Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkazonaikochanka

zdrada a zdrada, facet-kobieta

Polecane posty

Gość matkazonaikochanka

jak to jest ze dla faceta to poprostu sex z obca kobieta co mega jara, a dla kobiety to kac moralny, wyrzuty sumienia na lata..?

Gość OneTwo
w niektórych krajach zdrajców nadal kara się śmiercią.

Gość hk,mujhkliu
"dla kobiety to kac moralny, wyrzuty sumienia na lata..?" Mów za siebie. Nie mam żadnych wyrzutów, bo to wina mojego męża, że zdradzam. Nie lubi robić minetki, a mój kochanek uwielbia. I jak tu nie zdradzać?

Gość wirtualny_wariat
całkowicie popieram Pani uzasadnienie, kobiety nie zdradzają, to nie powinno się tak nazywać!

Gość matkazonaikochanka
a jak? pozostaje zazdroscic facetom tego prostego myslenia, nie wnikania, rozmyslania itd

Gość wirtualny_wariat
kobieta kiedy zdradza to ma na prawdę ku temu powody i cierpi

Gość zdradzony7yb6ftv56fc54d455v8h7
no, moja kochana cierpiała tak 2 lata zanim ja przyłapałem

Gość OneTwo
A skoro któraś ze stron zdradza to znaczy, że coś jest nie tak. W najważniejszej swojej życiowej decyzji, wybór partnera na resztą życia, zjebaliście.

Gość matkazonaikochanka
onetwo ladnie powiedziane, a czasem to bardziej skomplikowane. zdardzony nie gadaj ze przez 2lata cie zdradzala! miala stalego kochanka czy jak? jak sie dowiedziales?

Gość zdradzony7yb6ftv56fc54d455v8h7
to nudna historia.

Gość OneTwo
:D Zjebaliście w bardziej skomplikowany sposób. Tak, czy inaczej zjebaliście.

Gość nie generalizuj....
ludzie sa rozni, i tak samo jak zdarzaja sie faceci, ktorzy nie maja zadnych skrupolow zeby zdradzic i nie maja po zdradzie zadnych wyrzutow sumienia, tak samo sa kobiety, ktore nie maja z tym problemu. I to nie tylko wsrod kobiet po ktorych od razu widac ze maja ciagoty do innych facetow, ale takze te z pozoru swiete i ktorychm na pierwszy rzut oka nigdy bysmy nie posadzali, czesto potrafia najbardziej nawywijac. Sama znam wiele takich kobiet. Mimo ze twierdza ze kochaja swojego partera, zdarzyl sie im skok w bok i zyja po tym normalnie, nic ich od srodka nie zzera.

Zdradziłam faceta z którym byłam 3 lata,był to mój pierwszy związek w życiu.. Podczas zdrady nie myślałam co mnie czeka po wszystkim,nie byłam pod wpływem niczego(alko itp) Zwyczajnie nie zdawałam sobie sprawy co zrobiłam. Ale po wszystkim myślałam ze umrę ze wstydu z bólu... Straszne doświadczenie Przyznałam sie natychmiast. Związek runął po3 latach,choć byliśmy zaręczeni... nie potrafiłabym chyba juz być taka jak dawniej,nie zasługiwałam juz na nic... Tak mi sie wydawało Ciekawa jestem jak facet kochający czół by sie w takiej sytuacji

Gość qdefrgthyjk
"ludzie sa rozni, i tak samo jak zdarzaja sie faceci, ktorzy nie maja zadnych skrupolow zeby zdradzic i nie maja po zdradzie zadnych wyrzutow sumienia, tak samo sa kobiety, ktore nie maja z tym problemu. " ta tyle ze takich facetow jest o wiele wiecej niz kobiet :P 'Ciekawa jestem jak facet kochający czół by sie w takiej sytuacji " zapomnij.. i on tez by szybko zapomnial i przeszedl nad tym do porzadku dziennego. faceci to egoisci.

Gość jap......
chyba jestem pojebany hk,mujhkliu "dla kobiety to kac moralny, wyrzuty sumienia na lata..?" Mów za siebie. Nie mam żadnych wyrzutów, bo to wina mojego męża, że zdradzam. Nie lubi robić minetki, a mój kochanek uwielbia. I jak tu nie zdradzać? zostaw męża idź do kochanka i na chuj życie sobie komplikować l

NIE ten charakter,zbyt mocno mnie to boli i wstyd mi ze tak zrobiłam. A podobno mam zasady

Gość nie generalizuj....
...nie mozesz wiedziec tego czy wiecej jest takich facetow niz kobiet. Moze ci sie tak co najwyzej wydawac, bo takie przypadki znasz, slyszalas o nich od innych a do tego dochodzi powszechna opinia ze jest wlasnie tak, ze faceci zdradzaja bez zmruzenia oka na prawo i lewo. Byc moze facetom latwiej to przychodzi bo ogolnie jest takie spoleczne przyzwolenie na rozwiazlosc wsrod mezczyzn, bo to ich czyni bohaterami, natomiast rozwiazla kobieta uchodzi za upadla. Ale wierz mi, kobiety maja nie mniejsze ciagoty do zdrady niz faceci, a roznica polega na tym, ze faceci raczej trzymaja sie z daleka od zajetych kobiet, dlatego takie maja mniej okazji do zdrady, natomiast kobietom rzadziej przeszkadza to, ze pojda na jeden raz z zajetym facetem. Nie bez powodu wiecej jest zonatych facetow majacych kochanki niz zameznych kobiet z facetem na boku. Co nie znaczy, ze one by tego nie chcialy.