Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak przekonac

czy warto jechac do pracy nad morzem?

Polecane posty

Gość jak przekonac

Rodzice mi mowia, ze samej do pracy nad morzem jechac to nie bardzo, ze tam sama hołota jest, ze mnie zgwalca itp itd a ja chcialabym pojechac, bo nad morzem w sezon mozna fajnie zarobic no i nie musialabym siedziec w domu, a moze ktos z Was pracowal nad morzem?

Gość jak przekonac
up

Gość blablaaaaa92
tez bym bardzo chciała...tylko jakoś nie mogę się zabrać za siebie :O

Gość daszek
trochę późnosie zabierasz za szukanie roboty . Wszystkie fajne fuchy juz maja obłożenie .

noo to musiscie sie zbierać , tym bardziej jeśli jesteście z innego województwa niż pomorskiego bo hmm praca jeszcze jest ale gorzej z zakwaterowaniem

Gość jak przekonac
nie moglam wczesniej mialam egzaminy na koniec szkoly

Gość daszek
to ile ty masz lat ?

Gość ja pracowalam
autorko nie zastanawiaj sie!!pracuja sami mlodzi gdzies sie napewno zalapiesz ja mialam prace z zakwaterowaniem w hotelu! na kuchnie ,kelnerke itp a i oczywiscie wazne badania z sanepidu musisz miec

Gość jak przekonac
ksiazeczke sanepidowska mam, 21 a czemu pytasz?

Gość ja pracowalam
obojetnie ile ma lat !ja zaczelam prace sezonowa nad morzem z OHP jak mialam 16 lat,pozniej jezdzilam juz sama :)

Gość ja pracowalam
a skad jestes??moze poszukasz sobie na necie adresow ,podzwonisz ,wiesz czym szybciej tym lepiej..albo pojedz poszukaj na kilka dni kwatery ok 20-30zl za nocleg i szukaj pracy

Gość vivien1010101
ja mogę pojechać z tobą 🖐️ 19 lat woj.wielkopolskie dziewczyna :)

Gość jak przekonac
z podlaskiego, ale mam rodzine i w pomorskim, choc i tak daleko mieszkaja od morza;)ale jutro chyba juz pojade i bede szukac

Gość jak przekonac
vivien dziekuje za propozycje ale nie skorzystam, w pomorskim mialabym sie gdzie zatrzymac- u rodziny

Gość wykynyky
Jedź spróbuj chociaż wszystko co lepsze już zajęte. Praca codziennie raczej przez cały dzień.

Gość ja pracowalam
nie jest powiedziane ja pracowalam 4-2 wolne,co 2 dzien po 10-12 h ,normalnie po 8.Kwestia dogadania sie:)

Gość wykynyky
ostatnio widziałam ogłoszenie na sezon do sklepu 7 dni w tygodniu 2800 brutto + premia.

Gość wedrftghyujiawsedrftg
oczywiscie ze warto twoi rodzice sa wstretnymi ludzmi co za skurwielstwo przeciez to wiadomo ze ograniczeni - nic sie nie stanie masz glowe na karku i ciesz sie zyciem http://www.youtube.com/watch?v=NJQ1rVfjkpI

Gość blablaaaaa92
ja szukam pracy nad morzem z zakwaterowaniem

Gość blablaaaaa92
a jak dostac ksiązeczkę sanedpidowską?

Gość Anecior
Musisz zgłosic się do pobliskiego punktu sanepidu z próbka kału, kupic sobie taka ksiazeczke i isc do lekarza medycyny pracy zeby on Ci w nia wpisal ze jestes zdolna do pracy

Gość Migozula
Byłam nad morzem i dla mnie dramat... Więcej tego błędu nie popełnię... Lepsza jest Norwegia http://pracaidealna.pl/ Kasa super i nie traktują Cię jak śmiecia.

Gość gość
jezeli nie zalezy Ci na wielkiej kasie to jedz! pracowalam w sezonie przez 6 lat i kazdy rok wiazal sie niesamowitymi wspomnieniami:) ile bym dala zeby znow w srodku nocy siedziec na plazy i delektowac sie nadmorskim klimatem:D

Gość gość
Ogólnie praca obnośna ciężka, bo trzeba chodzić z plecakiem w upale, ale jeśli potrafisz sprzedać sporą ilość kukurydzy czy innych produktów, to spokojnie się tam utrzymasz, wyszalejesz i jeszcze coś do domu przywieziesz

Gość gość
samego pobytu nad morzem bym sie obawiała, tylko trzeba znaleźć jakaś porządna prace. ja byłam rok temu i pracowałam w restauracji przy plaży - u siebie na wsi nie zarobiłabym tyle na pewno, sporo Niemców tam było, także czasem napiwki jakieś wpadały.

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej szukać pracy jako kelnerka albo np. w jakimś hotelu. Ja pracowałam kiedyś w restauracji nad morzem i rzeczywiście bywało ciężko, ale dla studentki to było opłacalne zajęcie. Tutaj http://pomorskie-praca.pl/praca-sezonowa-na-helu/ możecie sobie poczytać o pracy sezonowej na Helu. Ciekawą opcje jest również praca animatora imprez….

Gość gość
Dla wielu lepszą opcją jest wyjazd w góry, można pracować i zwiedzać, w dodatku, wiele pensjonatów daje możliwość zakaweterowania http://pracawgorach.1job.pl

Gość gość
Odkopuje temat by zapytać się o wasze zdanie. Jak myślicie ? Czy warto jechać nad morze do pracy na sezon letni? Czym się kierować w wyborze ogłoszenia?