Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAOLKAAAA

DNI PLODNE I NIEPLODNE

Polecane posty

Gość PAOLKAAAA

cześć. Może ktoś mni odpowiedzieć? jeśli dostalam ostatnio okres 19 maja i krwawiłam 10 dni, tzn, skończyło się krwawienie 29 maja. W jakich dniach miałam bądź będę miała dni płodne? PRoszę o dokładność. i jeszcze jedno pytanie: kiedy przed okresem mam bordowe krawienie, ale nie jest to okres, czy też liczy się do cyklu? w sensie czxy mój cyk zaczął się od tego "krawienia" czy dopiero od prawidłowego okresu?

Gość PAOLKAAAA
up

Masz bardzo długie krwawienie i to dziwne krwawienie (bo nie napisałaś plamienie) przed okresowe. Skonsultuj to z ginekologiem, bo możesz mieć coś nie tak z hormonami. Dni płodnych nikt ci na pewno nie wyliczy, ani nie zagwarantuje, że akurat będziesz je miała w takim a takim dniu. Trzeba obserwować swoje ciało i/lub chodzić do gina na monitoring cyklu (wyznaczanie owulacji).

Gość PAOLKAAAA
po prostu chcialabym chociaz tak mniejwiecej wiedziec, a do ginekologa i tak na pewno sie wybiore:)

Gość poli321
Zacznij robić testy owulacyjne, ja tak robię, też mam takie krwawienia jak ty. Praktycznie codziennie robię na ślinę test , mam taki wielokrotnego użytku Tester Afrodyta. Bo tak to nie da się obliczyć.