Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piczkaxxxxxxxxx

aaaa ! ratujcie !z chińczykami czy sie dogadam

Polecane posty

dogadam sie z chinczykami po angielsku >? chyba dostalam robote w chińskim markecie ! no właśnie chyba , żadnego polaka wsród sprzedawców i ledwo sie dogadalam z tą kobietą , jedyne co mówiła to dzisiaj , jutro , praca , od 9 do 19 , 5 zł godzina . jutro tam pojde na 9 tylko czy sie jakos z nimi dogadam o umowe o prace ? jak nie znają angielskiego to co to będzie , jeszcze mnie wychujają ratujcie !

Gość ummmmmmmmmhmmmm.
tylko 5 zeta za godzine? słabo , na promocji w tesco wiecej zarabialam hehe

Gość ja pierdoleeeeeeeee
5 zlotych za godzine?? chyba ochujałas,e idziesz do takiej roboty..w dodatku u zajebanych chinoli:O wstyd:O

bądz miła, nisko trzymj głowe, jak coś do ciebie mówią i skończą to przytaknij z uśmiechem, pamiętaj głowa nisko !! bądz skromna i nie rób hałsu. Oni tak gadają, to normalka.

to na pewno chińczycy ? może japończycy ? masz pewność ? skromnaaaaaaa musisz być, chyba Cie nie ochujają bą są uczciwi zazwyczaj i bardzo uprzejmi ale wymagający od pracownika 100%

tylko po jakiemu , jak tam weszlam to myslalam ze jakiegos polaka zawoła zeby ze mna pogadal a ta do meza po chinsku cos napieprza i wez tu taką zrozum. umowe trzeba jakąs podpisac czy jak

chiński market to chyba chinczycy , nie wiem jak odróznic ich od japonczykow ja z reguły nie robie halasu i jestem cicha , takze spoko

Gość piloss
takie kurwy jak ty psuja rynek pracy i pokazuja ze polacy to takie gowna, ze nawet robote z a 5 zlotych wezma, zenada:O skonczylas szkole specjalna ze do lepszej pracy nie mozesz isc? to juz chyba lepiej sie kurwic niz pracowac za takie grosze:O

niestety to bardzo małe miasto i na lepsza robote po ogólniaku nie licze, 1000 zł spokojnie starczy mi na moje wydatki takze nie mamco tragizowac 🖐️ skoro wolisz byc dziwką to już twój wybór 🖐️

Gość kotomysz
ozesz k....za 5 zl? Zgłoś to do PIPu, jak można się tak poniżać i jeszcze u chinoli!

troche poszperałam w necie i duzo chinskich marketow zatrudnia na czarno ludzi , ciekawe czy moge liczyc na jakąs umowe czy mam sie zastanawiac czy jednak mi zaplacą czy nie

Gość LunaLunaLuna
na jaka ty umowe liczysz-bo chyba nie o prace:O na umowe-zlecenie tez raczej nie licz, bedziesz zasuwac na czarno...

piczka miej ambicje, na pewno są gdzieś w twojej miejscowości inne miejsca pracy, na prawde, za 5 za godzinę sie po prostu nie opłaca.

Gość 22modliiiiszka22
nei wiem czy będziesz miała umowe o prace, aj pracowałam bez... :/ oni slabo mówią i po polsku i angielsku jedynie jakieś codzienne zwroty

Gość LunaLunaLuna
stawka 5 złotych za godzine wyklucza umowe o prace-bo z taka stawka nie wypracujesz pensji minimalnej:O

Gość jap......
ja pierdole za 5zł\h nawet spojrzeć bym się nie chciał i u żółtków autostradę wybudowali nam,tak że nawet nie licz ze zapłacą ci ta jałmużnę

na czarno nie na czarno , byle płacili , co wy myślicie ze po ogólniaku będe startowac na dyrektora jakiejs renomowanej firmy ? 🖐️ od czegos trzeba zaczac , brac co jest a nie tylko wybrzydzac juz ostatanio mialam propozycje sprzątania domów jednorodzinnych , ale oczywiscie kazdy odradzał bo jak cos zginie to od razu bedzie na mnie i w ogóle , teraz nie bo 5 zl za godzine ... wole robic na czarno i miec tysiaka w kieszeni niz siedziec w chałupie i nie miec potem co na dupe załozyc

Gość LunaLunaLuna
to 5 zlotych to chociaz na reke czy brutto? bo nawet jak na reke to musisz zapierniczac 200 godzin zeby 1000 wyciagnac..litosci:O

po prostu powiem im zeby mi płacili zawsze na koniec dnia to 50 zł i chuj . no niestety mieszkam w bardzo małej wsi i tu nie ma pracy, wiesz jakie tu jest bezrobocie ? ludzie jezdza na truskawki , śliwki , moja mama dzis byla na 5 godz i zarobila 30 zł , tu sie każdy chwyta czego moze , rozumiem miec ambicje kiedy jest jakiś wybór , ja go nie mam

dziewczyno, ja też jestem po ogólniaku i jakos wyciagam 8 za h :o

Gość u mnie w chinskich marketach
ci chinczycy normalne dogaduja sie po polsku wiec mysle ze problemu nie bedzie

Gość LunaLunaLuna
no rozumiem:( tylko nie daj sie wydymac tym chinolom:O

ale racja, za 5zl w zyciu nie poszlabym pracowac :o Ja po ogolniaku poszlam na produkcje, praca po 8 godz od pon do pt i miałam 1600 na rękę i to była moja pierwsza praca. Już lepiej idz na ulotki, tam ok 7-8zl placa a jak bedziesz cwana to pojdziesz do dwoch firm i jednoczesnie bedziesz roznosila te ulotki i masz dwie wyplaty. Moj brat na samych ulotkach nieraz wyciagal 3 tys bo wlasnie poszedl do kilku firm i od razu po 5 ulotek z roznych firm roznosil

o co jak co ale dymac sie tam nie dam , z reszta nie widziałam tam zaplecza :classic_cool: 🖐️ cre , gdzie wyciągasz 8 zł za godz ? w tym miescie jest tez duza firma gdzie dobrze płacą , produkcja pralek , składałam tam 2 razy papiery i nic

dodam, ze tez mieszkam na zadupiu

Gość 5 zł za godzine
haha. no ale jak się nic nie umie to dobre i to :D