Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem głupia i co tu robic

Jakbyście dziecku wyjaśniły takie zachowanie!!!

Polecane posty

Byłam u rodziców ze swoim 8letnim synem i nagle oni zaproponowali mi bym bo musiałam załatwić jedną ważną rzecz a tu syn opowiada mi że dziadek i babcia byli sami w pokoju , wszedł tam i widział że dziadek leży nagi na babci. Potem powiedziałam mu żeby spytał się dziadków wprost co robili bo nie umiałam tego wyjaśnic to zostało mu to wytłumaczana że to są obowiązki żony wobec męża, tak wyjaśnił to mój tato.

Matka tłumaczyła mi się tym że ojciec na nią naciskał żeby się kochali a małego zamkneli w sypialni i dziadek włączył mu bajki a wcześniej miałam zaproponowane by zostawic dzieciaka u nich. Teraz nie jestem w stanie uwierzyc że moi rodzice to robią. Wygarnęłam tylko że mój ojciec już to określił , że babcia spełniała wobec niego swój obowiązek a później że dzięki temu mały się wiele nauczy.

Gość Głupia Gocha
dziś czytałam artykuł w "Wysokich Obcasach", zeby rozmawiac z dziecmi o seksie. Nie moglam w to uwierzyc, ale 11 chlopcy juz zaczynaja sie masturbowac! Dzieci wiedza o seksie wiecej niz myslimy:) Uwazam, ze powinnas z nim szczerze porozmawiac, ze dziadkowie sie kochali, ze wiekszosc doroslych to robi, itd. Lepiej jak Ty mu to powiesz, niz bedzie rozmawial z kolegami w szkole i glupot mu nagadaja.

Gość Głupia Gocha
11letni chlopcy*

Gość renkapana
obciągnij młodemu na dobranoc :D

Gość żaneta23a
ssij dzifko

A trzeba było powiedzieć co i jak to by sienie pytał tylko wiedziałby ze babcia i dzieadek okazuja sobie miłość :) Tak to jest jak sie bajdy o kapuście opowiada :p

Gość To musi być prowokacja
:O bo chyba nie chcesz powiedzieć,że 8-latek nie ma pojęcia skąd się biorą dzieci?:O

Gość ale ci się musi nudzić skoro
takie durnoty wymyślasz :(