Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pajkania

Chusteczki nasączane- ranking najlepszych - Bella Happy

Polecane posty

W sklepach jest mnóstwo produktów pielęgnacyjnych dla niemowląt i dzieci. Zrobiłam ich przegląd, ponieważ przetestowałam większość z nich. Chusteczki nasączane: 1. Bella Happy- chusteczki delikatne dla skóry dziecka, mocno nawilżane, można umyć całą pupkę. Występują w kilki wersjach bezzapachowe, sensitive, mleko miód i uniwersalne z witaminami. Dla noworodka dobre są te bezzapachowe, bo na 100% nie ma możliwość żeby podrażniły skórę. Ja osobiście używam tych pomarańczowych na przemian z zielonymi (z jadwabiem). Można je kupić w okazyjnych zestawach na 4 lub 6 sztuk. Kupuję je przez internet na Allegro http://allegro.pl/ch...1608878523.html 2. Delfi aloe vera -pięknie pachną, bardzo świeży delikatny zapaszek. Nie zdarzyło mi się żeby dziecko miało podrażnienia z tego powodu. Można je kupić w taki fajnym plastikowym opakowaniu i wtedy chusteczki już nie wysychają. 3. Babydream- chusteczki z rossmana, są średnio nawilżane czesem trzeba było użyć kilku sztuk żeby porządnie umyć pupę, gdzie w innych wystarczyła 1 chustka 4. Pampers- chusteczki pampersa są mocno aromatyzowane, mają bardzo bardzo intensywny zapach, co uważam za minus, bo uczulają już lekko podrażnioną skórkę:/ występują w wersji clean&play i baby fresh. Uważam, że są troche za drogie. Jakość jest taka sama jak w powyższych chusteczkach, a cena wyższa ;) Można je dostać w pakietach promocyjnych po 6 szt. ale cena i tak wysoka. 5. Dzidziuś- fajne chusteczki, tanie, przyczepić się nie moge 6. Huggies- żadko widuję je w sklepach więc jak już gdzieś je widziałam to były drogie i nigdy nie miałam okazji, żeby je kupić, więc sie nie wypowiadam:) 7. Nivea baby- nivea dla dzieci są chyba tak samo uczylające jak nivea dla dorosłych np do demakijażu. Moja Kruszynka miała straszną wysypkę po nich. Po 1 opakowaniu zaprzestałam ich kupowania. Mało nawilżane. 8. Cleanic- bardzo fajne chusteczki, dość nawilżane, ładnie pachnące. Zapachem podobne do Happy pomarańczowych, tylko droższe od Happy, bo nie ma ich w promocjach 9. Bambino- zapaszek mają czasem taki nieprzyjemny, ale to może jak długo już są otwarte. Dość szybko wysychają. 10. Bobini- dobre do mycia rąk :) Wszystkie chusteczki pakowane są po 72 szt. niektóre po 64 szt. Ja osobiście używam zarówno pieluszek jak i chusteczek Bella Happy. Wysoka jakoś, super cena. Bardzo jestem zadowolona:) Czekam na Wasze spostrzeżenia :)

Gość ja widziałam u 3,5latki szośtk
ja używam huggiesów, bo są dobre dla alergików, nie mają zbędnych substancji zapachowych, olejków itp. dobrze wycierają ,

Gość mama isi
czesc ja tez uzywam pieluszek happy i chusteczki happy czerwone bardzo czesto, wypowiem sie na temat chusteczek huggies- są okropne bo są papierowe i się rwą, nie sa z tego materialu co wszystkie inne chusteczki tylko nasączony papier. Są jeszcze jedne chusteczki do których nie chcialam sie przekonac ale naprawde polecam. To chusteczki dada z biedronki. Ale tylko te zielone z lanoliną. Naprawde swietne-odpowiednio nawilzone, nie uczulają i pieknie pachną.

Teraz bobini dla nas sa super, zamykane opakowanie, mocno nasączone, Pampersy są drogie ale super nawilżone Nivea są suche cleanic takie sobie huggisy strasznie się rwą, słabo nawilżone

Huggiesy trafiłam ostatnio dodawane jako gratis do pieluch, sprawdzają się świetnie, mały ma po nich ładną skórę (a skórę ma bardzo delikatną)- ale faktycznie trochę się rwą. I nie są ułożone odpowiednio, tzn. po wyciągnięciu jednej nie wysuwa się kolejna, to problem jak ktoś trzyma w pudełku. Ja używam chusteczek Carrefour (z "1") bo nie podrażniają skóry (jak np. pampers), są dobrze nawilżone (w przesiwienstwie do Babydream), ładnie pachną, nie zostawiają lepkiej skóry (jak np. Dada) no i są taniutkie, miesięczny koszt jest niewielki.

Gość LunaLunaLuna
tylko Huggies Pure

Gość mamadzieic26
u nas takie jakie są w promocji są najlepsze :)

ja kupuje takie chusteczki które wychodzą najtaniej akurat, miałam raz pampersy sensitive i wcale nie są mocno aromatyzowane,śmierdzące to ma pampers pieluchy sleep&play :p a pampersy te chusteczki kupiłam bo były akurat tańsze od dzidziusia ;) teraz udało mi się kupić 6cio pak tych z dzidziusia w promocji,a aktualnie używam z Happy tych mleko miód ;) miałam też bambino i gaga. Do żadnych nie moge sie przyczepić oprócz Gagi....tak paskudnie śmierdziały, że nie zużyłam opakowania(dobrze, że jedno na próbe kupiłam :D