Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna migotka14333

baba ze schizofrenia chce mi zrujnowac rodzine!!!!

Polecane posty

Gość panna migotka14333

Musze sie komus wyzalic, bo ta sytuacja zaczyna mnie juz draznic.... poznalam mojego meza piec lat po jego rozwodzie, zalozylismy rodzine, jestesmy szczesliwi. Wzielismy slub cywilny, a teraz niedawno uniewazniony zostal koscielny, wiec pobierzemy sie i przed Bogiem. Wszytsko bylo pieknie i super, ex miala z nami dobry kontakt tez sobie z kims zycie ukladala, synek meza do nas przyj3ezdzal, duzo czasu razem spedzalismy. Normalnie sielanka. I nagle bomba ---- ex wyladowala w psychiatryku. Zwinela ja z jakiejs meilny policja, agresywna, pijana, pod wplywem jakichs lekow czy innego swinstwa. wczesniej miala epizody schizoidalne, ale brala leki i nie bylo wiekszych problemow. teraz nie daje nam zyc!wydzwania do mojego meza, mowi ze ma do niej wrocic, ze jemu sie tylko wydaje, ze mnie kocha...ze zadnego slubu koscielnego nie dopusci, ze mnie zabije....z dzieckiem widywac sie nie mozemy, sytuacja jest chora przez nia:/

Gość panna migotka14333
przez te wariatke moj maz nie ma kontaktu z synem

Gość TOnek
no ale czego ty od nas oczekujesz? :o masz 20 lat? ze szukasz porady w takiej sprawie na forum?

Gość false fikka
trzeba to ogarnąć od strony prawnej, ustalić kto sprawuje opiekę, ile widzeń itd.

Gość panna migotka14333
nie mam po prostu z kim o tym pogadac...i tyle.sorry ze zawracam glowe.

Gość Buhahaha haha ha
Witaj ponownie. A po co twoj mąż jezdzi do niej do szpitala? Ludzie juz ci mowili zebys złożyła zawiadomienie o nekaniu na policji. Czy to zrobilas?

Gość TOnek
to wspolczuje ze nie masz z kim pogadac

Gość TOnek
nie no co wy, ona nie podjela zadnych krokow oprocz pisania na forum na to ma czas

Gość Buhahaha haha ha
To nie rozmawiacie o tym z mężem? Jemu to nie przeszkadza to moze faktycznie nadal ja kocha

Gość panna migotka14333
nie jezdzi juz do niej, zablokowal tel, ale ona teraz wysyla smsy do mnie - w stylu "zabije cie ku....wo" itp. rozmawialismy z dzielnicowym - i niestety, (moze sie myli?), ale jak delikwent jest niepoczytalny to za wiele mu za to w kwestii stalkingu nie zrobia:/ sytuacja jest patowa....a pogadac nie mam z kim bo siedze sama na dzialce dziecko spi a maz w pracy wiec liczylam na was dobre dusze

Gość panna migotka14333
nie no przestan nie mozna kochac kogos kto cie tak skrzywdzil w zyciu nabruzdzil i nagnoil...maz wrecz ja znienawidzil i w sumie nie ma sie co dziwic, ciezko lubic wariata

Gość Buhahaha haha ha
A ty juz nie mozesz zablokować jej numeru? Czy zgłosiłas sprawę na policję? Groźby które wzbudzają uzasadniona obawę sa karalne, moze nie pojdzie do więzienia, ale zostanie zastosowany środek karny w postaci umieszczenia w zakładzie psychiatrycznym. Caly czas marudzisz, a nic z tym nie robisz:o