że nie ma i rozumie, że jest lesbijką - on wszystko rozumie jeszcze jak se wypije wiecie. A mnie żal. Nie , nie żal mi i że wszyscy sa przeciwko mnie. Jak zwykle i tyle. Ale już się nie chcę zabić. I tyle. Niech się inni zabijają - i tyle. I wiecie - bo wszyscy na mnie, że w mojej szkole tyle samobójców - paszport a sami co. No wiecie - dlatego byłam u tego starszego. Bez studiów dostał W NIEMCZECH pomoc z Holandii jak mu matka umarła na raka. A ja w Polsce co dostałam? A tych 20 co sie zabiło? Ja miałam pieniądze na koncie i tyle - starczyłoby nawet trochę na mieszkanie i tyle. I wtedy bym była mężatką a tak nie - nie umiałam. I tyle. Ja jestem sierotą adoptowaną i tyle. I jeszcze kościół katolicki chce mnie okraść bo co? Przecież chcieli wydać mnie za mąż. Bez grosza przy duszy? Jak oni sobie to wyobrażają? A z czego oni żyją? Czy oni są normalni wszyscy? I tyle mnie to obchodzi wiecie i koniec. I nigdy nic więcej nie powiem bo szkoda słow i tyle :(

Wiecie co w tej waszej Polsce trzeba zrobić żeby dostać stała pracę to ja nie mam pojęcia. Naprawdę. No zaczęłam dobrze, ale doszłam do wniosku, że to chyba nie o to chodzi. O to. A rok 2005? Moja koleżanka nie żyła i na mnie. Jeszcze Amerykanin. No i tyle w książkach obchodzi kogoś nieżywy Amerykanin. A mnie jednak obchodzi. Tacy są dla ludzi. I nieżywa koleżanka także bo to trochę przeze mnie i moja rodzinę w Polsce (której nie będę kiedyś na oczy widzieć ) i tyle. :( I wiecie - ja sie nie wydałam bo moja matka zamiast mi się przyśnić to łaziła po tej Kaplicy Miłosiedzia i płakała tam wiecie. Ja też bym wolała mieć rodzinę, normalne życie, ale jak - nie mam możliwości. Nie da się i juz. No a ona nie mogła nie przyjść, też ją musże zrozumieć - żle dali mnie- do Polski i tyle. Ona dopiero teraz ma się dobrze i tyle. I ma Polske od Amerykanina - tak jest dobrze. Teraz - tyle lat po śmierci. A ja? Nigdy na jej grobie. Jak ja mam komuś wybaczyć? Przestańcie. tego sie nie da wybaczyć - same kłamstwa wszędzie. Gdzie tu prawda? na razie :(