Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mną nie tak..

Facet mnie olał.. pocieszcie..

Polecane posty

Gość co ze mną nie tak..

Otóż, niby było okej, gadaliśmy, dobrze się bawiliśmy, mieliśmy miliony wspólnych tematów. Było okej, a On nie odzywa się do mnie teraz. Już z tydzień..:( Najgorsze jest to, że wiem że się odezwie i nie wiem co wtedy. Czy udawać że nic się nie stało?? Czy Go olać, zależy mi:(

Gość siedem mil stąd
1. pewnie ma inną :o 2. może jesteś typem księżniczki? :(

Gość co ze mną nie tak..
tzn. Typ Księżniczki czyli?

Gość aaaaaaaha
raczej na pewno ma inną , a może nawet codziennie inną ;) też go olej...albo poszukaj pocieszenia w ramionach innego

Gość co ze mną nie tak..
jesteśmy na stopie koleżeńskiej, chociaż czasem zdarza nam się trzymać za ręce...a Mi na nim zależy:( Kiedyś powiedział do kogoś że nie powinien mnie podrywać. Ale mimo to podrywał:P

Gość prawiczek z warszawy
Tydzień to przecież krótko. A jak się nie odezwie to nie kochał, a na co Ci facet który nie kocha? Może sama do niego napisz z zapytaniem czemu się nie odzywa?

Gość co ze mną nie tak..
Sama nie napiszę, głupio by mi było, poza tym ostatnio dwa razy pierwsza napisałam.. a w sumie, przecież to tylko kolega:( tylko szkoda, że ja do Niego czuję coś więcej..

Gość zniesmaczony johny
pewnie nie ma nic na koncie :D ale niektóre laski są naiwne a potem narzekają, że wszyscy faceci to chuje, latajcie dalej za takimi niedorozwojami emocjonalnymi to cywilizacja wyginie :O

Gość co ze mną nie tak..
przecież za nim nie latam.. Podoba mi się ot co.. I chyba jestem nim mocno zainteresowana. Ale właśnie.. powiedział do kogoś, że nie powinien mnie podrywać.. ale i tak mnie podrywał, jak zebrało się już na coś więcej, tzn. jakoś za dobrze nam się gadało i wogóle to przestał się odzywać. Boi się czy jak?