Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wprost ot tak

O czym marzą kobiety ?

Polecane posty

Gość wprost ot tak

Kobiety najczęściej fantazjują o seksie z nieznajomym. Z facetem, który nie wie, gdzie kobieta mieszka, jak ma na imię. Spotykają się tylko raz, w konkretnym celu i nigdy więcej się nie zobaczą. Kochają się mocno i namiętnie, na plaży, w windzie, na wybujałej łące...

marzą o takim facecie jak ja - przystojnym z dużym penisem, który ma to coś w oczach i nie jest zniewieściałym pantoflem domowym a pewnym siebie namiętnym brutalem.

marzę o brutalnym seksie czasem ale to sa fantazje nie wiem czy w realu by mi sie spodobalo

są przynajmniej 2 rodzaje marzeń/fantacji: 1- takie które chętnie chciałyby zrealizować z kimś odpowiednim ;) 2- takie o których lepiej żeby nikt się nie dowiedział :P tak wyczytałam :classic_cool:

Gość o ksiecciu z baki
z mieszkaniem, samochodem... zebym nie musiała praowac nigdy i jezdziec na wakacje, urodzic mu dziecko i miec w dupie wszystko, chodzic na zakaupy i kupowac co mi sie tylk spodoba:)

A ja tak sobie myślę, że kobiety marzą o tym, czego nie mają. Jak mają czyłego partnera to marzą o brutalu. Jak facet nimi pomiata to marzą o czułym kochanku. Jak mają kilkoro dzieci i nie mają czasu na sen, to chciałyby być samotne. Jak są samotne to marzą o wielkim domu z dużą rodziną. Jak nie wiedzą jak przeżyć do pierwszego to marzą o milionerze. Jak mają miliony to chiałyby być z jakimś wagabundą i spać pod gołym niebem. itp. itd. Nie dogodzisz, Panie, nie dogodzisz...

To jaką ja mam sytuację, Satyrze, jeżeli marzy mi się pantofelek? :) Nawiasem mówiąc, faceci mają tak samo. :classic_cool:

niektóre marzą o tym żeby się wyspać i żeby im nikt w tym nie przeszkadzał;):D

-> Dekalogowata, nie wiem jaką masz sytuację, ale widać pantoflarza nie masz, skoro o nim marzysz. ;-)

nie wszystkie kobiety marzą o seksie:P:P:P,

-> ABS - i takie właśnie motto każę sobie wytatuować na moim dużym brzuchu! Właśnie tego szukałem!