Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunpower

Wakacyjne kurs fotografii -

Polecane posty

Gość sunpower

Pewnie sporo z nas ma podobny "problem" - wakacje z dorastającym dzieckiem, które już czuje się na tyle dorosłe, że wakacje z rodzicami nie są wielką frajdą, ale jest jeszcze na tyle młode, że na te wakacje jeździ. I w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z Was korzystał może z wakacyjnych kursów fotografii, w miejscowościach wypoczynkowych? Myślę, że taki kurs mógłby zapunktować u dzieciaka, którego pasjonuje fotografia (chociaż technicznie niewiele umie). Warto posłać dziecko na takie zajęcia?

Hm, dzieci nie mam, ale myślę, że taki kurs to świetna sprawa ;-) W ogóle wszelkie kolonie i obozy (np. tematyczne) to dobra rzecz- dziecko uczy się odpowiedzialności, jakichś nowych rzeczy, poszerza swe horyzonty, poznaje nowych ludzi... Pozdrawiam ;-)

Gość gryzek
Brat mojej dziewczyny od 3 lat jeździ na obozy tenisowe. Jest wniebowzięty. Chociaż ja na początku myślałem że się znudzi. Że będzie chciał na koloniach tylko "odpoczywać". Ale dzieciaki naprawdę chcą coś robić. Wystarczy ich zainteresować. Więc jeśli dziecko lubi cykać zdjęcia to będzie zadowolone z takiego kursu.

Gość gryzek
PS. O ile taki kurs prowadzony jest przez osobę która potrafi przekazać wiedzę. Oraz co ważniejsze - zgadza sie na udział dzieci w kursie.

Gość sunpower
gryzek, spokojnie - to już sprawdziłam. Oferta kursów brzmi serio zachęcająco - grupy do siedmiu osób, więc bardzo kameralnie. I jak najbardziej można zapisać na taki kurs nastolatka :) My akurat wybieramy się w Bieszczady i myślałam o tych kursach - http://fotoczadu.pl/ ale wydaje mi się, że podobne, są organizowane w większości miejscowości turystycznych. Myślę, że sporo może wynieść z takich zajęć, tylko wiadomo jak to z nastolatkami.. czasem ciężko się skoncentrować ;) Chociaż z drugiej strony, ma to być coś na zasadzie "nauki połączonej z zabawą"

Gość buurn
Jeśli rzeczywiście interesuje się fotografią to raczej nie będzie trudno się skupić.

Wszystko moim zdaniem zależy od tego czy dana osoba prowadząca kurs będzie umiała ciekawie o tym opowiadać. No bo nawet dla interesującego się fotografią dziecka - zależności między ISO a przesłoną nie będą wciągające...

Gość lepiej
A może zna ktoś jakiś kurs w okolicach Górnego Śląska? W Krakowie pewnie będą ale do Krakowa prawie stówka km.

Gość bateriaAAA
W wakacje ze Śląska się ucieka. Mi przypadł do gustu pomysł z kursami w Bieszczadach.

I to w większości większych miast :) Dla tych którzy na wakacje nie wyjeżdżają ;)

Gość klaudynatoja
Ale wydaje mi się, że takie połączenie wakacji i kursów, jest dość innowacyjnym pomysłem :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o naukę fotografii to polecam zajrzeć na blogi najlepszych fotografów jak np. http://piotrblawicki.com/

Gość gość
Ludzie troszkę inteligencji przecież to autoreklama.

Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!