Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ostatni_romantyk

KOBIETY ! Dlaczego jestescie az takie podle ???!!!

Polecane posty

Zwodzil mnie babsztyl 2 mies. , wydzwanial , cuda opowiadal jaki to jestem niby cudowny , wspanialy i ze jestem miloscia jej zycia !!! W koncu zaprosil mnie do siebie. Wsiadlem wiec do TLK i przejechalem 14 godz 850 km. Na spotkanie nie przyszedl a telefon wylaczyl na 3 tyg........i milczy do dzis !!!

Gość p,knkhvhgcgc
hehehehe :D

Gość rybka prosto z wody
heh, co zrobiłes jak nie przyszła?? zwiedziłes miasto?

Gość rybka prosto z wody
jak fajne, to dlaczego tak się irytujesz? jakby Cię nie zaprosiła, to nie przyjechałbys , nie wynająłbyś, nie byłoby fajnych wczasów.... ;)

Gość Stary_pasztet
Ja miałam podobnie, tylko nie musiałam doopy wieźć tyle km. Dwa tygodnie zachwytów nad moją urodą i nad intelektem... zapewnienia o zainteresowaniu i zachwycie a potem PAC,... cisza jakby siekiera odciął. Jestem stara naiwniara. Ale świrów nie brakuje po obu stronach.

Gość rybka prosto z wody
czyli jednak jest jakis plus - wiesz już, że nie należy wierzyć bezkrytycznie w piękne słówka. A może to była kobieta, którą oszukał tak samo jakiś facet. Przejechała 500km na darmo to się wku...rzyła i odegrała dla satysfakcji ;) na kimkolwiek - padło na Ciebie

Gość rybka prosto z wody
w sieci? lub przez tel? oczywiście , nic prostszego i napewno dobrze o tym wiesz

Gość może była
tylko zobaczyła cie z daleka i stwierdziła że nie jesteś w jej typie

Gość LillyLoves
a dlaczego wyzywasz wszystkie kobiety? Podłe trafiaja się tak samo jak i faceci.

Gość LillyLoves
aha i nie można ufac wszystkim ludziom bezgranicznie bo zawsze sie jakaś świnia trafi, szkoda że ty trafiłeś na taką a nie inna babę. Też jestem zdania że zwierzaki nie zrobią ci żadnej krzywdy (oczywiście jeśli ich nie skrzywdzisz albo przestraszysz) ale ludzi ma się dookoła i też trzeba z nimi życ.

Gość rybka prosto z wody
ucz się na błędach - następnym razem Ty zaproś do siebie :)

Gość LillyLoves
No jasne każdy jest kochany ale do czasu ;p ludzie to egoiści, i egoizmu przybywa im z wiekiem i doświadczeniem. życie :)

Jak ja nie znoszę takich osób, które po jednym przykładzie jakiegoś niewłaściwego zachowania osądzają tak wszystkie inne osoby :O

Gość LillyLoves
Kaktusy to już zupełnie inna sprawa, do nich mam zaufanie jak do niczego innego :) Rośnie sobie taki powoli, zazwyczaj ma fajny kształt..i nigdy nie zawiedzie. nie obrazi sie jak go nie podlejesz przez 2 tyg....

Gość Nati ;)
Jedna kobieta z Tobą tak postąpiła, wystraszyła się może.. A kobiet na świecie jest miliony, no tylko, że jeżeli raz się zraziłeś to juz teraz ciezko Ci bedzie;< alee 3mam kciuki i wierze, ze sobie kogo znajdziesz;) może znacznie blizej ;)

Ej, Ej, romantyku! Ale nie uogólniaj, bo nie wszystkie kobiety takie są. A że Ty akurat na taką trafiłeś- no cóż. Ale nie możesz przez jedną idiotkę traktować wszystkie jak szmaty.

Gość Nati ;)
Aaa no to może w takim razie z Tobą jest coś nie tak , a nie z kobietami

Gość Nati ;)
W takim bądź razie szukaj dalej, po 2 czy 3 czy nawet 5 porażkach nie poddawaj się.. tak jak już pisałam kobiet jest miliony i na pewno gdzieś czeka na Ciebie ta jedyna, musisz dokładniej szukać , ale siedząc przed monitorem i czytając teraz odpowiedzi na to jakże nurtujące pytanie wszystkich ranionych mężczyzn humoru sobie raczej nie poprawisz ;)