Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komiwojazer

Cieta riposta od kobiety i co dalej?

Polecane posty

Gość Komiwojazer

Znamy sie od jakichs 2 miesiecy, poznalismy na czacie, byly dwa spotkania na zywo i z racji tego, ze dziewczyna lubi swintuszyc, na randkach dala sie calowac, dotykac, postanowilem jej zaproponowac maly wypad nad morze, badz masaz relaksacyjny. A ona mi pojechala tekstem, ze i to i tamto jest jednym fiu...em podszyte. Teraz nie chce sie ze mna spotkac, bo ponoc tylko mysle o jednym, a ona w ramach hipokryzji stosowanej obrzuca mnie wiadomosciami o seksualnym podtekscie. Jak ja okielznac?

Gość Namiętny brutal
Zrób tak. umów się z nią, w pewnym momencie powiedz jej że chcesz ją pocałować jak żaden inny facet i powiedz żeby zamknęła oczy albo lepiej zasłoń jej je opaską.Wstań włóż jej twardego chooja w pysk złap za kłaki i wypi.erdol tą kur.,we w gardziel :classic_cool:

Gość Komiwojazer
Moze i ciekawy pomysl, ale czy realny? Wolabym bardziej spokojne srodki jej zdobycia uskutecznic.

Gość Namiętny brutal
no to zrób to samo z tym że - zakryj jej oczy wyciągnij pół twardego chooja i zbij ją po pysku. Powinna zrozumieć gdzie jej miejsce.

Gość kojojihihhuj
Kiedy to bylo przed tym jak mnie poznales czy w trakcie ?

Gość KGFJDIHIDUF
niedopchnięta histeryczka "chciałaby a boi się"

Gość Igor_Warszawa
Kup jej Snickersa!

Gość hehe :D
Może chce, żebyś się o nią trochę postarał a nie wszystko od razu ;)

Gość pomarańczowy chooy
niedopchnięta histeryczka "chciałaby a boi się" Zgadzam się w 100%.Poparte doświadczeniem z taka osobniczką.

Gość lasencja cool
czego się spodziewasz, że odpiszemy Ci że laska jest głupia bo nie chciała z Tobą jechać na masaże nad morze ;p daj spokój. Jak spotykasz porządną dziewczynę to taki tekst nigdy nie przejdzie ;) tylko laski lecące na sponsoring się na to złapią ;p taką możesz zabrać nawet za granice ;p ogólnie to na czacie pisze się różne rzeczy, rzeczywistość jest trochę inna, dla kobiety pisanie o seksie a uprawianie go na pierwszej randce to dwie różne rzeczy. może mieć luźne poglądy co wcale nie znaczy że jest luźna w obyczajach.

Gość Komiwojazer
cyt.: niedopchnięta histeryczka "chciałaby a boi się" Zgadzam się w 100%.Poparte doświadczeniem z taka osobniczką. Po jakim czasie poszla z Toba do lozka?