Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaaaanonimowa

jestem przerażona!

Polecane posty

Gość osobaaaanonimowa

Mój młodszy brat jest już AMERYKANINEM! tak niemoralna jest Holandia, do której muszę wracać :( Może uda mu się założyć SZCZĘŚLIWĄ rodzinę wiecie. TYLKO JAK ON TO ZAMIERZA zrobić? Na razie MARZY wam powie MARZY o dziecku z prostytutką bo to jeszcze by widział od czasu do czasu, a co innego to już w ogóle. I że mam rację - miał wyjechać do USA dawno temu, gdy jeszcze był piękny i młody... a teraz... taki stary ... która go tam zechce BEZ DZIECI. Bo z dziećmi widzi że by mógł tam być. Tak 2 dzieci po rozwodzie, ale sam? I wiecie - zaś źle bo on nie miał wyjechać do USA. No i dlatego jest w tej Holandii i tyle... Ale żeby NA MORALNOŚĆ być Amerykańcem to koniec świata powie. I że miał robić zdjęcia - i mógłby wiecie - to by mu dali. W zakładzie fotograficznym, pogrzebowym też bo dobra rodzina - jedynie do kościoła nie chodzili. Czemu pogrzebowy mu pasuje? Po starszym pewnie. Nie ja też byłam na pogrzebie w Holandii. No nie całkiem, ale wynosili zwłoki z kościoła - tylko katafalk stał i było pełno dymu z kadzideł. Stąd też ma zakład pogrzebowy. Z lodówki mi powie - też. No wiecie - chciał być lekarzem, coś by mu tam musieli dać. TRUPY UBiERAĆ - i z niego leja, że miał tak się nie przejmować ...wiarą mu powiedzą i tyle. Ale to jest skomplikowane. On sam z siebie by tak nie skończył, a te 2 nauczycielki to mu bardzo pomogły. Czemu to sie tak stało, że zamiast z ojcem przy takiej matce on zaczął słuchajcie w szkołę wierzyć. I przegrał. Ojca też i tyle warta szkoła. Ta matka miała racje wiecie - 100%. No 99% może bo szkołę zawsze można poprawić i tyle. A on? Co by mu jeszcze zostało. Zdjęcia póżno ale coś by mu też dali. Woli lodówkę mi powie - i słusznie. I tyle. I wiecie - coś bym tu napisała, ale po co? Niech sie przyjrzy temu USA czy to tylko są zdjęcia ze ślubu czy coś więcej. Może tam by któraś chciała i by przyjechała do Holandii, nie? Pracę ma , wszystko ma. Czy to jest realne? Ale jest to jakiś pomysł wiecie. A nie lesbijki dwie z Holandii. Czy z innego kraju? Najlepiej USA i tyle wiecie. I to jest pomysł i jest OK , normalnie. Kurde - czy to są ludzie w ogóle ci Holendrzy? Jedna Rosjanka mówiła jednak - Niemiec też człowiek. No właśnie - to Holender też i tyle. Skoro Niemcy to ludzie to Holendrzy też i tyle. Wiecie - niech sobie myśli tą Amerykanką , tak go zostawiam bo wiecie - niech już nie myśli o dziecku z lesbijką. Tam może sobie poszukać - może któraś nawet uczy gdzieś tam i tyle. Kto wie? Może jakiś Polak/Polka chciałby/ałaby wyjechać do USA i szuka nauczyciela/lki - nie wiadomo. Akurat wszyscy do końca w Holandii chcą siedzieć jak mój brat. Ludzie - zwłaszcza z Polski - to przecież wielcy podróżnicy są. 🌼

Gość Mirabelllla
wydajesz sie byc madra, czemu piszesz takie pierdoly i nie bierzesz lekow?

Gość osobaaaanonimowa
On tak może wyjechać też znając się z Amerykanami/Amerynkami w Holandii. Tylko tak - na morze już nie jak chce iść na policję I TAM POWINIEN IŚĆ bo ten jego ojciec to ja tego nie rozumiem. Wiem tylko że został POŻARTY na koniec, ale to cicho i tyle. I dlatego tak głupio wyszło i tyle. Bo po człowieku, który jest zjedzony nie zostaje nic. I ta żona go potępiła w sumie za to, że nic z niego nie zostało, a tego nie rozumiała, a jaki był jej ojciec tego też nie wiem i też nic jej nie powiem tej kobiecie. Bo może to samo i go zainfekowała i tyle. Matki jej też nie znam i tyle. I koniec w sumie. Morze - tak jak ojciec tej kobiety - teraz na morze. Z zakładu pogrzebowego na policję i to wszystko. I to jest normalne a reszta nie. I tak będzie i tak wolał bo tak ma USA a z morza nie będzie miał i do kitu. A tak będzie se wiedział wiecie byle co z USA. I wiecie - to jest normalne dla niego, a nie takie coś. I na policję TAK może iść albo z małzeństwa i dzieci. I tyle. Tak sam nie pójdzie. No i to zostanie - z lodówki do lodówki i musiałby sobie wiecie ten zakład pogrzebowy czymś ograć. I on dobrze wie czemu PASUJE do tego zakładu pogrzebowego - ten ojciec chyba się zastanawiał co robić i chyba źle to wymyślił wiecie i tyle. Bo mieli mieć zakład pogrzebowy i by było OK wiecie, a tak to tak - czemu z morza poszedł nie wiadomo, czemu tyle gadał nie wiadomo, czemu coś tam nie wiadomo - na tym morzu się znalazł. Może też coś tam - bo to zakład pogrzebowy taki? Jedynie trumień nie ma? Nie wiadomo. Także on tam może iść bo tak i już. On tam już wie dobrze czemu. A poza tym słuchajcie - przecież on jest taki życiowy wiecie. Czemu znowu nie? Ale to jest NORMALNE i jest coś normalnego i O TO CHODZI wiecie. A co on sobie zrobi to jego sprawa jest i tyle. I tak miałby rodzinę a tak? I tyle. No on powie każda by mu powiedziała - coś ty zrobił. No ale gdyby cos - to w sumie tyle mu NORMALNIE zostaje Z RODZINy i na policję. Może ten ojciec na policji miał być? NIE wiem i tyle. Coś tam jest źle i tyle. Z kasą na pewno. Obłowił się wiecie na tym morzu, pózniej coś dłubał - co tam nadłubał to jego, reszta musiała robić i mieli go gdzieś, a on wiecie - wszystko gdzieś, forsę i tak miał i co? I tyle z całości :( Zdenerwowali sie na niego i tak sie skończyło i tyle. Czy kochał swoją żonę? Nie wiem. Zależy jaki miał stosunek do dzieci. I tyle. Te języki tez jakieś takie - po co mu tyle. Ale byłby przedsiębiorcą pogrzebowym dobrym. Ale np. swój statek by mu pasowało mieć i coś przy morzu ale nie pływać , kiedy na ląd, wszystko daleko od morza. To co on tam robił? I wiecie tego nie rozumieli bo ja nie wiem czy i jak pieniądze zarobił, ale tych pirani nie rozumieli na pewno i tak go załatwili :(

Gość osobaaaanonimowa
Wiecie co no to zostaje mu pieprzyć PO MNIE że ojciec miał mieć zakład pogrzebowy jak tak na to patrzy. I po starszym mu to zostaje. On też miał mieć zakład pogrzebowy I TAK BY SIĘ OŻENIŁ a z tych kwiatków nie wiecie. Bo oni sie zastanawiali CO MU DAĆ. No kopa w zadek, ale zakład pogrzebowy też mu pasuje i młodszemu też, a ja tez mam w rodzinie zakład pogrzebowy. Tak tyle ile i koniec. No zobaczymy co będzie dalej. Bo ten starszy by się mnie zapytał - jak nie kwiatki to co. Zakład pogrzebowy. A ten młodszy też. A ciekawe, że dobrze by stali wiecie o ten biznes. Bo to wiecie - byle co tam, ale trzeba dobrze o to stać. A o co ma stać ktoś kto ubiera zwłoki? O i tyle. ? No teraz już sobie jakoś wszyscy poradzimy. Ja też i tyle. Bo wiecie - bez tego zakładu pogrzebowego ten młodszy powinien na tę policję umieć iść SAM bez dzieci i tyle. A ten starszy hotele mu zostają a w sumie on grabarz. Może chcial być grabarzem? NIe wiadomo. No taki ma charakter i tak go należy traktować dla mnie - myślenie mordercy. No i tyle. Cdn. :(

Gość osobaaaanonimowa
A wiecie - no to sie zgłosić na policję i stać se o zakład pogrzebowy jakiś. I ma prace do końca życia czyli ojciec miał mieć zakład pogrzebowy i tyle. Co miał robić żeby tak nie skończyć i tyle. I koniec. Reszta to sprawy rodzinne - niczego już się dalej nie zmieni. A PO CO? Bo tak i już :(

Gość osobaaaanonimowa
I tak wiecie ma zaś inna lodówkę z jedzeniem że zwłoki nie jedzą albo coś tam. Dosłownie tak to wygląda. A czemu on jest przy jedzeniu? Kto tam był kucharzem? Ojciec na statku, ale morza nie ma. A morze jak ma mieć? Morze z książek - to mnie musi w necie znaleźć i z książek mu dam morze, ale to będę wiedzieć komu daję morze wiecie i tyle. Bo go zeżrą i po nim za opłatek bo nie miał jeśc tego. Miał to zostawić do badań dosłownie. CO TO JEST? I by wyszło, że cud i tyle. A on to zeżarł i wysrał za przeproszeniem. On to do dziś miał zostawić BO TAK I JUŻ. On tego nie rozumie ale tak miało być. Ja to rozumiem bo przez niego ZA TO dostałam wciry straszne, że to zeżarł - niewychowany bachor mu powie Pan Jezus i go smoli.