Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaabb

cytologia nadżerka

Polecane posty

Gość onaaaaabb

Witam. Miałam pobierane wycinki z szyjki macicy i skrobanie kanału szyjki gdyż mam III cytologiczna i podobno bardzo duża nadżerke. Strasznie boje sie wynikow. Od jakiegos czasu pobolewaly mnie plecy, jajniki tez od bardzo dawna, w dodatku czasem krwawilam po stosunku i mam skurcze nog nie wiem czy to wszystko moze miec ze soba jakis zwiazek . Teraz pojawil sie straszny bol brzucha wiaze go wlasnie z tym zabiegiem .Strasznie boje sie wynikow . Czy ktos byl w podobnej sytuacji ?

Gość onaaaaabb
naprawde sie boje

Gość aurora - 21 lat
ból jajnikow i plecow - jesli boli cie kregoslup to bol z kregoslupa moze promieniowac w okolice ukladu rodnego. bol kregoslupa w odcinku ledzwiowym. jesli chodzi o III stopien cytologii - znaczy ze moga byc komorki nowotworowe, ale to tylko podejrzenie, nie musi tak byc, wazne jest aby NAJPIERW wyleczyc stan zapalny pochwy, a potem zrobic zabieg. jestem po zabiegu WYMRAZANIA. mialam BARDZO DUZA NADZERKE. nie boj sie, nie wpedzaj sie niepotrzebnie w stres. bo twoje cialo reaguje na to fizycznym bolem. wiem ze latwo mowic, ja mam problem bo od lutego NIE MAM CZUCIA W POCHWIE, zupelnie nic. zero. nikt nie jest w stanie mi pomoc. bylam u 9 lekarzy. okolo 25 wizyt. i ginekologow i chirurgow i neurologow.

Gość aurora - 21 lat
jesli masz nadzerke - to masz stan zapalny jeszcze? czy juz go wyleczylas?? majac nadzerke NIEZAGOJONĄ lepiej jakbys przez jakis czas powstrzymywala sie od wspolzycia, jako ze jest to rana, tak, wiec drazniona jest ciagle przez penis, i nie jest w stanie sie zagoic. oczywiscie nie podwazam ze nie ejst potrzebny zabieg. duza nadzerka sama nie wygoi sie , trzeba jej pomoc. ale najpierw pozbyc sie zapalenia.