Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

czy sukienka tego typu pasuje na wesele kolezanki?

Polecane posty

Mam podobna sukienke do tej, tylko jest w kolorze jasnego brązu z beżowymi kropkami. Czy moge w niej isc na wesele kolezanki? Czy jest za malo elegancka? Tylko moja nie jest na ramiączkach , a bez rękawów. Na dole też ma doszytą taką czarną falbankę. http://allegro.pl/okolicznosciowa-sukienka-w-groszki-roz-38-m-i1638348281.html

nikt sie nie wypowie?

Gość spoko spoko m
myślę,ze pasuje na wesele kolezanki

Jak dla mnie sukienka na niedzielny spacer, za mało wieczorowa jak na wesele. Ja bym w niej nie poszła, ale są gusta i guściki:)

Gość bdliafds;lgfwjos
bardziej pasuje na poprawiny, ale w sumie jest lato- te wszystkie obcisle, satynowe (i nietylko) sukienki sa bardzo niewygodne. Mysle, ze jesli dodasz fajne buty, bizuterie bedzie naprawde bardzo szykownie:)

mysle, ze pasuje - juz minely czasy gdy na wesela zakladalo sie suknie balowe. jak ostatnio bylam to kilka dzieczyn bylo w jeans'ach

Gość anita 26
według mnie pasuje,byłam już na paru weselach

Gość aleeeg
Moim zdaniem pasuje i lepiej będziesz wyglądać niż te paniusie w taftach do kostek i "kaskiem" na głowie ;)

No jeansy na wesele to już gruba przesada! To brak szacunku dla młodej pary, chyba, że impreza jest bardzo kameralna i wszyscy mają luźniejsze stroje. Ale jeśli mówimy o weselu na ponad 100 osób to trzeba wykazać minimum poświęcenia i założyć coś eleganckiego!

Gość ja tez ja tez :)
nie , brzydka jest. taka jak dla 10 letniej dziewczynki.

Gość sdfghjk
pasuje do tego makijaż fryzura szpilki i bedzie git nie jak na niedzielnym spacerku no że chyba że ktos sie lubi do kościoła i spacerki tak wypindrzyać ;)

Gość sdfghjk
aaaaa i dodaj jaieś błyskotki

Gość iliko
myślę, ze jak nadrobisz dodatkami to nie będzie żle. Obecnie mało osób przychodzi na wesela w długich sukniach

Nikt nie mówi o długich sukniach, ale są krótkie bardziej eleganckie i szykowne.

Gość skoro wazysz tyle to ja sie ni
jasne ze pasuje no chyba ze slub bieze ksiaze i hrabina i wesele jest w palacu, to zaloz balowa ale ta mi wyglada na wlasnie weselna, nie wyobrazam sobie wyjsc w niedziele na spacer w takiej. jak na spacery chodze w np. takich: http://allegro.pl/ds-1022-sukienka-batik-sukienki-kwiatki-lato-2011-i1632915941.html#gallery http://allegro.pl/3-zwiewna-sukienka-modna-japan-style-kwiatki-hit-i1640021336.html#gallery http://allegro.pl/bershka-sukienka-w-kwiatki-laczka-nowa-36-s-i1641278771.html

Zakłopotana, chyba troszkę za dużo tych falbanek, ale sukienka na pewno dużo ładniejsza niż autorki topiku:)

I właśnie ta sukienka autorki pasuje do tych trzech, które zaprezentowałaś. Nie widzę różnicy jeśli chodzi o elegancję.

Gość taka ona z daleka
bardzo ladna

no co Ty, te 3 to takie miejsco-plażowe, a ta jej w kropy i z tiulowa falbanką to kościolowa jest

Gość ;))Zakłopotana
I właśnie nie wiem czy ja sobie zamówić...Bo gdzie ja później założę od święta na pewno nie :-/ wiec nie mam pojęcia eh

miejsko-plazowe mialo byc