Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta887

pozowanie do aktów, a związek

Polecane posty

Mój mężczyzna jest zazdrosny, ponieważ pozowałam do aktów ... Albowiem byłam na 3-4 sesjach i wszystko teraz rozchodzi się o te zdjęcia. Dodam, że nie były one jakieś specjalnie wyzywające, bardziej w kierunku aktu artystycznego. Teraz nawet jak jadę na sesję portretową, to jest zazdrosny. Zaproponowałam nawet żeby jeździł ze mną na zdjęcia (mimo, że wielu fotografów uważa że nie powinno się zabierać osób trzecich) ale on stwierdził, że nienawidzi tych zdjęć i tam zdechnie ... Już nie wyrabiam, mam dosyć ... ... Co sądzicie ?

Skoro jesteś mężatką powinnaś brać pod uwagę jego zdanie. Jeśli on sobie z Twoim zajęciem nie radzi no to chyba sprawa jest jasna. Chyba, że te zdjęcia są dla Ciebie ważniejsze :P

A sorki....mężczyzna nie mąż. No to w takim razie dokonaj prostego wyboru: co się dla Ciebie bardziej liczy i po sprawie.

Ale dlaczego mam wybierać, skoro to on sobie nie radzi z zazdrością ? Teraz jest o zdjęcia zazdrosny (nawet o te portretowe) ... to w takim razie co będzie następne... Czego nie będę mogła robić, bo on sobie z tym nie będzie radził ? Według mnie problemem tu jest zazdrość, a nie zdjęcia ... ale może się mylę.

Związek to sztuka kompromisu. Pytanie czy obydwoje do tego dojrzeliście. Po Twoim ostatnim poście wnioskuję, że chyba nie.

I coś jeszcze. Akurat akt artystyczny potrafi być BARDZO wyzywający. Te Twoje zdjęcia są robione u jakiś poważnych fotografów, coś się z nimi dalej dzieje, czy to tylko taka sztuka dla sztuki???

no, szczerze mowiac nie znam normalnego faceta,ktory kocha swoja kobiete i nie przeszkadza mu to ze ktos inny ją oglada nago. nie wazne czy to na plazy topless,czy podglada Cie w sklepowej przymierzalni,czy robisz sobie zdjecia-nieistotne,facet uwaza ze pewne czesci ciala kobiety powinien ogladac tylko on. powinnas sie raczej dziwic gdyby mu to nie przeszkadzalo zupelnie:) w sumie ja tez bym nie chciala gdyby moj chlopak pozowal do artystycznych zdjęc wystawiając pisiora fotografce :)

Gość Kasia....
Miałam podobny problem. Dlatego zrezygnowałam z aktów.

Twój facet ma racje:) Powinnaś starać się Jego zrozumieć...Ty pozowałaś wcześniej i jest to dla Ciebie normalne musisz wziąć pod uwage to ze dla Niego jest to coś nowego i nie chce aby inni mężczyźni ślinili się na widok Jego kobiety :)

Sprostowując, zdjęcia były robione u poważnych fotografów, ale były to sesje niekomercyjne, czyli nie dostałam za to wynagrodzenia (zdjęcia do portfolio). Dodam, że były to 3-4 sesje, i w związku z jego zazdrością POSZŁAM NA KOMPROMIS i zdecydowałam się zrezygnować z aktów i zaproponowałam żeby jeździł ze mną na zdjęcia portretowe itp. Ale on jest dalej zazdrosny. Mówi że nienawidzi tych zdjęć, że zdechnie tam. Wiadomo przecież że w ubraniach też można wyglądać seksownie, nawet bardziej niż bez... Potrafi być nawet zazdrosny że się ładnie ubiorę, albo że zatańczę na imprezie z kolegą ... Na początku się do tego nie przyznawał, że mu to przeszkadza, a teraz co chwila obraża się na mnie, sprawdza mi pocztę, wypytuje, awanturuje się ... Zależy mi na nim bardzo, ale zaczyna mnie to męczyć po prostu. Związek powinien opierać się na zaufaniu, tak mi się wydaje. Chciałabym także żeby mnie wspierał w tym co robię, a nie tylko utrudniał ... przez jego chorobliwą zazdrość. Jakie to życie z takim człowiekiem ? Co nie potrafi docenić, że ma piękną kobietę, tylko chciałby ją zamknąć w klatce dla siebie ...

Gość Ja mam tyle samo wzrostu
To go zostaw i przestan jeczec :O

"na chuj sie tu kurwa zalisz" - ile ty masz lat ? Mamusia nie pilnuje, żebyś chodził do szkoły ... Czy może tatuś pije i wraca z kolegami pedałami ?