Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foxy30

lekki wózek

Polecane posty

Gość foxy30

Witam Poszukuje naprawde lekkiego wózka: sama gondola tylko, spacerowo-głeboki lub wielofunkcyjny?!

Gość leviroo duo
tani ,lekki i ladny

Gość foxy30
Dla mnie lekki oznacza nie wiecej niz 13/14kg

Gość leviroo duo
Rama:ok.11kg Gondola:ok3kg Siedzisko:ok.4kg. miesci sie w normie :) no chyba ze szukasz czegos innego

Gość foxy30
Wizualnie bardzo mi sie podoba, czytam teraz opis :)

Gość foxy30
Moze jeszcze ktos jakis poleci, niekoniecznie wielofunkcyjny ale lekki

Gość leviroo duo
ja chorowalam na maxi cosi mura 4 ale znalazlam ten i jestem zaskoczona cena i tym jak wyglada:) naprawde uwazam ze warto :) jest jeszcze leviroo core ale jakos nie jestem do niego przekonana:)

Gość waasssssa
jane slalom

Gość leviroo duo
fajne te wozki:) ten jane slalom super.szkoda ze nie ma czterech kolek.

tez moge polecic jane slalom pro miałysmy i był wykorzystany b. długo :) teraz jezdzi w nim cora kolezanki :) nie ciezki i fynkcjonalny , łatwy w prowadzeniu

ja mam JANE slalom, i nie jest ciężki, daje z nim rade bez problemu, ale czytałam że symbio GRACO są jeszcze lżejsze, chyba coś koło 7 kilo :)

Gość Kokossannka
ja właśnie dlatego chcę kupić symbio, bo mi się wydaje że jest najlżejszy, jak byłam ostatnio w sklepie to chyba wszystkie podnosiłam, i on wypadł najlepiej, ale jeszcze nie kupiłam - może jakieś użytkowniczki podpowiedzą jak się nim jeździ?

Gość karmelikowa
to prawada, symbio jest fany i lekki, jakbym miala miec inny ciezki wozek i sie z nim meczyc to bym rady nie dala, a tak sama przeniose, podniose i wniose :)

Gość .kukułka.
Jane Nomad jest lżejszy od Slalom i ma 4 koła. To chyba jeden z najlżejszych wózków. Ja mam ponad 1,5 roku i jestem mega zadowolona

Gość .kukułka.
sprawdziłam Nomad jest lżejszy ponad kilo od tego Graco

Gość wózkomania
serio lżejszy? będe musiała przejśc sie do sklepu zobaczyć tego nomada, a on też jest wielofunkcyjny? i na 4 kołach?

Gość .kukułka.
nomad jest na 4 kołach. stelaż waży 6,5 kg. gondola ok 4 kg. spacerówka ok 9,5 Tak, to jest wózek wielofunkcyjny, przy czym niezawodny. Ja go do piwnicy po schodach ciągam na zasadzie łup-łup i nic mu nie jest przez 1,5 roku

Gość wózkomania
to w takim razie się zastanowię, ale mi sie te kółka w nomadzie nie podobają, bo jakieś takie małe...

Gość wozkomania
tego nomada nie mogłam znaleźć w żadnym sklepie... ogladałam za to te symbio i baby jogger też mi się spodobał...

Gość -kleosia-
Ja sobie Nomada sprawiłam chwilkę temu i faktycnzie leciutki jak przysłowiowe piórko :D Porównywałam z wózkiem siostry i naprawdę - tamtego to podnieść po złożeniu miałam ciężko a mój bez problemu no i do mojego mini bagażnika wchodzi z łatwością Kółka z wyglądu może i małe ale bez problemu na ulicy się sprawują Ja sobie zakup chwalę :D

Gość astro234
właśnie skończyłam moje poszukiwania - przyznam że poszłam za Waszymi opiniami i wybrałam Nomada kółka wyglądają na bardzo małe no ale sprawdzają sie dobrze, jakbym nie wypróbowała to pewnie bym sie zastanawiała ale mamy takiego fajnego gostka w sklepie z wózkami i wyszedł ze mną pojeździć na ulice :D no i mam i na razie spoko spoko :D ale faktyczny test przejdzie na wakacjach :D

Gość nudziara z mysłowic
Gratuluje wyboru Ja mam nomada , to mój 3 wózek i jestem zachwycona i nie żałuje wyboru Dobry i praktyczny i świetnie jeździ

Gość mama z kucykami
dziewczyny, mam wazne pytanie Chcę kupic wózek Graco SYMBIO, ten na pompowanych kółkach Mysle, że dobry wybór, długo rozmyslałam ale stanęło na nim No ale chciałam kupić wielofunkcyjny tylko poniewaz teraz z kasa tak sobie czy da sie zrobić taki myk, ze teraz kupuje stelaz z gondola a za te kilka mieisecy dokupię siedzisko spaceróki ? Robiła tak któraś????

Concord fusion 11 kg calosc a wózek bardzo solidny, niemiecki. bugaboo cameleon ok 9 kg całość i tez jest super

Gość Przyszła mama niedługo
Ja mam wypatrzony ten: http://allegro.pl/bebetto-luca-3w1-nowosc-sklep-mulan-pl-lodz-i2751723764.html nie jest aż tak mocno ciężki wg mnie... ale nie ma o nim zadnej opinii :( Jest prześliczny ale to chyba zbyt nowy model i nic nigdzie o nim nie piszą ;( Fajny jest, bo ma zapinany kosz na zakupy, oparcie w gondoli się podnosi... ma wszystko czego chcę! Tylko opinii brak :( Opinia jest mi potrzebna o tyle, ze ma on bardzo dziwny jak na wózek 9przynajmniej wg mnie) materiał... udało mi się wyczytać, ze imituje len więc nie wiem totalnie jak się będzie sprawdzał taki materiałowy wózek...

Gość marcell.inka
Mama z kucykami, No jasne że się da W końcu to wielofunkcyjny wózek, wszystko montujesz na jednym stelażu Poza tym jeden z lepszych wózków z Graco więc nie ma obaw, że nagle z jakiś powodów wycofaja czy coś Madry krok , naprawdę

Ja mam Jane Unlimit i jest naprawdę lekki bardzo. Tacham go na pierwsze piętro i 8,5 kg brzdąca i daje radę. W porównaniu do np Xlandera mojej szwagierki to połowe lżejszy