Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logiaeskato

moj facet jest gejem

Polecane posty

Gość logiaeskato

nosi ze soba male lusterko, czesto czesze wlosy swoja szczotka, gdy idziemy ulica wykorzystuje kazda okazje by sie przejrzec w sklepowych szybach itp ostatnio stracil zainteresowanie sexem, dodam, ze w ogole jeszcze ze soba nie wspolzylismy (razem od lutego), masturbuje sie czasem sam, wczesniej uprawialismy petting, teraz zbywa mnie swoja rzekoma niesmialoscia i wstydliwoscia, twierdzi, ze jeszcze nie przywykl do pokazywania swego nagiego ciala drugiej osobie (jest prawiczkiem, 23 lata), ma kompleksy bardzo dba o higiene i wyglad, przesadnie przejmuje sie swoim wizerunkiem tak mysle, slucha muzyki z lat 80, punk rock, a takze ambient, soundtracki, muzyka elektroniczna ma 2 dalekich znajomych homo, 1 bliski kolega jest bi, kolezanka rowniez. najbardziej martwi mnie jego libido, para, facet w poczatkowej fazie zwiazku, a tak male potrzeby sexualne. jesli jest taki z natury to niech se bedzie, jakos moze dam rade, ale bardziej sklaniam sie ku wizji, ze go nie pociagam, bo nie mam penisa :/ kurwa, martwie sie, jest czy nie jest, marnowac se zycie?

Gość logiaeskato
jak sądzicie, jeżeli doczepię sobie plastikowego pyrtka na szelkach, dokleję sztuczne włosy na klatę i zaproponuję ostry anal to się zgodzi?

Gość logiaeskato
dziex za podbicie, mozesz tak czesciej ;]

Gość kokoszanelllll
a kopnij go w dupe

Gość logiaeskato
ostatnio jak robiłam kupę zaraz po nim to w łazience leżało czasopismo "Adam" wiecie może co to za gazeta?

Gość logiaeskato
nie chyba nie jest metroseksualny, nie dba o siebie az do tego stopnia. tylko te wlosy, aha i czesto gada o swojej cerze, myje twarz bardzo baardzo czesto.

Gość logiaeskato
nie wiem dlaczego nie chce mnie wyruchać, może dlatego, że ostatnio zaproponowałam mu scat i piss i mógł się zrazić?

Gość logiaeskato
up

Gość logiaeskato
nocne marki?